Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ilk başlangıcı hangisinle yapmalıyım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ilk başlangıcı hangisinle yapmalıyım
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motodeli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ŞANLIURFA

MesajTarih: 11.05.2008 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jerylee demiş ki:
yardımlarınız için teşekkürler.anlamadığım bişi var direksyon sınavını nası yapıolar herhalde bi motorla sınavı uyguluyorlardır

aynen öyle. direksiyon sınavına hangi motosikletle gireceğini kayıt olduğun sürücü kursundan öğrenebilirsin. OK

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
jerylee
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodeli, çok teşekkürler Bravo

''Çok sevdik be abi''
Başa dön
jerylee Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gundelfingen
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehliyet işi kolay da motor olarak kawasaki ninja 250R al bence.Daha sonra zx-6r alırsın sonra zx-10r Bravo
Patern direkt kawasaki oldu idare et:)
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WagranT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Batman

MesajTarih: 11.05.2008 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha güsel bişeye benzior. ama hondanın 125liğini öneriyorum baslangıç için daha ii bence. hem yamahaya göre daha ucuz. hemde daha kolay elden çıkarırsın.
Başa dön
WagranT Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
loriss
Üye
Üye

Nereden: İzmir/Bergama ve Denizli

MesajTarih: 11.05.2008 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

al arkadasım YBR baslangıç için ideal bence..motor gecmısınde yokmus cabuk sıkılma olayıda olmaz..5-6 ay kullanır cokmda zarar etmeden elden cıkarır büyük cc allırsın.benm tavsıyem bu olur Göz kırpıyorum
Başa dön
loriss Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
jerylee
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbf 250 de iyi bir başlangıç motoru değilmi gerçi race tarzı değil ama burda bi abide var çok hoş bi motora benziyor

''Çok sevdik be abi''
Başa dön
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda ama ne cbr nede yzf önce düşmeyi ögrenecegın kesin o yüzden ybr 125 yada cbf 150 başka motorda düşersen masrafın deli olur
Başa dön
acun0 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nightmare91
Üye
Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şahsi düşüncem olarak: o motora o para verilmez motor cıkmadan kimse hondadan iyi dememeli bence. test videolarını izledim hiç beknelinen gibi bişey deil
Başa dön
Nightmare91 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mrtydn
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.05.2008 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence honda cbr 125 çünki güsel
Başa dön
mrtydn Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jerylee
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kimseye düşmek nasip etmesin.ilk alcağım için biraz kararsız kalıyorum.bu yüzden bi çok model araştırıyorum bakıorum falan hepside gözüme hoş gelior ama önemli olan işin iç yüzü

Son Mesajdan 23 saat 36 dakika sonra eklendi:

arkadaşlar sonunda karar verebildim.ve en doğrusunun cbr 125 olduunu düşünüorum.bugün üstüne oturma fırsatım oldu şöle bi çalıştırdım.gercekten de hoş bir makina.bi sitede beyaz rengini gördüm fakat türkiye de bulunmuor galiba

''Çok sevdik be abi''
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye