ugrcn, ben bugün gittim sordum öyle birşey duymadık dediler.. nüfus cüzdanında tc no var ehliyete yaptırmaya ne gerek varki,adamlar para toplasın diye yakında alnımızada yazdırırlar tc noyu _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
ugrcn, ben bugün gittim sordum öyle birşey duymadık dediler.. nüfus cüzdanında tc no var ehliyete yaptırmaya ne gerek varki,adamlar para toplasın diye yakında alnımızada yazdırırlar tc noyu
Ben bana söyleneni size aktardım ve bir kaş arkadaşım aramış doğru olduğunu söylemişler... _________________ A rh(-) Uğur ARSLAN
Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Tarih: 11.05.2008 - 00:30 Mesaj konusu:
Arkadaşlar 2009 dan sonra yani o yasa cıktıktan sonra alınan ehlıyetlerde olucak TC numarası yani eskıler kalıcak aynı şekilde değiştirmeye gerek kalmıcak.Kulaktan dolma bılgıler ıle haber yapmıyalım.. _________________ Üssü var,üstü yok
pekı hangı tarıhlerde alınan ehlıyetlerde yok benımkınde varda
TC Kimlik No için değişecekse ehliyetler ve seninkinde varsa gerek yok değiştirmene. Bende az önce korkarak baktım ama neyseki var. A2 eklettiğim için ehliyetimi yenilemişlerdi. _________________ AB Rh-
Hayat bir çok kez yanylma ama sadece bir kez ya?ama ?ansy verir...
Tarih: 11.05.2008 - 11:47 Mesaj konusu:
ugrcn, bilgilendirme icin tesekkürler _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
mecburi olup olmadigindan herhangi bir bilgim yok 1993 de aldigim ehliyetimi ilk defa gecen sene degistirttim cok eskimisti sim di dikkatimi cekti tc kimlik numaramida yazmislar demekki böyle bir olay var süresini bilmem. _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4986 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 11.05.2008 - 13:34 Mesaj konusu:
ikeyy demiş ki:
walla ben saolsun şişli trafik şubesinden 5 haftadır ehliyetimi daha alamadım umarım tc kimlikli çıkarda bi sefer daha sürünmek zorunda kalmam..
b ehliyetimim subesi olan ilçeden(bakırköyden) cevap alamıyorlarmış da nasıl bir bahane ise...
Sen aynı şehirde bu işi yapamıyorsan benim işim imkasız olur herhalde. B sınıfı İzmirden, A2 balıkesirden aldım. Şu anda Diyarbakırda yaşıyorum. Umarım hallederiz _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız