Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - IRT-Riva Foto_Video 10.05.2008

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

IRT-Riva Foto_Video 10.05.2008
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 12.05.2008 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin demiş ki:
redstorm İlhamiciğim 41,5 kere maaşallah 1000 RR'ın en güzel rengini almışsın Bravo Hayırlı olsun ... Allah kaza bela vermesin.. imzana eklesene 3. motorunun adını Göz kırpıyorum

Arctura resimler ve video için eline sağlık kamera güzel net bir görüntü sunuyor markası ney ??

bide o önde giden zx6 sanırım o motoru süren motordan fazla kendi yatıyor buda arkadan komik bir görüntü oluşturuyor Gülümsüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum Arkadan kamera çekiyor yaa Havalara giriyor Gülümsüyorum sanki slider var gibi bide diz açıyo kazara yere değicek dizi kemiğini görücek haha haha ... neyse öğrenicekler tabi abisi

emin kamera sanyo, bu görüntüden aslında çok daha iyi ama convert edip ufaltınca kalite çok gidiyor. yücelin pantolonun içinde dizlik vardı. bide sadece diz koyarken sarkmak diye bir olay yok, ağırlık merkezini ne kadar aşağı çekersen virajın içinde daha rahat haraket edebiliyosun. emin bi gün sende gel haberleşelim, senide çekeyim Bravo

Son Mesajdan 43 saniye:

barossatr demiş ki:
İlhamı yeni motor hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan..

yc_, sx2, Arctura, insan bir haber verir demi. Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

abi valla kaza haberi olunca çağırmak aklıma gelmedi pek. bi dahakine arıcam senide Bravo

Arctura
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
Arctura şimdi Çevrimiçi Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 12.05.2008 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_ demiş ki:

armyy, levi's jeans nike beyas ayakkabı diz açıyoss ama dizlik var tabi ,,, tam bir tiky imm uzhahahahha

starbucks kıyafetıyle vırajmı yapıyorsun Çok gülüyorum yakısır tıkky kardesıme Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emin gelsin başlıgı açıklıyorum R1 tarihi fark yedi yamaha eminden motoru alsın rezil rüsva ediyorr zuahahhahahaha Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

armyy, sağol knkaa rivada köylü kızı arıyorummm Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aaaaaaaaaaaaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum İlhami 1000rr almış hayırlı olsun kardeşimm
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, ne zaman aradında gelmedim kardeşim. Bravo
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

barossatr, knka seviyorum seni Çoook seviyorum Gülümsüyorum
Başa dön
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arctura, güzel video ama önde giden arkadaş birkaç yerde gereksiz riskler almış,karşıdan gelen araçlara çok yakın geçmiş Allah korusun arkadaşlar gerek varmı bunlara hayat ucuz değil lütfen dikkat... Alkışlıyorum
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kubi_speed, nereler mesela beyşehirli kardeşim öğreneyimde oralardan daha yavaş gecerim bundan sonra Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçenlerde Acarkente giderken Riva dan geçiş yaptım aman aman arkadaşlar orası çok tehlikeli Allah korusun kamyon ve köpek çıkması feci sonuçlar doğurur...
cenkowski
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul Kuşadası

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam virajcı ister kotla diz degdirir ister şortla Dil çıkarıyorum yc_, helal kardeşim. burasıda otoban gibi olmuş herkes sıkıo Çok gülüyorum
Başa dön
cenkowski Çevrimdışı cenkowski Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi demiş ki:
Geçenlerde Acarkente giderken Riva dan geçiş yaptım aman aman arkadaşlar orası çok tehlikeli Allah korusun kamyon ve köpek çıkması feci sonuçlar doğurur...

emre Türkiye'de köpekle kamyon nerde çıkmıyor ki? Zaten fazla abartmadan gittik,düşündüğün için sağol Bravo

Arctura
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
Arctura şimdi Çevrimiçi Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesilen yerler olsa topic 50 sayfa olurdu aman diyimmm Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arctura demiş ki:

emre Türkiye'de köpekle kamyon nerde çıkmıyor ki?

+1 Bravo

IstanbulPARK'ta bile çıkıyor İyi fikir Şok oldum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

öğreneyimde oralardan daha yavaş gecerim bundan sonra

tepede bağlı bir at varya onun yanından geçerken dikkat et bigün arkası yola dönükken ürkecek ve.... çatt... zx 6 nın önünde birçift nal izi....
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eskihisar Topçular feribotuna ilerlerken otobanda köpek yüzünden acı bir tecrübem olmuştu...50 m. kadar asfaltta sürüklenince bide Riva yolunu görünce öyle bir izlenim bıraktı...Her zaman herşey olabilir taş düşe bili ayu çıka bilu Gülümsüyorum Seviyorum sizleri hepimiz Allaha emanet Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 12, 13, 14  Sonraki
4. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal