Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Erkek evladım oldu :) new 1000 RR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Erkek evladım oldu :) new 1000 RR

Erkek evladım oldu :) new 1000 RR
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.05.2008 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yakuzza, siyah 1000 RR da çok iddiasız, basit kalıyor, Honda Sever'de bordo siyah var onu incele bi istersen daha hoş duruyor, ama bana göre en güzel renk siyah-beyaz Bravo

Emin'im klavyede tek geçerim seni Çok gülüyorum Bravo

İlhami'nin motorunda resmini koyalım bari Dil çıkarıyorum

demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
AzRaiLNeRoN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı ugurlu olsun
Başa dön
AzRaiLNeRoN Çevrimdışı AzRaiLNeRoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 11.05.2008 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demgah,çok saol valla şimdi şu sıyah-beyaza baktım gerçekten harıka duruyor bence bordo-sıyahtan daha hoş....ama sonuçta 1000rr....
ben nasıpse onumuzdekı fuara zamanına alıyorum 1000rr olacak ama bır arkadaşın var sıyah yenı aldı seneye satmasını beklıyorum yamahacı kendısı...satmazsada yıne sıfırını alacağım.... Bravo
Başa dön
yakuzzza Çevrimdışı yakuzzza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rr600
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.05.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

darısıs basımıza
deliemin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İstanbul / Anadolu Yakası

MesajTarih: 11.05.2008 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demgah bülo bi topic açta ortalık şenlensin
Dil çıkarıyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 11.05.2008 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana da aldıracaksınız sonunda 1000RR Gülümsüyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sivaslimotordelisi
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kayseri

MesajTarih: 11.05.2008 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLah kaza bela vermesin bende birgün binicem ninja ya Dil çıkarıyorum
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

irfan eski 1000rr ile arasında sürüş,performans ve konfor açısından ne farklar gördün veya eski ve yeni 1000rr ı kullananlar var ise onlarda aktarırsa tecrübelerini memnun olurum.... Bravo
Başa dön
yakuzzza Çevrimdışı yakuzzza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
i_RR_Fun_BaYRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.05.2008 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, walla eski kasaya göre inanılmaz hızlı seri, tabi bunların dezavantajıda olmuo değil, makine 1-2 sıkamıyosunuz sürekli tekere gelio, debriyajlı 3 bile kucakta, virajı bence çok iyi rodajda olmama rağmen dün gece 2nci köprü yolunda 6 red line a soktum şuanda makine 240 km de, ben topspeed ini çok beğendim eski kasaya göre çok çoook çook iyi Gülümsüyorum

demgah, abicim ben koyu bi BJK liyim biliyosun, siyah beyaz yok die fuardan almadım 600 RR aldım ama sabır sabır buraya kadarmış inanmassın ben telefonda hayırlı olsun dedim ertesi günü bashka bi arkadaşımın dükkanına siyah beyaz geldi, kapora fln vermemiş olmama rağmen ticareti bilenler bilir, hayırlı olsun dedikten sonra iş bitmiştir, bence siyah beyaz daha yakışıklı ilhami abiyede hayırlı olsun allah kaza bela vermesin, artık rodaj bitince yolda oynaşırız Gülümsüyorum
Başa dön
i_RR_Fun_BaYRaK Çevrimdışı i_RR_Fun_BaYRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.05.2008 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İrfan güle güle kullan, senin için iyi seçim demiyorum çünkü sen zaten hondadan başka makineye binmiyorsun. Gülümsüyorum

İlhami de doğru yolu bulmuş sonunda ona da hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah. Bravo
Dört motorcu? Kurulan forumu patlatır, yenisini kurar..." www.ssrider.com
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 11.05.2008 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bana da aldıracaksınız sonunda 1000RR

satış ha Çok gülüyorum
ırfan hayırlı olsun gule gule kullan ama fazla gaz cekme ortakoyde Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.05.2008 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benzio oğlanla kızzz..oğlan daha yaramaz sankee Dil çıkarıyorum
reont Çevrimdışı reont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

i_RR_Fun_BaYRaK,Hayırlı olsun,nice tekerlere Gülümsüyorum

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekrar tekrar hayırlı olsun irfan...kaydırmalı debrıyajın ne farkını gordun pekii...bırde egsoz ne düşünüyorsun yoksa standartını mı kullanacaksın..çunku standartı ıçınde herkes performans ıçın ıyı dıyor....
Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kısmetse bende 3.30Ci osmanlı edition düşünüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal