arkadaslar bende 90 model jawa 350 var bir aydır motoruma hem benzin aldıgımda yag koymadımm ve motor calısrkenn motordan ses gelıo sizce yagsızlıktan mı yapar yoksa baska bi sorunmu vardır?
ya bi ustaya soledim yagsızlıktan dedii 10 lıralık benzine 100 gram atılması gerekıomuss bende artık ole yapıorum ses ozaman gider dedi seside gectim motorda bi sorun olsaaa performansındad bi dusus olurrr
ama motor performansında bi dusukluk yok benı dusundurende o
Tarih: 08.04.2008 - 23:50 Mesaj konusu:
10 milyonluk benzin 3 litre eder üç litreye 100 gram yağ koyarsan motordan bembeyaz duman çıkar geçtiğin yollarda sis oluşur artı motor sürekli buji patlatır 20 litre benzine 1 litre yağ konur oran bu benim bildiğim
Semih-90, o parcaları bıraz bulman zor cunku hıc bıryerde yok kullanalar hıc orjınal parca almadıgı ıcın kımse getırmde o parcaları ama sakın 110luk lastık takma acayıp kaydırır onun ıdealı 130 dur ama 140da takabılırsın
pekı hocam jawa 350 liye 110 luk olur dediler 130 veya 140 olcagını ilk kez senden duydumm bu 2 lastikten birini motora taktıgımda surtunme yapma riski yuk mu sence?
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
bide jawa 350 cıkma parcalarını satan bi yer biliomusunuss biliosanıs adresi bana solermısınıs?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız