Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - varan 2,,gece videosu,03,05,2008,dikili soma arası.(299+)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

varan 2,,gece videosu,03,05,2008,dikili soma arası.(299+)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 36, 37, 38  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Buzlar üşüten bozkır ayazının olduğu yerden

MesajTarih: 11.05.2008 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 27 dakika sonra eklendi:

arkadaşlar bu arada bırşey sorcam topic nasıl açabılırım yardımcı olurmusunuz...
Başa dön
yakuzzza şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NOSSCU, EKAMBA, birlikte sıkalım bi ara. Ama ikiniz beraber gelin, tek tek uraşamam sizinle o kadar vaktim yok, ayrı ayrı zaman harcayamam. Tekirdağ - Çanakkale yolunda gazlarız. hiç birimizin alışık olmadığı bi yol olur. Hem beraber gelinki tek seferde karamürsel sepeti yapim, SRAD-HAN'a hediye edim.

C O B A L T

Benim rüzarla bi alıp veremediğim vaR
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CoBaLT, direk kendin gel hediyeye gerek yok!! bakalım gixxerin hakkını nekadar veriyosun!!ayrıca canlı yayın herzaman daha iyidir!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CoBaLT, hey allahım ya sipariş veren verene bize.

peki dostum peki eleğimi alıp geliyorum yanına Çok gülüyorum

yaşlı nosscuya göz diktin demek puahahah Delirdim Motordelisi Delirdim

yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
CoBaLT, direk kendin gel hediyeye gerek yok!! bakalım gixxerin hakkını nekadar veriyosun!!ayrıca canlı yayın herzaman daha iyidir!

Ondan sonra bu site yada bu topic amacını aşdı diyerekten üyelik silinmeleri olmasın Gülümsüyorum hem ben ne yazmışım anlamamışsın SRAD-HAN

En son CoBaLT tarafından 12.05.2008 - 14:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
CoBaLT Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
imparator
Üye
Üye

Nereden: sinop

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gaza gelmeyelim arkadaşlar siz bize lazımsınız.neyi kime isbatlamaya çalışıyoruz.unutmayalım dün aramızda olanlar bugün yok.aman dikkat İyi fikir
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yalçın Bey Yalçın Bey, ben arabayla gelim en iyisi
Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CoBaLT demiş ki:
NOSSCU, EKAMBA, birlikte sıkalım bi ara. Ama ikiniz beraber gelin, tek tek uraşamam sizinle o kadar vaktim yok, ayrı ayrı zaman harcayamam. Tekirdağ - Çanakkale yolunda gazlarız. hiç birimizin alışık olmadığı bi yol olur. Hem beraber gelinki tek seferde karamürsel sepeti yapim, SRAD-HAN'a hediye edim.
hadi bakalım buyur burdan yak.........
tek seferde demek,dikkat et boğazında düğüm olmayalım... Gülümsüyorum
bizi teker teker yemen tawsiye edilir,sindirim sisteminde sorun yaşarsın sonra bak... Gülümsüyorum
bizden karamürsel sepeti değil olsa olsa,,,,,,neyse açmayayım şimdi ağzımı... Sinirlendim
nosscudan randevu al,randevu işlerine o bakıyor.bana kalk gel dediği an ordayım.... Bravo
acıyorum sana puahahahahahaha Delirdim yazık olacak fantezi gücüne.... Gülümsüyorum
bu arada tanışıyormuyuz ?????
Başa dön
ekamba şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, klavyesi olan yazıyor bunun sonu hiç gelmeyecek yemin ediyorum bu yuzden siteden siteden soğudum telefondada söylemiştim!! motoru olan olmayan,motora dün baslayandan tut hiç baslamayan,altına 1000lik alan hayabusa alan yaz ciz aynı hesap!sanki o 1000lik kendi kendine yuruyor! valla soğudum siteden yeminle! yıllardır burdan iddialasmalar oldu,kavgalar oldu,iş gerceğe dönüşünce ne gelen oldu ne giden,gecende ekambayla görüştük özellikle sinanın kazasından sonra burdan açıklamaya gerek yok ortak bi karar aldık,ancak bu kararı böyle itasnai durumda bozabilirim meselaCoBaLT, böyle iddialı adamları çok severim abi hüsranlarıda buyuk oluyor!! sepet küçük olsunCoBaLT, sonra canın yanar!!! Gülümsüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, uyma kardeşim aklı sıra birileri çıkıp herzaman yazacak ellerinin ayarı bozuk bunların irfanın arkadaşıymış bu CoBaLT, anlaşıldı güveninin ve büyük lokmalarının sebebi boş verr Çok gülüyorum

ben yazmıyayım topik kitlenir valla CoBaLT, sen büyüksün baba bizi yeme acı lüften dedim Göz kırpıyorum Üzgünüm

PERT TEAM
Başa dön
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

al bak şimdiden siteden soğudum demeye başlamışsın. bişey sorucam şimdi bu dikkatli olun aman yapmayın yok gazlamayın yok yaptında ne oldu diye serzenişte bulunan arkadaşlar site girişinde delice binenler akıllı binenler ve hiç binmeyenler diye 3 ayrı giriş olsa hangisinden giricek. yer görmemiş adamlar kalkıp ben daha hiç düşmedim, yok yan yatmadım, yok çamura batmadım diye Xproof bindiklerini zannediyolar. SRAD-HAN, benim acı duvarım yüksek, grovth hormonuyla alakalı bi hissizilk var bünyemde. benim 1000 liğim kendi kendine de yürür.
Başa dön
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CoBaLT demişki,
Alıntı:

yüksek, grovth hormonuyla alakalı bi hissizilk var bünyemde. benim 1000 liğim kendi kendine de yürür.

demek sende tahsilde var hımmmm Şok oldum Şok oldum zenginlik başa bela demişler herzaman anlıyorum canın sıkkın caddede bişey yok oturdun pc başına ver gazı verrr Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

PERT TEAM
Başa dön
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu demiş ki:
SRAD-HAN, uyma kardeşim aklı sıra birileri çıkıp herzaman yazacak ellerinin ayarı bozuk bunların irfanın arkadaşıymış bu CoBaLT, anlaşıldı güveninin ve büyük lokmalarının sebebi boş verr Çok gülüyorum

ben yazmıyayım topik kitlenir valla CoBaLT, sen büyüksün baba bizi yeme acı lüften dedim Göz kırpıyorum Üzgünüm

25 mt. genişliğinde virajlarda ardışık modda fotoğraflar çekip 100 kareden en çok yatılmışını virajda böyleyiz diye topiclere atıyosunuz. en sonunda benide konuşturdunuz. sonra tekerlere zımpara sürtmek suretiylen yanak renk farkını belirtiyosunuz bide topiclerde birbirinizi pohpohlayınca kral motorcular oluveriyosunuz. ondan sonrada yok büyüksün baba bilmemne. hep laf.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

nosscu demiş ki:
CoBaLT demişki,
Alıntı:

yüksek, grovth hormonuyla alakalı bi hissizilk var bünyemde. benim 1000 liğim kendi kendine de yürür.

demek sende tahsilde var hımmmm Şok oldum Şok oldum zenginlik başa bela demişler herzaman anlıyorum canın sıkkın caddede bişey yok oturdun pc başına ver gazı verrr Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

cadde derKen ?? ? ??
Başa dön
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yukarı tükür bıyık aşşağa tükür sakal. her kes bir yol tuttutmuş gidiyor..
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erbil abi ve yalçın abim makinanın hakkı nasıl verilir çok iyi biliyorsunuz bence gerek yok Gülümsüyorum
Başa dön
deathalone Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 36, 37, 38  Sonraki
30. sayfa (Toplam 38 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye