Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ehliyet değişikliği gerekiyor...(Herkes okumalı ÖNEMLİ ) !!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ehliyet değişikliği gerekiyor...(Herkes okumalı ÖNEMLİ ) !!

Ehliyet değişikliği gerekiyor...(Herkes okumalı ÖNEMLİ ) !!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
CinOoO
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilgilendirdigin tesekkurler Göz kırpıyorum
Başa dön
CinOoO Çevrimdışı CinOoO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 10.05.2008 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ugrcn, ben bugün gittim sordum öyle birşey duymadık dediler.. ? nüfus cüzdanında tc no var ehliyete yaptırmaya ne gerek varki,adamlar para toplasın diye yakında alnımızada yazdırırlar tc noyu Sinirlendim
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TIGERSHARK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben tc noyu ezbere biliyorum hem kalemle üzerine yazsak olmazmı Gülümsüyorum
Başa dön
TIGERSHARK Çevrimdışı TIGERSHARK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ugrcn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Beykoz

MesajTarih: 10.05.2008 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi demiş ki:
ugrcn, ben bugün gittim sordum öyle birşey duymadık dediler.. ? nüfus cüzdanında tc no var ehliyete yaptırmaya ne gerek varki,adamlar para toplasın diye yakında alnımızada yazdırırlar tc noyu Sinirlendim

Ben bana söyleneni size aktardım ve bir kaş arkadaşım aramış doğru olduğunu söylemişler...

Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Başa dön
ugrcn Çevrimdışı ugrcn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 10.05.2008 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ugrcn, bende sordum bizim burdakilere bilmiyoruz dediler,belki bizim burdakiler bilmiyordur,ok.. Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ugrcn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Beykoz

MesajTarih: 10.05.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi demiş ki:
ugrcn, bende sordum bizim burdakilere bilmiyoruz dediler,belki bizim burdakiler bilmiyordur,ok.. Bravo

bilmiyorlarsa sizin için iyi uğraşmazsınız Dil çıkarıyorum

Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Başa dön
ugrcn Çevrimdışı ugrcn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 11.05.2008 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadece TC mi gerekli deyişik başka bişey yok sanırım benim ehliyet 2006 model bendede var TC NO Gülümsüyorum

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 11.05.2008 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar 2009 dan sonra yani o yasa cıktıktan sonra alınan ehlıyetlerde olucak TC numarası yani eskıler kalıcak aynı şekilde değiştirmeye gerek kalmıcak.Kulaktan dolma bılgıler ıle haber yapmıyalım..
Heihojin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.05.2008 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AYSHEROSE demiş ki:
pekı hangı tarıhlerde alınan ehlıyetlerde yok benımkınde varda Gülümsüyorum

TC Kimlik No için değişecekse ehliyetler ve seninkinde varsa gerek yok değiştirmene. Bende az önce korkarak baktım ama neyseki var. A2 eklettiğim için ehliyetimi yenilemişlerdi.

Hayat bir çok kez yanylma ama sadece bir kez ya?ama ?ansy verir...
Başa dön
Heihojin Çevrimdışı Heihojin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 11.05.2008 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Alkışlıyorum en kısa zamanda alalım
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 11.05.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ugrcn, bilgilendirme icin tesekkürler
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
kaynak?

mecburi olup olmadigindan herhangi bir bilgim yok 1993 de aldigim ehliyetimi ilk defa gecen sene degistirttim cok eskimisti sim di dikkatimi cekti tc kimlik numaramida yazmislar demekki böyle bir olay var süresini bilmem.
0 RH +
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 11.05.2008 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikeyy demiş ki:
walla ben saolsun şişli trafik şubesinden 5 haftadır ehliyetimi daha alamadım Beğenmedim umarım tc kimlikli çıkarda bi sefer daha sürünmek zorunda kalmam..
b ehliyetimim subesi olan ilçeden(bakırköyden) cevap alamıyorlarmış da nasıl bir bahane ise... Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim

Sen aynı şehirde bu işi yapamıyorsan benim işim imkasız olur herhalde. B sınıfı İzmirden, A2 balıkesirden aldım. Şu anda Diyarbakırda yaşıyorum. Umarım hallederiz İstemiyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
izmirliiii
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.05.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimkinde var GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum çünkü daha geçen ay aldım ...Gülümsüyorum
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 12.05.2008 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironman666,işin zor dostum heheheheheh Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal