Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bir başka motorla kafadan girme videosu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bir başka motorla kafadan girme videosu

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cankat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakirköy

MesajTarih: 11.05.2008 - 23:45    Mesaj konusu: Bir başka motorla kafadan girme videosu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önce verildiyse pardon, ben ilk defa izledim. Otomobil sürücüleri nedense kavşaklarda dikkatsiz olmak konusunda ısrar ediyor:

Video

......................

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.05.2008 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben görmedim bu videoyu ben görmediysem ilkdefa verilio olabilir Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

ama kaza çok kötü 100de 100 motorcu haksız ve hatalı OK

SİNAN SOFUOĞLU SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAGIZ!!
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 11.05.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu çok hızlı geliyordu ama,kötü çarptı ölmüşmüdür acaba..
racingdelisi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok kötü yaaa... Üzgünüm
SABERS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Cehennemin dibinden

MesajTarih: 12.05.2008 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu ana caddeden geliyor yol onun hakkı ,ama çok süratli bu yönüyle haksız olabilir,öbür moron için artık bişe diyemiyorum,haklı oldugum arabadan inişinden belli Öfkeliyim Öfkeliyim Sinirlendim Sinirlendim

PERT TEAM
Başa dön
SABERS Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.05.2008 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorcunun her yaptıgı kaza maalesef ciddi sakatlanmalara veya ölüme sebep oluyor ,yine örnekte goruldugu uzere arabadan hıcbısey olmamıs gıbı ınıyor ote tarafta motor surucusu ne oldugu mechul:( cok yazık

Bu arada Türkiye mi orası yoksa sanki kuş serisi arabalar gordum kavsakta?
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 12.05.2008 - 04:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adam ne kadar sakin ve pervasızca sanki zorla iniyor aractan İstemiyorum İstemiyorum
MVUGJ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 12.05.2008 - 05:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence bu kazada motoru süren hatalı. Ne olursa olsun kavşağa okadar süratli girilmez
Başa dön
MVUGJ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet daha önce verilmişti.araba sürücülernin israrla dikkat etmediği bi konu Beğenmedim
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 12.05.2008 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üüfff 2 si de hatali dikkat metmiyor 2 side daliyor doner kavsa
hiz kesmeden
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kavsaktan tam gaz gecilmez ki ama Şok oldum
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 12.05.2008 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Üzgünüm

Sponsored BY Ömer BOZKURT
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HASKOVO

MesajTarih: 12.05.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok kötü yaa... Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
http://www.sahibinden.com/nolan_x-_lite_x-_801r_kask_sifir_WQQaXQQ7849993WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
bulosel Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye