Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sinan Sofuoğlu bir ihmal kurbanı mı ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sinan Sofuoğlu bir ihmal kurbanı mı ?

Sinan Sofuoğlu bir ihmal kurbanı mı ?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 11.05.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kesinlikle ihmal resimlerden de anlaşılıyor herşey, kimse yok ihmal falan cart curt yapmasın kıvırmasınlar oranın belediye başkanını alacan içeri Sinirlendim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 11.05.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pist pist olsaydı Sinan düştükten sonra kayar, selametle kalkardı. Pist kenarlarında düşeni koruyacak hiçbir şey yok ki!

Cinayet gibi.
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 11.05.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bu ilk kaza değil ki o pistte. Önceki yıllarda da çok iyi hatırlıyorum. O pisste bir çok kazalar oldu. Gerek pilotaj gerekse pist hatası. O zamanlarda gürültü koptu bu pist ne zaman düzeltilecek diye.
Ama sonu. Kocaman bir SIFIR

Umarım bu son kaza olur artık. Sinan SOFUOĞLU gibi daha kaç değerimizi kaybedeceğiz Ağlıyorum Ağlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 11.05.2008 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kopux demiş ki:
ben birebir kazayı gördüm ve kesinlikle ihmal vardı.kardeşimizi bulduğumuz yerde kafası bir kayanın üstünde kaskı param parça olmuş bişekilde yatıyordu.izmit pisti motosiklet yarışına uygun bir pist kesinlikle değil.yamaları ,kum havuzunun olmayışı ve kum havuzu terine bataklığın kayalrın olması kardeşimizin durumunu bu kadar kötü yaptı.biz ifademizi hastenenin polis memurlarına verdik sonuna kadar savunacağız hakkımızı sizden isteğimiz birlik olalım hakkımızı artayalım.başımız sağolsun efsaneyi kaybettik.

bu herşeyi özetliyor zaten..

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 11.05.2008 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o pistin durumunun öyle olduğunu uzun zamandır biliyorlar zaten..pist hatası olabilir,ama sinan pistin durumunu bizden daha iyi bilmesi gerekir,biliyordurda Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hayta_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 11.05.2008 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya tum bu ıhmalkarlık ınsallah bıran once onlenır sınan abı sevdıgım bırıydı ve turk motor sporları adına da cok önemlı bırıydı 3 kardesten ıkısı bu sevda yolunda ve ıhmalkarlık yuzunden öldü kazadan 2 3 gun önce görmüstüm sinan abiyi, konustuk onunla hic aklıma gelmezdi böyle birsey olacagı allah rahmet eylesin KENAN abiyede ve ailesıne allah sabırlık versın. SOFUOGLU kardesler gıbı yarıscılar kac defa gelır su dunyaya.... Ağlıyorum lutfen bırlık olup daha boyle kazalar olmaması ıcın elımızden gelenı yapalım nerelere basvurulması gerekıyorsa basvuralım sonuna kadar arkasında olalaım bu ısın
Alıntı:

Gazete kılıklı paçavralar medyatik hayat kadınlarının haberlerini basmaktan böyle önemli olaylara yer ayırmıyorlar arkadaşım

metiyn
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: giresun

MesajTarih: 11.05.2008 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah ailesine sabır versin hepimiz için büyük bir kayıp çok üzüldüm pistte bir ölüm dehşete düştüm neden pistte yarışılır o zaman oto yollara mı çıksın insanlar Üzgünüm
Başa dön
metiyn Çevrimdışı metiyn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 11.05.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer kazanın sebebi pistten ise allah belasını versin o pistin Üzgünüm Beğenmedim
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 11.05.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç olmazsa bu elim olayın sayesinde birlik ve beraberlik içinde olalım sesimizi net bir şekilde duyuralım iş burada yönetime düşüyor yönetici arkadaşlar toplu eylem yada imza kampanyası yada buna benzer bişeyler yapsınlar daha sesli bişeyler yapalım meclise doğru gaz açalım yada anıtkabire ataya şikayet edelim ne bileyim bişeyler yapalım bu memlekette teröristler bile sesini duyurup meclise girdikten sonra biz motor camiasına ne deyim giden gitti diye herkes bişeyler yazar sadece yiyiyorsa eylem yapalım varsa delikanlı çıksın ortaya peşinden gidelim internet sitemizde işkembeden yazı yazmak kolay hadi açsın bi delikanlı yönetici topiği peşinden gelmeyenleri ve gelenleri motorcuyu ve bu uğurda birlik olanları görelim bakalım...
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 11.05.2008 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kopux demiş ki:
ben birebir kazayı gördüm ve kesinlikle ihmal vardı.kardeşimizi bulduğumuz yerde kafası bir kayanın üstünde kaskı param parça olmuş bişekilde yatıyordu.izmit pisti motosiklet yarışına uygun bir pist kesinlikle değil.yamaları ,kum havuzunun olmayışı ve kum havuzu terine bataklığın kayalrın olması kardeşimizin durumunu bu kadar kötü yaptı.biz ifademizi hastenenin polis memurlarına verdik sonuna kadar savunacağız hakkımızı sizden isteğimiz birlik olalım hakkımızı artayalım.başımız sağolsun efsaneyi kaybettik.

Kaza böyle olduysa ve Sinan düşünce kayalara çarpmışsa bu düpedüz cinayet demektir. Medeni ülkelerde böyle bir piste yarış veren herkesi demir parmaklıklar arkasına atar, canına okurlar. Ama burada "pistte kusur yoktur" diye demeçler veriyor bu adamlar. İnsanda biraz utanma arlanma olur.

Madem yedin bir ..., bari saçma sapan laflarla millete salak muamelesi yapma.

Sinirlendim
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 08:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS, çok güzel yorumlamışsın..Bu herşeyi özetleyen laflardan biri :

Alıntı:

Kaza böyle olduysa ve Sinan düşünce kayalara çarpmışsa bu düpedüz cinayet demektir.

Mersin MD

Başa dön
CBR1000RRFireblade
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 08:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Motosikletle ilgili tehlikeli hiçbir şey yok ama düz bir yerde 150-200 kilometre hızla giderken düşerseniz böyle kötü bir sonuç ortaya çıkar"

Bu ne demek yaa? Adamlar yurtdışında 200 km/h üzeri süratlerde düşüyorlar eğer motorda sorun yoksa kalkıp yarışa devam edebiliyorlar, bizde 150 km/h üzeri süratte ölürsünüz, bu normaldir deniyor. Bunu da diyen senelerdir motosiklet sektörünün içinde olan, bu işin öncülerinden ve zamanında yarışmış olan biri. Evet pistteki sorunlar buna neden olmuş olabilir diyeceklerine, hala savunma modundalar. Çok yazık...

Arkadaşlar ne yazık ki ülkemizde insana verilen değer ayaklar altında. İzmit Körfez pisti hakkında konuşuyorken haftasonu yapılan F1 yarışında piste köpeğin girmesi de konunun tam üstüne geldi yani. Bu kadar olur. Üzülerek söylüyorum ki, bizim insanımızdan bir halt olmaz. Şimdi neden Türkiye'de motosiklet yarışçısı yetişmiyor, yetişse de yurtdışına gidemiyor anladınız mı? Biz daha üçüncü değil beşinci hatta onbeşinci sınıf bir ülkeyiz. Koskoca uluslararası bir organizasyonda F1 pistinde köpeğin ne işi var? Ondan sonra neden MotoGP, F1 gibi organizasyonlar ülkemize gelmiyor diye sorup duruyoruz. Çünkü bizim kendi pistlerimizde kendi yarışçılarımız ölüyor... Çok acı bu ülkenin durumu. Ben başımızda bu tür insanlar olduğu sürece bu işlerin de düzelebileceğine inanmıyorum.

Yok Sinan'ın psikolojisi son günlerde iyi değilmiş, yok eşinden ayrılmış, yok piste yetersiz ekipmanla çıkmış, yok motorunda sorun varmış... Yaaa geçin bunları. Kardeşim sen Sinan'ın psikoloğu musun, ya da hergün yanında mısın, ne kadar takip ediyorsun adamın hayatını da böyle yorumlar yapıyorsun? Bunlar şehir efsanesinden başka birşey değil... Her ne olursa olsun, bir yarışçı geçirdiği kazadan dolayı pistte ölmemeli. Haa eğer Sinan'ın ekipmanı yetersizdi iddiasında bulunuyorsan o zaman neden adamı piste salıyorsun? O zaman yine sen suçlusun! Ben ekipmanı ile ilgili pek bir eksiklik görmedim, tulumu, kaskı, eldiveni, botu üzerindeydi. Bu konu diğer konular gibi zaman içerisinde önemini yitirecek ve Sinan haybeye ölmüş olacak diye düşünüyorum ve üzülüyorum.
Honda CBR600RR7 : Leo Vince Race Full Titanium Competition, Dynojet Powecommander, Dynojet Ignition Module, Dynojet Quickshifter, Fren Tubo Brake System R&K Race Chain And Sprockets, Rizoma Grips, Rizoma Rearsets, Rizoma Fairing Guard
Başa dön
CBR1000RRFireblade Çevrimdışı CBR1000RRFireblade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR1000RRFireblade, Dediklerin çok dogru ve seni sonuna kadar destekliyorum..

Dediğin gibi diger ülkelerde 200 Km/h üstünde düşüyolar ve kalkıp yarışa devam ediyorlar ama bizim ülkede bırak 150 i 80 pist dışına çıksan ölürsün..

Türkiyede ciddi bir eksiklik var ve buda insanların canına mal oluyor..Bunun en kısa zamanda önüne geçilmesi lazım..Ve bizlerinde bunu bir şekilde sesimizi duyuyarak yapmamız lazım..

Mersin MD

Başa dön
BVLGARI
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence Bır Ihmalkarlıklar zinciri
1-Pistin Stnadartlar Dışında OLması ve Buna Göz Yuman Federasyon Yetkılılerı.
2-Ambulans Olmasına Karşın içinde DOKTOR bulunmaması sebep Gunlugu 400 ytl gelıyomusta Pahalıymıs ilk çağ federasyon yetkılısı zıhnıyetı.
3-Bir pistte ortada golun ne işi var yarıscı cıkıp balıkmı tutatcak hayır dekoratıf bır goruntu olusssun kaza yapan pılot yumusak bır dusule o balcık cukuruna ucsun .
4-Körfez beledıyesı gölün etrafına depremden sonra cıkan molozları dokturdu bazı mutehıtlere peskes cekıp para kazanmak için
5-Teyyo Süleyman Dayının pistin etrafına kros pisti yapma çalışmaları.
6-Yarışcılardan alınan delı dumrul paraları ve bu paraların nereye gıttıgının bellı olmaması.
7-Balkan kupası için ülkemize gelen diğer yabancı ülke federasyon baskanları ve FİM yetkililerinin bunları görüpte bu pistte yarısma yapılmaması gerektıgını uyarmaması hanca raki şiş kebap şekli aksaray muhabeti.
Yazamaya Devam Etsek Dahasıda Gelecek

Teyyo Süleyman Dayı
Bende Yalnda Yok Yılanda
Başa dön
BVLGARI Çevrimdışı BVLGARI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 12.05.2008 - 09:50    Mesaj konusu: onlar protestoyu biliyorlar ya bizimkiler... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Onlarca senedir gemi tersanelerindeki ölenlerin arkadaşları yetersiz çalışma koşulları ve ilkel şartları dile getirdklerinde
hemen ne dediler: ''Bırakın şu koministleri''bunlar ekmeğe tüküren insanlar millet iş bulamazken şartlı-şurtlu atölyemi
olurmuş kafasıyla kazançlarına çomak sokulması işlerine gelmedi.

Maalesef bu konuda 3-5 gün sonra unutulup küllenecek bu memeleket ne evlatlarını bu çakllar yüzünden kaybetmeye
devam edecek,çünkü kadercilik ruhuna işlemiş insanımzın hemen ne diyor ''takdir- i ilahi'' ama gittiği rus kadınının aids li
olduğunu söyleyince hep bir ağızdan ''Biz TÜrküz abeyy'' diyerek sözde korkusuzluğunu aptallığıyla tescilleyerek cümle
aleme teşhir ediyor.
İşte anadoluda ve taşrada emniyet kemeri veya kask takanla alay edilmesi,yumuşaklık veya korkaklık ibaresi yakıştırılıp
lakap takılması hep bu yüzden değilmidir..

Ama yabancı yarışmacılar ne yapıyor bu parkur güvenli değil deyip topluca çekilince organizasyon komitesi eşşşhhek gibi
hataları düzeltip nizami hale getriryor.....
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal