Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - two brothers

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

two brothers
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mufasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GunTurk demiş ki:
Alıntı:

Egzos konusunda bi fikri olan yok sanırım

arkadaşım zaten yeterince açıklama yapılmış daha ne fikri soruyosun merak ettim, sitede 600rr egzost ve aksesuar diye arama yapsaydın biçok topik bulup okuyabilirdin.

Son olarak 2bro deli ses veriyo Bravo Delirdim , belli bir yerden sonra rahatsız edici,uzun yolda çekilmez diye susturcusunu aldım ama henüz takmadım.

Tamam haklısnız fakat ben orda egzos konusunda bi fikri olan yok sanırım derken iki egzos şekli arasındaki farklılık arasında olayı sormuştum yani biri selenın altından diğeri ise yandan mesajlarımı daha dikkatli okursanız anlarsınız yinede yorum için teşekkürler Gülümsüyorum

En son mufasa tarafından 12.05.2008 - 11:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mufasa Çevrimdışı mufasa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 12.05.2008 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:

armyy, O kadar kötüyse boşver pm de atma

izmire geldiğimde söylerım o zaman Gülümsüyorum
titi demiş ki:

Ben daha fazla yazamam armyy ile kavga ediyoruz sonra 3 gün konuşmuyor benle

barıştık ya dün unuttun mu Çok gülüyorum
two brosun ıcını bosaltan arkadasıda kutlamak ıstıyorum Alkışlıyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GunTurk
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 12.05.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Tamam haklısnız fakat ben orda egzos konusunda bi fikri olan yok sanırım derken iki egzos şekli arasındaki farklılık arasında olayı sormuştum yani biri selenın altından diğeri ise yandan mesajlarımı daha dikkatli okursanız anlarsınız yinede yorum için teşekkürler

Şekil olarak sele altı bence harika; hem sesin direk arkaya verilmesi hemde görüntüsü Bravo çok beğeniyorum. yandaki bir egzost eğer çok güçlü ses veriyosa sele altına göre daha rahatsız edici olmalı kanımca. OK

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mufasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu two brosun iiçini boşaltma olayı yalan dimi sözde daha çok ses versin diye boşaltıyorlarmiş Şok oldum
Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mufasa,bide içini boşaltıyorlarsa gürültüden durulmaz...Hucum marşımı çalacaz ne gerek var Gülümsüyorum
armyy,Unutamam seni Çok gülüyorum Kanka dün ufaktan bi çıkayım dedim 1 hafta olmuş ellememişim motora Çok gülüyorum neyse kırmızıya yakalandım bi baktım kırmızı-beyaz r1(bizim deliemin)ve tabiki yeşilin yanmasıyla bi gürültü koptu bi baktım drag oldu sonucu sen tahmin et Çok gülüyorum
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.05.2008 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

armyy,Unutamam seni Kanka dün ufaktan bi çıkayım dedim 1 hafta olmuş ellememişim motora neyse kırmızıya yakalandım bi baktım kırmızı-beyaz r1(bizim deliemin)ve tabiki yeşilin yanmasıyla bi gürültü koptu bi baktım drag oldu sonucu sen tahmin et

hafıfadamsın vesselam ama r1 dıyorsun kırmızı beyaz dıyorsun Gülümsüyorum soylede bılelım o zaman Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 12.05.2008 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emre, sen DEVIL'in içini boşalttırmışsın, doğru mudur Şok oldum Çok gülüyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy,Ama ne yapayım öyle işte tam düşündüğün gibi Çok gülüyorum
KaraRR,Bu devil tam şeytan hileli bir eksoz Çok gülüyorum Ama varya devilin komplesi hakketten 10 numara Bravo slip on uda çok hoş görüntü ve sese sahip Bravo
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.05.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin'in delikemin'e çevirmişsindir dragta Çok gülüyorum
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.05.2008 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KaraRR, titi, dewılcılar basmış topıgı eray nerdesın Gülümsüyorum
orj. egsoz bosaltan gordumde two bros yada dewıl ıcın yuh derım İyi fikir
titi sen bu kuralın dısındasın senden her sey beklenır tehlıkelı adamsın Gülümsüyorum
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.05.2008 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben yurtdışına sormuştum,karbonun içini boşaltırsanız yeşil renkli solmuş bir karbon egzozunuz olur demişti bana Çok gülüyorum

Emre sen yeşili seversin boşalt istersen Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
mufasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Two brosun içini boşaltırsak insanları aşırı rahatsız ederiz bence Delirdim bide yüksek devirle polisin yanından gecersekte cevirmemesi şans olur Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.05.2008 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben dün iyice lanet ettim kompleye çok gürültülü abi.
Bi dahakine tüp alırım belki.
Yaşlanıyomuyum neyim. Şok oldum
Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.05.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Emre sen yeşili seversin boşalt istersen

işte buna gülünür Çok gülüyorum Çok gülüyorum
eray suzukıye zam kapıda mı pekı ?
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hacı walla duyumlardan ibaret.Şimdi ben duyduklarımı söylerim olmazsa tırt derler bana İstemiyorum

1000RR'ı 29'a çekecekler diyende var
sene sonuna kadar bu fiyattan satılacak diyende var.

Suzuki'de ise aldığım duyum ise fiyat listesinin €= kurunun 1,85'e göre ayarlanmış olup yeni fiyat listesinin €=2 olacağıdır. Dolayısıyla V-strom 19'a GSXR600 27900'a çıkabilir.

Ama kesin birşey yok.Her firma diğer firmanın bir hareketini bekliyor.Ama honda zam yaparsa hepsinin yapacağı şüphesiz.

Honda ise hobby tarzı motosikletleri en düşük marjla satan firma olduğu için € kurunun artışından en çok etkilenecek olanda onlar. Çünkü marj olarak (işte şimdi ekonomist uzman gibi konuşmaya başladım) en az insiyatif payına sahip olan firmanın kur değişiminden en çok etkilenen firma olacaktır.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal