loriss, ırfan arkadasımız acmıstı bu tur bır topıc onu hatırladım
bu tamamen reflax meselesı ama herzaman uygulaması ımkansız yanı allah gostermesın kaza anında ne yapacagını bılse ınsan kaza yapmaz oyle degıl mı.... _________________ I am not a brand fanatic,I just ride the best!__
"TüYsiKlet TeaM"___aRRmy_
Kayıt: Mar 01, 2008 Mesajlar: 292 Nereden: İzmir/Bergama ve Denizli
Tarih: 11.05.2008 - 17:14 Mesaj konusu:
bana oldu yakın zamanda ondan sordum..önüme bı kamyonet cıktı..mesafe 30 M falandı..asıldım frene..hafıfte yagmur vardı.. arka teker basladı kızaklamaya..carpıcam dıye cok korktum.öndekı araba sınyal verıp dönunce rahataldım..yatırmayı bılsem kesın oyle bı durumda ıse yarardı..teknık olarak nasıl yapılır merak ettım..
Kayıt: Mar 01, 2008 Mesajlar: 292 Nereden: İzmir/Bergama ve Denizli
Tarih: 11.05.2008 - 17:44 Mesaj konusu:
yaa ben panıkte yapmıyorum,yani donup kalıyorum..soguk kanlı olmam lazım ama sık sık test etme sansım olmuyor..Allahtan da olmuyor.
eğitim almak lazım bu tür konularda dıye düşünüyorum..
Tarih: 11.05.2008 - 19:14 Mesaj konusu:
eğer süratin yüksekse kurtarma ihtimalinin sıfır olduğuna inanıyosan motoru bırak sende motorsuz bi şekilde sürüklen.bu iş tamamen soğuk kanlılıkla alakalı.anlık bi olay kurtarabilirsinde daha da kötü kaza yapabilirsin.o durumda kaldımmı başlıcan salavat getirmeye.arka lastiği kızaklatmak en güvenilir yatma yöntemi benim öğrendiğim kadarıyla.ancak o bile tecrübe ister.yatacam derken üzerinden kanguru gibi zıplayabilirsinde.ağırlığı sürekli aynı tarafta tutmak gerekir.bugün dehşet bi kaza atlattım.eğer motorumda kamera olsa ve siz izleseydiniz "o" anda kesinlikle kafanızı çevirir ya da gözlerinizi kapatırdınız.yolun ortasına,az kenara falan değil hiç mübalağasız yolun ortasına parketmiş bi araba var,arkasında kamyon ve kamyonu sollamak üzere olan ben.hızım 170+ civarı üstelik hafif bi virajdayız.mezitler üzerinde.arabanın park ettiğini gören kamyon aniden sola bi kırdı.arka dingile sticker oluyodum nerdeyse.o anki tepkim motoru biraz daha yatırarak kurtarmak oldu.eğer motoru bıraksam önce motor arkasından ben kamyona yapışçaktık,durmaya kalksam yine aynı şekilde olcaktı.AHA PATLADIM dediğim anda çok mucizevi bi şekilde kurtuldum yani.allah kimsenin başına vermesin çok kötü bi durumdu.
Tarih: 11.05.2008 - 22:04 Mesaj konusu:
abi anlatılmaz yaşanır allah göstermesin kimseye ya _________________ GSX_R 1000 K_7 ellerin degil benim olacaksın sadece sen
FARKIMIZ TARZIMIZI YANSITIR
SÖZ VERDİGİM (İZ) GİBİ
BAGZEN BIKTIM VE ASLEN YIKILDIM DALDIM DERİNLERE SIGIDAN sgpa kjmr
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız