Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Körfez Pisti Analizi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Körfez Pisti Analizi

Körfez Pisti Analizi
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
i_RR_Fun_BaYRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.05.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarışmak en çok sewdiğim şeydir ve en mutlu olduğum yerdir motorun üzeri, şuanda 2 tane motorum var 600rr ı pist için düşünmüştüm ama o izmit pistine sokulan motorada günah verilen harcanan paralarada günah!!! bu işi bukadar çok seven insan varken, bu işle ilgilenen paralar harcayan zamanını veren bukadar insan varken, yönetimin ve yetkililerin neden bu ilgisizliği neden imkanlar bu kadar dar, illaki birilerinin ölmesimi gerekiyor!!! ayrıca ölen insan birisi değil bence izmit körfez pistinin kralıdır, ondan daha iyi dönen kimseyi görmedim ben TR bi şampiyonu kaybetti nedenmi? pilotaj hatasıymış!!! bırakın bu işleri sinan oraya hatalı giriyosa kimse giremez arkadaş, masal anlatmayın, bu şampiyon bu pisti en az 2000 kereden fazla dönmüştür hangi hata kimi kandırıyosunuz, çıkıp caddelerde yarışsak bundan daha iyi, şuanda asfalt caddelerde daha güsel virajlarda yama yok hiç değilse, sanki TT yarışı yapılıo ya pistin haline bak altyapı künkleri demir teller kayalar böyle bişey olmaz o ananın feryadı kulaklarımızdan gitmez kim ne gerekiyosa yapmalı yapmıysa bıraksın gitsin yapıcak birileri bulunur elbet...
Başa dön
i_RR_Fun_BaYRaK Çevrimdışı i_RR_Fun_BaYRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 11.05.2008 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bune böyle ya yazık bizim memleketin pistteki motorcularına.. İstemiyorum İstemiyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hayta_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 11.05.2008 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

analızler cok dogru ama bu analızlerı bızlerden baskası maalesef gorup yapamıyor ve pıstın hatası olmadıgını gorecek kadar kor veya bız yanlıs goruyoruz sınan abıde kendı hatası yuzunden öldü mıcır havuz ve lastık barıyerler vardıda sınan abi o yuzden öldü keske bu önlemler böyle kazalar olmadan alınsa cok daha güzel ourdu ama biz basımıza bırsey gelmeden hıcbırsey yapmıyoruz Sinirlendim Sinirlendim
CBR1000RRFireblade
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 11.05.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pistin durumunu, asfalttaki yamaları ve deformasyonları piste girenler bilebilir. Ancak izleyici olarak gelip bile görülebilecek şeyler var. Çok ilginçtir herkes bunlardan şikayetçi ama buna rağmen şikayet edilip geçiliyor. Benim pistteki ikinci senem, senelerdir bu pistte yarışanlar yanında daha çok yeni sayılırım. Uzun süredir bu pistte yarışanlar, bu alemde herkes tarafından bilinen isimler neden bu güne kadar birşey yapmadılar onu çok merak ediyorum. Yoksa Süleyman Memnun'un dediği gibi pistte kusur yok da biz mi birşeyleri yanlış değerlendiriyoruz diye düşünmeye başladım... Üzgünüm
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 11.05.2008 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

go-kart pisti bile daha güvenlidir bence ilk defa görüyorum ve hayret içindeyim yarışcılar böyle bi pistte nasıl çalışır ve nasıl böyle pistte çalışmaya izin verilir şaşırdım İstemiyorum

körfez pisti deyince aklıma tertemiz asfalt kırmızı beyaz viraj dönemecleri ve baştan sona kadar dizilmiş lastik bariyerler gözümde canlanırdı ama burası sürücü kurslarının çalışma alanı gibi biyer Sinirlendim
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 12.05.2008 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alıntıdır..

http://www.samanyoluhaber.com/haber-101135.html

''DÜZLÜKTEKİ ORTA YERDE BİR YERDE KAZA YAPMIŞ''-

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Asbaşkanı Süleyman Memnun, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazanın bir talihsizlik olduğunu belirtti.

Kaza için söyleyecek söz bulamadığını belirten Memnun, şunları söyledi:

''Motosiklet sporu, 1968 yılından itibaren federasyon çatısı altında. 1967'den 1995 yılına kadar Bisiklet Federasyonu, 1995'ten 2003 yılına kadar Otomobil Federasyonu çatısı altında, 2003 yılından bu yana da Türkiye Motosiklet Federasyonu olarak faaliyet gösteriyor. 5 branşımız var, bu dallardan birinde ilk defa bir sporcumuz antrenman yaparken ölümlü bir kaza geçirdi. Şu ana kadar ne uzun vadeli bir sakatlık, ne de ölüm var. Ne yazık ki böyle bir olay gerçekleşti. Pistin iki düzlüğü var. Bir tanesi start düzlüğü, diğeri de bitiş düzlüğü. Düzlükteki orta kısımda bir yerde kaza yapmış. Bir viraja girerken olmamış. Akıl alır bir kaza değil. Çok üzgünüz.''

-''PİSTLE İLGİLİ BİR SORUN YOK''-

Pistin herhangi bir kusuru olmadığını kaydeden Memnun, sözlerine şöyle devam etti:

''Üzerimize düşeni yapacağız. İki asbaşkanız. Diğer asbaşkanımız kaza olduğu sırada pistteydi, hatta Sinan'ı ambulansla hastaneye o götürmüş. Kesinlikle pistle ilgili bir sorun yok. Belki de motosiklette teknik bir arıza vardı. Çünkü virajda düşmek normaldir ama dümdüz bir yerde düşmek, ya teknik bir hatadan ya da sürücü hatasından kaynaklanır. Ben de aynı pistte 1994 yılından 2002 yılına kadar yarıştım. Hatta Sinan ile 1997 yılından 2002'ye kadar beraber yarıştık. Kenan ve rahmetli ağabeyi Bahattin ile de yarıştık. Motosikletle ilgili tehlikeli hiçbir şey yok ama düz bir yerde 150-200 kilometre hızla giderken düşerseniz böyle kötü bir sonuç ortaya çıkar.''

Memnun, Körfez Pisti'nde cumartesi ve pazar günleri yapılacak yarışları da iptal ettiklerini sözlerine ekledi.

Motosiklet Delisi Kulübü Başkanı Hakan Dinçer ise acı bir gün yaşadıklarını belirterek, defalarca Türkiye şampiyonu olmuş bir değeri kaybettiklerini belirtti.

Öte yandan, Kenan Sofuoğlu'nun, yarın İtalya'da yapılacak yarışlara katılmayacağı öğrenildi.
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CBR1000RRFireblade
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Motosikletle ilgili tehlikeli hiçbir şey yok ama düz bir yerde 150-200 kilometre hızla giderken düşerseniz böyle kötü bir sonuç ortaya çıkar"

Bu ne demek yaa? Adamlar yurtdışında 200 km/h üzeri süratlerde düşüyorlar eğer motorda sorun yoksa kalkıp yarışa devam edebiliyorlar, bizde 150 km/h üzeri süratte ölürsünüz, bu normaldir deniyor. Bunu da diyen senelerdir motosiklet sektörünün içinde olan, bu işin öncülerinden ve zamanında yarışmış olan biri. Evet pistteki sorunlar buna neden olmuş olabilir diyeceklerine, hala savunma modundalar. Çok yazık...
canabien
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu analizlerin bir arkadaşımız ölmeden yapılması doğru olmazmıydı!!!!!!!!!!!
Başa dön
canabien Çevrimdışı canabien Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CBR1000RRFireblade
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@canabien
Alıntı:

bu analizlerin bir arkadaşımız ölmeden yapılması doğru olmazmıydı!!!!!!!!!!!

Eğer lafın banaysa ben bu ortamda çok eski sayılmam. Ben sadece gözlemlerimi belirttim. O piste giren herkes bunun farkında zaten. Sadece bunu iyileştirmek için yapılan bir aksiyon yoktu.
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR1000RRFireblade, bu fotoğrafları geçen yıl çekmişsiniz neden gerekli yerlere rapor edilmedi bu durum? onlar umursamadığı gibi bizde birşey yapmıyoruz.. halbuki biraz üstüne düşsek birşeyleri değiştirebileceğimize inanıyorum ben.. yani sadece konuşmak veya yazıp çizmek yetmiyor!

Perşembe günü antreman için gittiğimiz körfez pisti terkedilmiş bir kasabayı anımsatıyordu.. pistin zemini içler acısı idi toz toprak çamur içindeydi, ilk turlarda 2 arkadaşımız düştü, neyseki ufak sıyrıklarla kurtardı.. cuma günü yine aynı şekilde kara şigan girişinde ve çıkışında yine 2 kişi daha düştü büyük bir kazanın habercisiydi sanki.. Sinan Sofuoğluna Allahtan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum Üzgünüm
BVLGARI
Üye
Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teyyo Süleyman Dayının Palavraları
Bende yalanda Yok Yılanda
Başa dön
BVLGARI Çevrimdışı BVLGARI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
akunuri
Üye
Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 12.05.2008 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok zor bir durum , giden gittiğiyle kalıyor. Alalah günahlarını affetsin , geride kalanlara allah sabır versin .
Başa dön
akunuri Çevrimdışı akunuri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
semuteyo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kendisine allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum.

Sevgili arkadaşlar, burada konuyu tartışmanızın, uzun münakaşalar yapmanızın TMF nezlinde bir bağlayıcı veya yaptırım uygulatıcı bir yönü bulunmamaktadır. Konu ile ilgili tespit, belge ve dökümanlarınız ile savcılığa TMF ve pist işletmecisi firma ile ilgili suç duyurusunda bulunursanız, yasal yollardan bağlayıcılık sağlamış olursunuz.

Aslında bu konuda federasyon ile ilgili suç duyurusunu resmi klüplerin yapmasında daha büyük fayda görmekteyim. Bu konu ile ilgili MD Spor Klübü öncülük yapabilir. Bireysel olarak bu işin üstesinden gelmek zor olabilir. Böyle bir dava açılmadıktan sonra, bu düzenlemeler hiçbir zaman yapılmayacak ve Sayın Süleyman MEMNUN'da büyük bir pişkinlik göstererek herkese Körfez pistin'de herhangibir sorun veya güvenlik eksiği yok, hatta avrupa standartlarındadır tarzında, cocuk kandırır gibi yalanlar söylemeye devam edecektir.

Hatta bir kademe ilerisini düşünelim, bu yazılar ve haykırışlar sonrasında TMF yönetimi bu işi ele alıp pist ile ilgili gerekli önlemleri alsalar, onarım ve düzenlemeleri yapsalar sizin gözünüzde aklanmış olacaklarmı. Peki Sinan ve bundan önce yaşanan olaylar ne olacak, bunları unutacakmıyız. Mutlaka cezalandırılmalılar.

Ana Sayfamız'da Sinan'ın resmi ve yanında Seni Unutmayacağız... yazıyor. Gerçekten unutmayacaksak elimizden geleni yapmalıyız.

Sayın Süleyman MEMNUN, umarımki gece yatağınızda rahat uyuyabiliyorsunuzdur. Bunun ve daha önceden yaşanan olayların asıl sorumluları siz ve sizin gibi TMF yöneticileridir.
-Tek rakibim THY-
Başa dön
semuteyo Çevrimdışı semuteyo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CBR1000RRFireblade
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@EkremSen
Alıntı:
CBR1000RRFireblade, bu fotoğrafları geçen yıl çekmişsiniz neden gerekli yerlere rapor edilmedi bu durum? onlar umursamadığı gibi bizde birşey yapmıyoruz.. halbuki biraz üstüne düşsek birşeyleri değiştirebileceğimize inanıyorum ben.. yani sadece konuşmak veya yazıp çizmek yetmiyor!

Arkadaşım, ben resim çektim, bir sürü yerde yayınladım, yüzlerce sayfa yazı yazdım, iki üç gün önce de bu başlığı açtım. Pistte medya mensubu eleman bile yok, gazeteler benim çektiğim resimleri forumlardan alıp yayınlıyorlar. Benim pistteki ikinci senem, senelerdir bu pistte yarışan kaza yapan tonlarca kişi var. Beni bu şekilde suçlaman bence yanlış. Bu sektörde çon ünlü, herkes tarafından bilinen tanınan isimler var, bunlar birşey yapmadığı sürece hiçbir şey olmaz. Daha önce de dediğim gibi herkes yakınıyor ama birşey yapmıyor, kabulleniyor bu durumu. Pistin problemli olmadığını söyleyebilecek tek bir yarışçı yoktur ama iş buralara kadar geldi, bir arkadaşımızı kaybettik. Ki bu insan bu pisti en iyi bilen, bu pistte rekorlar kıran biriydi.
BVLGARI
Üye
Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1-Pistin Stnadartlar Dışında OLması ve Buna Göz Yuman Federasyon Yetkılılerı.
2-Ambulans Olmasına Karşın içinde DOKTOR bulunmaması sebep Gunlugu 400 ytl gelıyomusta Pahalıymıs ilk çağ federasyon yetkılısı zıhnıyetı.
3-Bir pistte ortada golun ne işi var yarıscı cıkıp balıkmı tutatcak hayır dekoratıf bır goruntu olusssun kaza yapan pılot yumusak bır dusule o balcık cukuruna ucsun .
4-Körfez beledıyesı gölün etrafına depremden sonra cıkan molozları dokturdu bazı mutehıtlere peskes cekıp para kazanmak için
5-Teyyo Süleyman Dayının pistin etrafına kros pisti yapma çalışmaları.
6-Yarışcılardan alınan delı dumrul paraları ve bu paraların nereye gıttıgının bellı olmaması.
7-Balkan kupası için ülkemize gelen diğer yabancı ülke federasyon baskanları ve FİM yetkililerinin bunları görüpte bu pistte yarısma yapılmaması gerektıgını uyarmaması hanca raki şiş kebap şekli aksaray muhabeti.
Yazamaya Devam Etsek Dahasıda Gelecek

Teyyo Süleyman Dayının Palavraları
Bende Yalanda Yok Yılanda Dil çıkarıyorum
Başa dön
BVLGARI Çevrimdışı BVLGARI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal