Tarih: 12.05.2008 - 14:42 Mesaj konusu:
NOSSCU, EKAMBA, birlikte sıkalım bi ara. Ama ikiniz beraber gelin, tek tek uraşamam sizinle o kadar vaktim yok, ayrı ayrı zaman harcayamam. Tekirdağ - Çanakkale yolunda gazlarız. hiç birimizin alışık olmadığı bi yol olur. Hem beraber gelinki tek seferde karamürsel sepeti yapim, SRAD-HAN'a hediye edim.
C O B A L T
Benim rüzarla bi alıp veremediğim vaR _________________ Enstrumanda Buzuki, SS de Suzuki
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 5961 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 12.05.2008 - 14:45 Mesaj konusu:
CoBaLT, direk kendin gel hediyeye gerek yok!! bakalım gixxerin hakkını nekadar veriyosun!!ayrıca canlı yayın herzaman daha iyidir! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez(T.İ.T)
gaza gelmeyelim arkadaşlar siz bize lazımsınız.neyi kime isbatlamaya çalışıyoruz.unutmayalım dün aramızda olanlar bugün yok.aman dikkat _________________ Akylly Olup Milletin Kahryny Çekece?ine Deli ol Millet Senin Kahryny Çeksin.
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7161 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 12.05.2008 - 14:54 Mesaj konusu:
CoBaLT demiş ki:
NOSSCU, EKAMBA, birlikte sıkalım bi ara. Ama ikiniz beraber gelin, tek tek uraşamam sizinle o kadar vaktim yok, ayrı ayrı zaman harcayamam. Tekirdağ - Çanakkale yolunda gazlarız. hiç birimizin alışık olmadığı bi yol olur. Hem beraber gelinki tek seferde karamürsel sepeti yapim, SRAD-HAN'a hediye edim.
hadi bakalım buyur burdan yak.........
tek seferde demek,dikkat et boğazında düğüm olmayalım...
bizi teker teker yemen tawsiye edilir,sindirim sisteminde sorun yaşarsın sonra bak...
bizden karamürsel sepeti değil olsa olsa,,,,,,neyse açmayayım şimdi ağzımı...
nosscudan randevu al,randevu işlerine o bakıyor.bana kalk gel dediği an ordayım....
acıyorum sana puahahahahahaha yazık olacak fantezi gücüne....
bu arada tanışıyormuyuz ????? _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 5961 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 12.05.2008 - 14:55 Mesaj konusu:
nosscu, klavyesi olan yazıyor bunun sonu hiç gelmeyecek yemin ediyorum bu yuzden siteden siteden soğudum telefondada söylemiştim!! motoru olan olmayan,motora dün baslayandan tut hiç baslamayan,altına 1000lik alan hayabusa alan yaz ciz aynı hesap!sanki o 1000lik kendi kendine yuruyor! valla soğudum siteden yeminle! yıllardır burdan iddialasmalar oldu,kavgalar oldu,iş gerceğe dönüşünce ne gelen oldu ne giden,gecende ekambayla görüştük özellikle sinanın kazasından sonra burdan açıklamaya gerek yok ortak bi karar aldık,ancak bu kararı böyle itasnai durumda bozabilirim meselaCoBaLT, böyle iddialı adamları çok severim abi hüsranlarıda buyuk oluyor!! sepet küçük olsunCoBaLT, sonra canın yanar!!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez(T.İ.T)
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2138 Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA
Tarih: 12.05.2008 - 15:01 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, uyma kardeşim aklı sıra birileri çıkıp herzaman yazacak ellerinin ayarı bozuk bunların irfanın arkadaşıymış bu CoBaLT, anlaşıldı güveninin ve büyük lokmalarının sebebi boş verr
ben yazmıyayım topik kitlenir valla CoBaLT, sen büyüksün baba bizi yeme acı lüften dedim _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
Tarih: 12.05.2008 - 15:01 Mesaj konusu:
al bak şimdiden siteden soğudum demeye başlamışsın. bişey sorucam şimdi bu dikkatli olun aman yapmayın yok gazlamayın yok yaptında ne oldu diye serzenişte bulunan arkadaşlar site girişinde delice binenler akıllı binenler ve hiç binmeyenler diye 3 ayrı giriş olsa hangisinden giricek. yer görmemiş adamlar kalkıp ben daha hiç düşmedim, yok yan yatmadım, yok çamura batmadım diye Xproof bindiklerini zannediyolar. SRAD-HAN, benim acı duvarım yüksek, grovth hormonuyla alakalı bi hissizilk var bünyemde. benim 1000 liğim kendi kendine de yürür.
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2138 Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA
Tarih: 12.05.2008 - 15:08 Mesaj konusu:
CoBaLT demişki,
Alıntı:
yüksek, grovth hormonuyla alakalı bi hissizilk var bünyemde. benim 1000 liğim kendi kendine de yürür.
demek sende tahsilde var hımmmm zenginlik başa bela demişler herzaman anlıyorum canın sıkkın caddede bişey yok oturdun pc başına ver gazı verrr _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
Tarih: 12.05.2008 - 15:08 Mesaj konusu:
nosscu demiş ki:
SRAD-HAN, uyma kardeşim aklı sıra birileri çıkıp herzaman yazacak ellerinin ayarı bozuk bunların irfanın arkadaşıymış bu CoBaLT, anlaşıldı güveninin ve büyük lokmalarının sebebi boş verr
ben yazmıyayım topik kitlenir valla CoBaLT, sen büyüksün baba bizi yeme acı lüften dedim
25 mt. genişliğinde virajlarda ardışık modda fotoğraflar çekip 100 kareden en çok yatılmışını virajda böyleyiz diye topiclere atıyosunuz. en sonunda benide konuşturdunuz. sonra tekerlere zımpara sürtmek suretiylen yanak renk farkını belirtiyosunuz bide topiclerde birbirinizi pohpohlayınca kral motorcular oluveriyosunuz. ondan sonrada yok büyüksün baba bilmemne. hep laf.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
nosscu demiş ki:
CoBaLT demişki,
Alıntı:
yüksek, grovth hormonuyla alakalı bi hissizilk var bünyemde. benim 1000 liğim kendi kendine de yürür.
demek sende tahsilde var hımmmm zenginlik başa bela demişler herzaman anlıyorum canın sıkkın caddede bişey yok oturdun pc başına ver gazı verrr
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1208 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 12.05.2008 - 15:11 Mesaj konusu:
Yukarı tükür bıyık aşşağa tükür sakal. her kes bir yol tuttutmuş gidiyor.. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız