Tarih: 11.05.2008 - 12:28 Mesaj konusu:
Yakuzza, siyah 1000 RR da çok iddiasız, basit kalıyor, Honda Sever'de bordo siyah var onu incele bi istersen daha hoş duruyor, ama bana göre en güzel renk siyah-beyaz
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1269 Nereden: Memleketten....
Tarih: 11.05.2008 - 12:32 Mesaj konusu:
demgah,çok saol valla şimdi şu sıyah-beyaza baktım gerçekten harıka duruyor bence bordo-sıyahtan daha hoş....ama sonuçta 1000rr....
ben nasıpse onumuzdekı fuara zamanına alıyorum 1000rr olacak ama bır arkadaşın var sıyah yenı aldı seneye satmasını beklıyorum yamahacı kendısı...satmazsada yıne sıfırını alacağım....
bana da aldıracaksınız sonunda 1000RR _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 11.05.2008 - 13:54 Mesaj konusu:
irfan eski 1000rr ile arasında sürüş,performans ve konfor açısından ne farklar gördün veya eski ve yeni 1000rr ı kullananlar var ise onlarda aktarırsa tecrübelerini memnun olurum....
Tarih: 11.05.2008 - 19:52 Mesaj konusu:
yakuzzza, walla eski kasaya göre inanılmaz hızlı seri, tabi bunların dezavantajıda olmuo değil, makine 1-2 sıkamıyosunuz sürekli tekere gelio, debriyajlı 3 bile kucakta, virajı bence çok iyi rodajda olmama rağmen dün gece 2nci köprü yolunda 6 red line a soktum şuanda makine 240 km de, ben topspeed ini çok beğendim eski kasaya göre çok çoook çook iyi
demgah, abicim ben koyu bi BJK liyim biliyosun, siyah beyaz yok die fuardan almadım 600 RR aldım ama sabır sabır buraya kadarmış inanmassın ben telefonda hayırlı olsun dedim ertesi günü bashka bi arkadaşımın dükkanına siyah beyaz geldi, kapora fln vermemiş olmama rağmen ticareti bilenler bilir, hayırlı olsun dedikten sonra iş bitmiştir, bence siyah beyaz daha yakışıklı ilhami abiyede hayırlı olsun allah kaza bela vermesin, artık rodaj bitince yolda oynaşırız
Tarih: 11.05.2008 - 20:00 Mesaj konusu:
İrfan güle güle kullan, senin için iyi seçim demiyorum çünkü sen zaten hondadan başka makineye binmiyorsun.
İlhami de doğru yolu bulmuş sonunda ona da hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah. _________________ www.ssrider.com
"Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
satış ha
ırfan hayırlı olsun gule gule kullan ama fazla gaz cekme ortakoyde _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
benzio oğlanla kızzz..oğlan daha yaramaz sankee _________________ APRILIA FUTURA RST 1000.BLACK...
MADE IN ITALY WITH A GREAT CARE AGAINST ALL JAPANESE PRODUCTS.
Tarih: 11.05.2008 - 20:29 Mesaj konusu:
tekrar tekrar hayırlı olsun irfan...kaydırmalı debrıyajın ne farkını gordun pekii...bırde egsoz ne düşünüyorsun yoksa standartını mı kullanacaksın..çunku standartı ıçınde herkes performans ıçın ıyı dıyor....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız