Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sinan'ın)KAZA İLE İLGİLİ GERÇEKLER,ÜZERİ ÖRTÜLMEK İSTENENLER

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sinan'ın)KAZA İLE İLGİLİ GERÇEKLER,ÜZERİ ÖRTÜLMEK İSTENENLER

Sinan'ın)KAZA İLE İLGİLİ GERÇEKLER,ÜZERİ ÖRTÜLMEK İSTENENLER
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
the_gulenyuz
Üye
Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mezarlıkta dua okunurken birşey gözüme çarptı. Kişi tanıdık geliyormu size. Federasyonla alakalı birisi diyelim.

Başa dön
the_gulenyuz Çevrimdışı the_gulenyuz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cpatience içten paylaşımın için teşekkürler, orda kayanın olması gerçekten kabul edilir gibi değil... Şok oldum
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 12.05.2008 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[b] kimse boşuna konuşmasın şimdiye kadar başka pisttemi yarışıldıda o pistin sorunları tek tek şimdi meydana çıkıyor daha önce neredeydiniz madem pist sorunlu idi neden yarışcılar yarışa çıkıyor orada neden bir kişi cıkıpta burada yarış yapcak durum yok sorunları halledin oyle yarış düzenlensin demedi pisti işletenlen kadar orda yarışan sporcularda suçlu illa boyle bi üzücü kaza olacak ondan sonra pist şöyleydi yok böyleydi herkes uzman kesilir daha önce neredeydinizzzzzz Sinirlendim Sinirlendim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 12.05.2008 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600, diger topic de yazacağımı yazdım..

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 12.05.2008 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dünde istanbul parkta bir rezalet yaşandı..gp2 de yarısan bruno senna sokakkopegıne carptı İyi fikir ve yarıs dısı kaldı.!...
f1 yetkılılerı bu rezaletı fıa ya rapor etmşler....
allahtan onlem alınmısta ıkıncı kopek dısarı cıkartılmışmış İyi fikir İyi fikir rezıl olduk rezıl..ıkı bayrak assaydık bır kac kurus harcasaydık motogp'yı ızlıyor olabılırdık ama ucuz dusunen beyınler sayesınde bırakın motogp'yı boyle gıderse f1!ıde zor gorur bu ulke!!!
sampıyon artık yok sınan ıcın cok dua etmıstık ama olmadı..allah onu cennetıne kabul etsın nur içinde yatsın..
cpatience demiş ki:

Akşam ben piste geldim ve olay yerinde 3-4kişi vardı ve elleriyle taşları temizliyorlardı.Daha sonra oraya 50NC kamyonun giridiğini gördük.Ve ertesi gün sabah olay yerinde kaya falan yoktu

ciddi bir olay yasanmadan önlem alınmaz illaki bırı olecek yada kaza yapacak Üzgünüm zıhnıyet hep aynı kısıler kendılerını;koltuklarını kurtarma pesınde gene İyi fikir
cpatience ayrıntılar ıcın tesekkurler bılgısı olanların yazmaları sayesınde bızımde haberımız oluyor gelısmelerden...
armyy şimdi Çevrimiçi armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
toomuchcc
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600 dediklerinde haklı.

Yarışçılar pistin durumunun farkındaysa neden yarışıyorlar? Bazıları rest çekmeye hazır da, agırlık koyabilmek için yeterli sayıya mı ulaşamıyorsunuz? Bazıları "pist böyle daha güzel, kimin daha iyi pilot oldugunu daha iyi anlayabiliriz" mi diyor? Pistin degistirilmesini istemeyen motorcular mı var? Motorcular birlik mi olamıyor?

Yok eger herkes aynı fikirdeyse neden yarıştınız bugune kadar? Caddede bozuk zemin gorunce hızınınızı azaltır ona göre gidersiniz. Sizi buraya zamana karşı yarışmak için almışlar, yavaşlama diye birşey sözkonusu degil, herkes birinci olmaya çalışıyor. Çok büyük risk. Kaza yapınca duracak yer yok, caddeden farkı ne? Madem bunlar biliniyor neden yarısılıyor?

Sinan ölmeseydi, bu hafta da yarısılacaktı. Varsa yarıs haftaya da, ve sonraki hafta da... Sinan öldü.. Duruma hakim olan insanlardan hala çok 'pasif' yorumlar okuyoruz. Bu sekilde devam edilirse, 1 sene sonra, aynı pistte, zemin az biraz yamalanmıs, cimler kesilmis, bataklıgın önüne 'bataklık baslangıcı, durmak icin son nokta' yazılı serit cekilmis sekilde yarıslar devam edecektir.
Başa dön
toomuchcc Çevrimdışı toomuchcc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 12.05.2008 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Can açıklama için teşekkür ederim bu kaza beni çok etkiledi Sinan abiyi kaybettiğim için çok üzüldüm ama beni daha farklı bi şekilde etkiledi ve motoru bırakmayı bile düşündüm.Gel gelelim güzelim Türkiyemde birileri bedel ödemeden hiç bir şeyi düzeltmeye gidilmiyor.Bak sen demişsin kazadan sonra kamyon geldide kayayı götürdüler diye şurda 1.5-2 saatlik çalışma için illa bi canmı verilmesi gerekiyordu.Ailem tam motora sıcak bakmaya başlamışken bu kaza haberinden sonra bana motoru sattırmaya çalışıyolar.Babam beni araba galerisine bile götürdü gel bakalım diye ve bende şu an gerçekten arabaya geçmeyi düşünüyorum.Kaza haberinden sonra motorun yanına bile gitmedim.Bakalım bu gün binmeyi düşünüyorum ama korku başladı bnde. Sinirlendim Sinirlendim
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 12.05.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süleyman M...nun ve bunu gibiler artık bu işin camia manasını taşıyan kişiler olmaktan çıkmış motorcu camiasını para olarak görmeye başladıkları için ve bu camiayı deli gibi parasal anlamda sömürmeye başladıkları için artık gidenin kaza yapanın pistteki kusurların onlar için bi anlamı yok onlar için artık herşey para pul aman düzenimiz bozulmasından ibaret...Adama baksanıza pistin hiç bir kusuru yok diye demeç verdi...yuh artık yuuuh o pistin neresi düzgün ki...
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 12.05.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cpatience, verdiğin üzücü ve acı gerçekler için teşekkürler
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olayın büyük talihsizlik olduğunu söylemekle birlikte F1 deki köpek olayını bence abartıyorsunuz. Yanılmıyorsam nürnburg ringde de piste geyik girmişti geçtiğimiz yıllarda. Motosiklet federasyonunun yarışlarında F1 dekinin yarısı kadar güvenlik önlemi alınsa fazlasıyla yeterlidir. İstanbul park ile körfez pisti arasında dağlar kadar fark var. Körfez pistindeki herhangi bir yarışı izlemeye giderseniz ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız...
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ülkede kimin degeri varki istersen dünya sampiyonu istersen olimpiyat kulüpmüs baskanmis fedarasyonmus herkez etiket ve rant pesinde pist iyiymis kötüymüs hangi baskanın umrundaki böyle sinan gibi degerler gittikten sonra herkez bi bahane bulacak sıyrılacak olan yine bu ise gönlünü verenlere olacak kardesim bilgilerini bizimle paylastıgın icin tskr ederim SİNAN a ALLAH rahmet eylesin

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok doğru ve aynen basına yansıtılması gereken bir bilgi.Yorumlara kesinlikle açık değil ,bu kadar basit bir sekilde can verdi şampiyon sporcu işte TR'deki insan hayatının değerini daha doğrusu değersizliğini çarpıcı bir sekilde okuduk bunu izleyen yöneticilerin göya eski sporcu menfaat boyunduruğu altına nasıl girdiğini gösteren yaşanmış içler acısı olay
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
onuRR38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sinan abimize ALLAH rahmet eylesin ailesine başsağlıgı diliyorum gerçekten bu ülkede böyle sporcular kolay yetişmiyo bizler we ailelerimz de bu olaylardan etkileniyorlar Ağlıyorum İstemiyorum
Başa dön
onuRR38 Çevrimdışı onuRR38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazıların hepsını okudum ve ıcımden yazık dıyorum Ağlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende okurken bir tuhaf oldum tüylerim diken diken oldu kolaymı bir pist yarıscısı olmak pist dediğin basit bir sey olsaydı her mahallede bir pist olurdu demekki orası yarıs yapmaya musait ki orayı resmi federasyonla yarıs yapılması uygun görülmüş ve şimdi senin anlattıkların birbirinden cok farklı durum kayanıun ne işi var pistte
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Sonraki
2. sayfa (Toplam 16 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal