Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - honda cbf 250 kullanan varmı_?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

honda cbf 250 kullanan varmı_?

honda cbf 250 kullanan varmı_?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
matrix_neo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zıkkımın kökünden

MesajTarih: 05.03.2005 - 15:07    Mesaj konusu: honda cbf 250 kullanan varmı_? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda CBF 250 kullanan arkadaşlar
sıfır almayı düşünüyorumda bana yardımcı olurmusunuz
hızı en son kaç_? yakıt tüketimi nasıl gibi...
veya fiyatı ona yakın (6.400) başka bir motorda olabilir.

En son matrix_neo tarafından 08.03.2005 - 19:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
matrix_neo Çevrimdışı matrix_neo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
virtual
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.03.2005 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum Valla dostum bence 250 lik bir makine alacaksan ideal. düz yolda 145 gördüm, hafif yokuşta otobanda inerken de 155! Yakıt tüketimi de 35 milyonluk süper benzin ile 450 km yol alabilirsin. Bence yeni kullanıcı isen y ada 250 lik bana yeter dersen bu ideal
selamlar
Başa dön
virtual Çevrimdışı virtual Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 05.03.2005 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

matrix_neo, son hız, yakıt tüketim olarak twisterla aynıdır bence çok bi şey farketmez gibi sanki ;-)

Yani bence iyi bi seçim ama parası tartışılır yaa sanki biraz pahalı gibi

virtual, bu arada hoşgeldin Dil çıkarıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DoMiNaToR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/T?RKYYE ?imdi Grenoble/FRANSA

MesajTarih: 06.03.2005 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede o motor için biraz pahalı.. 2.elini 5milyara alabiliosn bence bi düşün Dil çıkarıyorum
Başa dön
DoMiNaToR Çevrimdışı DoMiNaToR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 07.03.2005 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle; cbf 250 = twister

bildiğim kadarıyla yakıt tüketimi 100 km de 4,5 lt.

bu hafta sonu ankara 'da SONER tanrıkulu hocanın (tel: 0-533-474 38 91) eğitimde öğrencilerine kullandırttığı makineyi kullandım çok beğendim. telefon ederseniz size daha fazla bilgi verecektir.
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
echoes
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul/Altunizade

MesajTarih: 07.03.2005 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="oldman2003"]öncelikle; cbf 250 = twister

CBX250(twister) =24hp , CBF250=20hp.
4hp motor gücünde birşey ifade etmiyormu?
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.03.2005 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beste bir ufalmis. Eder heralde ama ne kadar eder:) Bilen yazsin ...
Başa dön
rayjay Çevrimdışı rayjay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
melihh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/BEYPAZARI

MesajTarih: 07.03.2005 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

4hp motor gücünde birşey ifade etmiyormu

euro yakıt standartları cart curtu var ya ona uyarlamak için boyle bi güç düşümü oluyor bundan dolayı ..

treeyl bireykk, pavyrr sylayydd aa yeeaa Gülümsüyorum
Başa dön
melihh Çevrimdışı melihh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
echoes
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul/Altunizade

MesajTarih: 07.03.2005 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

melih24 demiş ki:
Alıntı:

4hp motor gücünde birşey ifade etmiyormu

euro yakıt standartları cart curtu var ya ona uyarlamak için boyle bi güç düşümü oluyor bundan dolayı ..

Kusura bakma cahilligime ver kardesim , sonucda güc olarak birsey farketmiyormu demek istiyorsun ?
melihh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/BEYPAZARI

MesajTarih: 07.03.2005 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük ihtimal farkediyo Dil çıkarıyorum ama ne 04 nede 05 kullanmadığım için net bişey soyleyemem

treeyl bireykk, pavyrr sylayydd aa yeeaa Gülümsüyorum
Başa dön
melihh Çevrimdışı melihh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SPIDER
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 08.03.2005 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim şu an kullandığım 2004 cbx 250 24 hp olan,ve cbf 250 de kullandım çok farklı hissedebileceğiniz bir güç kaybı olacağını sanmıyorum zaten twisterın ideal sürati 120-130 max.( 155 e kadar artırmak mümkündür yapanlar var ama yazık değil mi? ) ama alım aksadınız önemli!! ben aldım pişman mıyım ? hayır ama fuardan yeni motor almak için satmak istiyorum tertemiz olmasına rağmen çok fiyat kırıyorlar ben de kıyamıyorum açıkcası...Üzgünüm yani sıfır bir cbf 250 için 6,400 bence yüksek bir fiyat,ama motor iyi bir motor...bunlar farklı konular...benim tavsiyem 2. el temiz bir makina al,kaybın az olsun ...çünkü imkanın oldukça sen de geliştirmek ve model ile motorunu yükseltmek isteyeceksin... Göz kırpıyorum hem de kask vs. ekipmana daha fazla ayırmış olursun..(yoksa tabii) gene de hayırlı olsun.... Dil çıkarıyorum
Başa dön
SPIDER Çevrimdışı SPIDER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 08.03.2005 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsiklet çok güzel ve çok kaliteli.. verdiğin parayı herzaman hak eder.. Kalıp çok güçlü ve dizaynı harika. şu anda 98 oktan benzinle km'de 98 bin tl yakıyor.. iedal hızı 130 çok tatlı gidiyor ama ben şahsen 155 yaptım 140 a kadar hiç zorlanmadan çıkıyor.. Tek kişi. motorsiklet 150 ile bile giderken hiç rahatsızlık vermiyor aksine güven veriyor frenler mükemmel. Ben yaklaşık 1 yıldır Twister kullanıyorum.. Sürekli geziyorum yolda yormuyor. Tavsiye ederim.. Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motordelisiyim
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.05.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SLM ARKADASLAR İZMİR KAHRAMANLARDANIM.YAMAHA YBR 125 WAR BENDE 2008.BI COK MOTOR KULLANDIM GELDI GECTI ALDIM SATTIM .FAKAT BU ARALAR CBF ISTIYORUM SIZCE KARAR DOGRUMUDUR.SATAN TAKASA GIRMEK ISTEYEN ARKADASLAR WARMIDIR
hiztutkunu87@hotmail.com
bılqı paylasırsanız cok sewınırım
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 11.05.2008 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle o motor hız motoru değildir bunu anla. Yeni başlayıp devametmek için ideal ve sağlam bir motor. BAkımlarını zamanında yaptırırsan ve özenli kullanırsan uzun yıllar başını ağrıtmaz.
Yakıt tüketimi kullanıma bağlı olmakla beraber 100km de 4 lt civarıdır.

Alırsan hayırlı olsun şimdiden. Ama öncelikle A2 ehliyet almanı isterim. Bravo

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.05.2008 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motordelisiyim, topiği hortlatmışsın yahu.... 3 sene önceki topikmiş bu... adam şimdi 600rra biniyor be hehehe Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal