Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 125cc Kullanmak 600cc'den çok daha zor!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

125cc Kullanmak 600cc'den çok daha zor!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.05.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Bravo

dostum ben kimsenin başlangıç olarak 600 CC kullanmasını istemiyorum.. gerçekten tehlikeli olabilir.. ama 600 CC lik - 1000 CC lik motorlara da ÖCÜ gibi bakılmasını da istemiyorum... Bu motorların olduğundan çooookkk daha tehlikeli görülmesini istemiyorum... adam senelerdin 125 - 250 CC kullanmış alıyor bir 600 CC - 1000 CC makine önce bacakları tirtirtitriyor bilinçaltına yerleştirmiş ya çok zoorrrr diye... bir iki ay sonra diyor ki bu mu lan bunca zamandır korktuğum şey ... sonra aşırı rahatlama geliyor ne hikmetse 125 CC muamelesi yapmaya başlıyor SS 'e .. sonra ya hastaneye ziyaretine gidiyoruz yada cenazesine..

BENCE BU TÜR ARKADAŞLAR ZAMANINDA AŞIRI DERECEDE KORKUTULMASA - BU İKARUS sendromu mudur nedir bu olaya yakalanmazlar bence...

En son husbayer tarafından 11.05.2008 - 00:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
husbayer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 11.05.2008 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer, zaten bunun için biz hep sunu diyoruz!!
SS değil egolar öldürür!!!,
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Buzlar üşüten bozkır ayazının olduğu yerden

MesajTarih: 11.05.2008 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

srad-han .berhan kardeşim senı sevıyoruz.... Delirdim Delirdim
benim rütbemide sen takacaksın haberin olsun Motordelisi
Başa dön
yakuzzza Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 11.05.2008 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

benim rütbemide sen takacaksın haberin olsun

Benim eğitimim komando ihtisas kursundan daha serttir işin zor kolay gelsin!! Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim bu yola gönül verdiysek yapacak birşey yok..biz çok kurs bıtırdık...sol göğüs 9 brove diyorum başka da birşey demiyorum.... Delirdim Delirdim
sen olduktan sonra hocamız allahın izniyle sırtımız yere gelmez.... Bravo
Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 11.05.2008 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, detaya gerek yok burası motordelisi!! Göz kırpıyorum
Başa dön
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam kardeş hemen bastın fırçayı .... Dil çıkarıyorum
Başa dön
SABERS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Cehennemin dibinden

MesajTarih: 11.05.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer,
Alıntı:

dostum ben kimsenin başlangıç olarak 600 CC kullanmasını istemiyorum..

anladıgım kadarıyla bu konuda hemfikiriz,ancak aklıma bir şey geldi,600cc nin daha güvenli oldugunu düşünen arkadaşlar böyle bir mantıkla 1000cc ninde 600cc den daha güvenli ve kullanımının daha kolay oldugunu düşünmeleri gerekiyor,bir de o arkadaşları görebilirmiyiz.

husbayer, yeni bir topic acmaya gerek yok burdan devam edelim işte Motordelisi Motordelisi Çok gülüyorum Çok gülüyorum

PERT TEAM
Başa dön
SABERS Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Y-Z-F
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 11.05.2008 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu ana kadar hiç 600cc sürmedim ama 125cc üstünden inmedim Göz kırpıyorum seviyorum ybr leri ama +110 dan sonra gerçekten tehlikeli olabiliyor disk yok ama inş. birgün 600cc ye binerim sizi o zaman daha iyi anLarım Çok gülüyorum
Başa dön
Y-Z-F Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Tekinay
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 11.05.2008 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu başlığı açan arkadaşım okadar güzel ve doğru tespitlerde bulunmuşku bende kendini tebrik edmeden geçemiyorum . Alkışlıyorum

Dünyanın heryerinde eğitim veren kurumlar, motosiklete yeni başlayan bir kullanıcıyı ya 125 cc ile başlatıyor ,yada 125 cc ile başlamalarını tavsiye ediyor . Sevgili arkadaşımın yazısını okuyunca ben bu eğitmenlerin nekadar kötülük yaptıklarının farkına vardım . Motosikleti yalayıp yutmuş bu insanların tavsiyesi halbuki gidin bir 600 cc ile başlayın olmalıydı ,hatta 1000 cc dahada oturaklı olduğunda eğitim aşamaları daha kolay geçilebilir .

125 cc ile 10 bin km yaptıkdan sonra 500 cc ile yaklaşık 23000 km yaptım . Şimdi 600 cc kullanıyorum . Bir 30 bin yapmadanda kesinlikle 1000 cc ye geçmeyi düşünmüyorum . Bu aradada temel sürüş eğitimi den başlayarak ileri sürüş eğitimine kadarda eğitimler aldım . Halbuki hiç gerek yokmuş bunlara alıp 600 lüğü direk gazlayabilirmişim Üzgünüm

Bir deli kuyuya taş atmış atmasınada birçok deli de bunu destekleyici yazılar yazmış ya gerçekden yazık .
Başa dön
Tekinay Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 12.05.2008 - 02:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gaza herkez basabilir ama yüksek hızlardan temiz ve kuvvetlice frenlemeyi herkez beceremez... Şok oldum
Buda en büyük tehlikelerden biri.
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tekinay, sen yarın 600 CC den in 15 dakikalığına bi 125 CC kullan; ne demek istediğimi anlarsın doostum.. Delirdim
Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.05.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer, topic açıp benim çinli motorum çok kötü burnuna havuç takalım eriyo vs vs diyorsun ondan sonrada 'iyi bir' 600cc kullanıp 'aa ne güzelmiş' diyorsun.Senin yanlışın burada zaten.
Başa dön
ryangt şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, Çok gülüyorum hangi benim çinli motorum dostum Çok gülüyorum sıcak mı çarptı ne ?

Çinli motor almayın diye bi topic açtıydım ondan bahsediyon sanırım Gülümsüyorum

belki de 600 CC den inip bi kereleğine 125 CC kullanmışımdır çok dengesiz gelmiştir... sonrada çıkıp bu topici açmışımdır..
Başa dön
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.05.2008 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sürat kimi yerde ölüm getiriyorsa kimi yerde hayat kurtarır.önemli olan biliçli ve akıllı sürmektir.
Başa dön
plus Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki
14. sayfa (Toplam 17 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye