Cengiz kardesim R1 makinen hayirli ugurlu olsun ..
Allah kazadan beladan korusun..!! _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
sino, Sevgili Sinan abicim Taaa Avrupalardan yaptığın ince ve nazik yorumdan ötürü çok teşekkürler. Aynı şehirde yaşadığım, hergün yüzüme gülen bazı kimselerden bile çok ama çok düşüncelisin. Teşekkürler
Kayıt: Mar 30, 2008 Mesajlar: 175 Nereden: istanbul gaziosmanpaşa
Tarih: 04.04.2008 - 18:16 Mesaj konusu:
hayırlı olsun allah kazasız sürüşler nasip eder inşallah .fiyatı ne kadar bunun? _________________ KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ.
yunusxy, kilitler korkulu rüyan olmuş sanırım. Zamanı gelince kilitlenecek Korkma sakın, kilitlenmeyecek diye Ben seni bi denk getirrim nasıl olsa didimli, Sağolasın kardeşim
61QUAREZMA61, sağolasın kardeşim, fiyatı 13 civarı veryfast, sağolasın
NiGhTeXpReSs, hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin
kuyruk meselesi baya uzadı halit yasin i yasin seni bekledi ama şimdi gene birbirinize atıyonuz topu bu kadar korkmayın be ablası altı üstü bi kuyruk düzeltemiyosanız söylen ben düzeltiverem sizin adınıza
Not : yer zaman ikram ayarlamaları benden hesap sizden _________________ Dün geçti yarın belki olmuyacak keşke dememek için bu günü değerlendir
Tarih: 14.05.2008 - 11:20 Mesaj konusu:
NighteXpresS, lan cengiz binlik yapmışın canım kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin gözü olanın taaaa _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
8. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız