Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Cadde Motorcusu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Cadde Motorcusu

Cadde Motorcusu
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 11.05.2008 - 19:30    Mesaj konusu: Cadde Motorcusu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün ilk defa tanıştığım birileriyle muhabbet ederken bir abi girdi muhabbete. Biz 4 japondan bahsediyorduk eksileri artıları adam bana geldi dedi ki markaları kötülemeyin hepsi aynı. Abi diyorum birisinin bir tarafı daha iyi diğerinin diğer tarafı. Adamla muhabbet devam ederken adama dedim ki abi sen neden bu motoru kullanıyorsun Adamın cevabı: KORDON'DA 2 BİRA İÇİP HAVA ATMAK İÇİN. Buna benim yerimde olsanız ne cevap verirdiniz arkadaşlar? Ben cevap vermeden ayrıldım oradan...
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 11.05.2008 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazik pek kalmaz o abi bizim aramizda gibi
1-2 bira ve hava yakismaz direksiyona Beğenmedim
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 11.05.2008 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam haklı olm onlar için hepsi aynı Çok gülüyorum
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694, nasıl haklı anlamadım ?
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 11.05.2008 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KArdeşim sen en iyisini yapmışsın bravo. Bizim gibi sağlam motorculara da bu yakışır Alkışlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 11.05.2008 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi yapmışsın..
Bunlar zaten yüz karaları..

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 11.05.2008 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

''Ben cevap vermeden ayrıldım oradan...'' Alkışlıyorum Alkışlıyorum cevabın süper Bravo

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

diyorumki erdem onun gibi pastane motorcuları için hepsi aynı.4 japonun arasındaki ufacık farkları saliselik hızlanmaları vs.vs. onlar farkedemez.onlar için hepsi hava atma aracı ve hepside aynı işi görüyo.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 11.05.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

adam bana geldi dedi ki markaları kötülemeyin hepsi aynı.

DOĞRU söylemiş iki bira içince hepsi aynı Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 11.05.2008 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, butiplerden istemediğin kadar var Beğenmedim

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironman666, RüzGaR, thefastbiker, saolasınız

slayer2694, şimdi anladım abi doğru diyorsun valla...

armyy, :P

proracing, doğru diyorsun abi ama aslında uğraşmamak lazım böyle tiplerle
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erdem bu tiplerden bizim içimizde de var uzakta aramana gerek yok.hatta bu topiğe yazan bile vardır belki Çok gülüyorum
Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694, merak ettim kim o?
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.05.2008 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sallandırcaksın 2 tanesinii Dil çıkarıyorum ...walla ben bişi demem...başkalarına zarar wermesndee istediii nedenle kullansın..bizenebeee!!
reont Çevrimdışı reont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 11.05.2008 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyleleri yüzüne imajımız kötü bizm serseri motorcu..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal