Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Serserimiyim,Hırsızmıyım,kanun kaçağımıyım ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Serserimiyim,Hırsızmıyım,kanun kaçağımıyım ?
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 12.05.2008 - 05:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MVUGJ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 12.05.2008 - 05:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu tarz bi durumla karşılaşıldığında bence en mantıklı yol soğukkanlılığımızı koruyarak durumu açıklamak olacaktır. Eğer agresif bir şekilde davranırsak karşımızdaki kişide agresifleşir ve belkide olay hiç olmayacak yerlere kadar gidebilir.
Başa dön
MVUGJ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Aargau / Isvicre

MesajTarih: 12.05.2008 - 08:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yillar önce Zürich te bir polis arabasi tramvay duraginin kaldirimlarindan Volvo arabayla gecip yolumu kestiydi,birkac saniye gözgöze bakisip aranan kisinin ben olmadigimi anladiklarinda apar topar cekip gittiydiler...
Demek istedigim olay oldugu an, tuzun kuruysa zaten sorun degil...birak arastirsinlar.
3 hafta önce de Almanya ya arabamla gecis yaparken (sanirim top sakalimdan dolayi huylandi ve) Isvicre kimligimi bilgisayarda kontrol etmesi yetmedi, beni arabadan indirip arabanin icinde arama yapmak istedigini söyledi... bende arabada ki iki kurt köpegimi kaldirima yanima alip keyifle polisi izledim... millet yanimizdan gecerlerken bakiyorlardi ama kasmadim kendimi. adamin aradigi seylerle alakam olmadigindan icim rahatti.
Kendimi bir an onun yerine koyup madalyonun öteki yüzünü de görmeye calistim... adam huylandiysa kontrol etmesi cok dogal... hele ki Türkiye de!
üzerine alinma derim Gülümsüyorum
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GSXR61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu tür olaylar Dünyanın En gelişmiş ülkelerinde sıklıkla oluyor Türkiyede olması anormal deyil ayrıca abartılacak bişey yok senin durdurulman etrafının sarılması karşındaki görevlinin özellikle bunu sana karşı yaptığı anlamına gelmemeli bu standart uygulamadır bu durumda kızmak yerine sakin davranıp adamların işini yapmasına yardımcı olacaksın. Onlar seçilmiş insanlar bir çok şeyden mahrum olduğu gibi bir çok şeyini feda eden insanlar. İnsan karşılaştığı her olayda art niyet ararsa kendini yıpratır.
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 12.05.2008 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

normal normal made ın turkıye
Başa dön
orjinal Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinirlendim Sinirlendim
buenasivassc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

durdurulmak problem olmasa gerek asıl problem yapılan muamele .....
cidden tarz bozukluğu var memlekette, vur deyince öldürüyorlar. mahallede kavga çıkmış birisi birisini bıçaklamış vs. polis ararsın gelmez ambulans ararsın gelmez. ama iki tane motorlu sanki devlet düzenini yıkacak olmadı bir tanede tank koysalardı heyacan olurdu. hacım sen emin misin tepede helikopter felan olmadığına.
hiç de normal değil hemşerim. ... muhakkak ki dünyanın hertarafında vardır ama işin bize özgü tarafı mp5 in tetiğinde sen yussuf yussuf elin titreyerek ruhsat çıkarmaya kasıyorsun. Sebep çünkü her an PARDON filmini yaşayabilirsin.
devletin kolluk kuvvetlerine karşı herhangi sempatim olmamasına rağmen işlerini yapmaları konusunda her kolaylığı göstermekle mükellefim.
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
Başa dön
buenasivassc Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackhawk_honda, burası türkiye Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.05.2008 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

türkiye diilmi ne beklersin Alkışlıyorum

SİNAN SOFUOĞLU SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAGIZ!!
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
UFUK35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİR izmir İZMİR

MesajTarih: 12.05.2008 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinirlendim herzaman oluyor bunlar alıştık artık. hatta durdurup üzerime atlayan bile oldu geçen sene kontak anahtarını alacakmış. Sadece radara girdik diye neredeyse içeri atacaklardı.Ama bazende tam tersi durumlarda oluyor çok sempatik hoş hareketlerlede karşılaşıyorum. Hatta ahbab olduğumuz polis arkadaşlarda var.Elimizde ki parmaklar bile birbirinden farklı hepsi aynı değil yani Böyle bir olay yaşamana üzüldüm. Sinirlendim

ud35ufuk35ud@hotmail.com
Başa dön
UFUK35 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kemal17
Üye
Üye

Nereden: Isparta

MesajTarih: 12.05.2008 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ispartadada öyle bir durum oldu

Adam Ehliyetsizmiş ellerine kelepçe takıp kafasına sırtına vura vura çevk kuvvet karakoluna götürdüler.

Suçu : Ehliyeti Yok!

Ya bırakın Allah aşkına sanki hırsızlık yaptı cinayet işledi ehliyeti yok diye bu kadarda yapılır mı?
O günden sonra bende polislere karşı bir kin, nefret, öfke oluştu elimden gelse bir kaçık suda öldürücem! Öfkeliyim Sinirlendim
Başa dön
kemal17 şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
UFUK35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİR izmir İZMİR

MesajTarih: 12.05.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsado demiş ki:
türkiye diilmi ne beklersin Alkışlıyorum

bu lafa gıcık oluyorum. memnun değilsen güle güle.
ya sev yada terk et.

ud35ufuk35ud@hotmail.com
Başa dön
UFUK35 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 12.05.2008 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu aralar polislerin arpaları fazla gelmiş. Ne bu yaa
Başa dön
AHMET_R6 şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
blackhawk_honda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE - SİİRT - ŞIRNAK - ÇANAKKALE- VAN- HONDA CBR125-600 RR 2006

MesajTarih: 12.05.2008 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bir çok mesajınız boş geldi bana ne demek burası Türkiye !! Kimse hakkını hukukunu bilmiyor,kolluk kuvvetide olsa , polis te olsa , jandarma da olsa ne olursa olsun tabii olunan bir personel kanunu ve yasa vardır ve bu yasalar ile kanunların memurlara verdiği bazı haklar vardır ve PVSK (POLİS VAZİFE VE SELAHİYET KANUNU) da insanları veyahut uygulamalardan tutun , tüm görevlerin iştihatları burada açıkça yazılır.Bunlara uyulmak zorundadır.Ben kendimde jandarmayım ve 2803 sayılı JANDARMA TEŞKİLAT, GÖREV VE YETKİLERİ KANUNU'nu iyi bilirim ve orada yazılan aramalar ve adli aramalar ile ilgili devletin bana verdiği yetkileri iyi bilirim,ve vatandaşa nasıl davranacağım (suçlu da olsa) ı belirlerim-belirlemek zorundayım..Bu yüzden durumu .... emniyet müdürlüğüne mağduriyetimi bildiren bir dilekçe ile bildirmeyide düşünmüyor da değilim

En son blackhawk_honda tarafından 12.05.2008 - 19:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
blackhawk_honda Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazık ne dir bu motorcuların çektikleri
Başa dön
acun0 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye