slm arkadasim ama benim anlamadigim neden racing?
ben bütün MD cileri bir aile olarak biliyorum racing yada endru chooper diye ayrimcilik neden bir anlam veremedim. _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
antalyadayım ama racingci degilim,md liyim ama racingci degilim,adam gibi adamım ama racingci degilim,motor tutkunuyum ama racingci degilim,md yi md li herkesi seviyorum ama yinede racingci degilim.
arkadasım antalyada degıl konyadayım ama bence md catısı altında racingciler ve racingci olmayanlar diye bir ayırım yapman ve yapmak cok yanlıs.antalyada olup md lı arkadasları sahıplenecek ve onlarla ılgılenecek cok arkadas vardır ama boyle ayırım yaparsan san pek bı faydaları dokunacagını sanmıyorum.haa motorunla gelıp gaz acacaksan ve dıgerlerı gerıde kalır racing olsun dersen o baska ama sende oda yok.
bu soyledıklerımı mısılleme yada yanlıs anlamanı ıstemem ama bence yanlıs acılımıs bı konu.konu baslıgı antalyadayım ve md lı dostlarımla tanısmak gorusmek sıtıyorum olsaydı daha sıcak karsılanacagından suphem olmazdı.
bir nevi meydan okumuş alayınızı çizerim demiş,ham yaparım demiş...demişte demiş
ilk basta ben de öyle anladim ama sonra topic leri okudugumda motorsuz ucakla antalyaya geldigini yazmis. _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 6186 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 12.05.2008 - 15:29 Mesaj konusu:
_RoMeO_ demiş ki:
antalyadayım ama racingci degilim,md liyim ama racingci degilim,adam gibi adamım ama racingci degilim,motor tutkunuyum ama racingci degilim,md yi md li herkesi seviyorum ama yinede racingci degilim.
arkadasım antalyada degıl konyadayım ama bence md catısı altında racingciler ve racingci olmayanlar diye bir ayırım yapman ve yapmak cok yanlıs.antalyada olup md lı arkadasları sahıplenecek ve onlarla ılgılenecek cok arkadas vardır ama boyle ayırım yaparsan san pek bı faydaları dokunacagını sanmıyorum.haa motorunla gelıp gaz acacaksan ve dıgerlerı gerıde kalır racing olsun dersen o baska ama sende oda yok.
bu soyledıklerımı mısılleme yada yanlıs anlamanı ıstemem ama bence yanlıs acılımıs bı konu.konu baslıgı antalyadayım ve md lı dostlarımla tanısmak gorusmek sıtıyorum olsaydı daha sıcak karsılanacagından suphem olmazdı.
neyse allah gonlune gore versın
sen varyaa ıcımden gecnlerı bir bir yazmıssın helal olsun +100000000 be kardesım _________________
Tarih: 14.05.2008 - 13:10 Mesaj konusu:
ben geldim, yazılanları okudum çok komikler yaa, insanlar alınmaya yer arıyomuş gibi sanki, hadi arkadaşlar sanki evlenmek için kız arıyomuşum gibi oldu böyle bu ne trip böyle bırakın buişleri, böyle düşüneceğiniz en son kişi benim, günü birlik gelmiştim kız arkadaşım kal dedi die 3 günkaldım ne şarjım kaldı ne üstüm başım öyle arada bi cafeden nete girdim yazdım, beni tanımadığınız ne kadarda belli neyse yakında yine gelicem bu sefer motorla geliyimde bu dedikoduları ortadan kaldırayım, isterseniz racing lafına uyuz olanlar varsa söylesin chooper , enduro, isterseniz scooter la bile gelirim yani ) öptüm çok hepinizi...
Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:
crazy_81, crazy ben antalyaya günü birlik gittim ama kız arkımın ısrarı üzerine 3 gün kaldım ve inan burnumun dibindeki kuzenlerimle bile görüşemedim, hem şarjım yoktu hemde vaktim olmadı, yani ben oraya racing cilerle buluşmaya gitmedim, ama denk gelen kim olursa olsun isterse arabayla denk gelsin veya bisikletle benim nası birisi olduğumu bilenler bilir, yeterki bana gelsin hertürlü karşılarım ve çokta hoşuma gider, 5 dk internete girdim ve kopukluk oldu bütün hepsi bundan kaynaklandı ama dediğim gibi çok yakında tekrar gelicem bu sefer planlı programlı gelicem, antalyada olan herkesle tek tek tanışıcam...
Tarih: 14.05.2008 - 13:38 Mesaj konusu:
Adam zaten motorsuz geliyorum demiş; hala race dedi, demedi, yok ayrımcılık yaptı diyorsunuz
İşin gırgır tarafını anlayamayıp, alınganlık yapmak oluyor mu şimdi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız