Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sinan'ın)KAZA İLE İLGİLİ GERÇEKLER,ÜZERİ ÖRTÜLMEK İSTENENLER

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sinan'ın)KAZA İLE İLGİLİ GERÇEKLER,ÜZERİ ÖRTÜLMEK İSTENENLER

Sinan'ın)KAZA İLE İLGİLİ GERÇEKLER,ÜZERİ ÖRTÜLMEK İSTENENLER
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 14, 15, 16  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Toggy
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle hepimizin tekrar başısağolsun... Olay Can'nın anlattığı gibi oldu motorun arkası yanına geldi ve motorla sinan 7-8 metre havalandı yere vurup 5 metre daha havalandı ve bu arada çarptığı zemin sert taşlık bir zemin sonra küçük taklalar atıp sert bir zeminden tekrar havalandı sazlıkların arasına kayanın üstüne düşüp en sert darbeyi aldı... O günden beri bu sahneyi defalarca yaşıyorum gözümün önünde... Mağden pistin öyle olduğunu biliyorduk niye ordaydık? Ben sazlıkların arasındaki kayaları ilk defa gördüm o kayalar süper moto parkuru yapılırken o sazlıkların içine atılmış ortalıkta durmasın diye yani eskiden öyle bişey yoktu geçen yıl koyulmuş onlar. Olay geceside götürmüşler ... Sayın Hamit Abbasoğlu diyorki
-kaya filan yoktu insanlar ön plana çıkmak için bunlaru uyduruyor pist güvenli motorda teknik hata olabilir.
Ben o kayanın üstünden Sinanı kaldırdım yanındada 10 kişi vardı içinde doktor bile olmayan ambulance gelene kadar 20 kişi olduk ama asbaşkan yoktu!!! Kapıda bir hakem arkadaş vardı hepsi o. Pistin asıl sorumlusu Kurban Abi bile yoktu...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Toggy, Ne zaman pistte oldularki?
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

30 kere yazdım yine yazcam! düzlükte kaza olmazmı yahu!! orda yarış yapılıyor hatada olur kazada ancak pistin her bakımdan kusursuz olması gerekirki bu hatalar sonucunda can kaybı olmasın!! o düzlük sonunda eğer 40-50m bi kum ve mıcır havuzu olsaydı sonra lastik bariyerler ve minderler suanda sinan belkide hafif yaralı olacaktı belkide yarışı tribundan izlicekti!! kazada pilotaj hatası olabilir ama ölüm sebebi kesinlikle pistin güvenlik önlemlerinin yetersiz olmasıdır!!!ve bunu bile bile hala çocuk avutır gibi çıkıp konusan yönetciler yazık günah!! herkes koltuk davası yuzunden politik olcam diye konusuyor! ozman hadi bir cavap bekliyoruz o pistin guvenlik önlemleri yeterlimi!! ASFALTI GECTİM KAZALARDA PİLOTU KORUYACAK NE VAR O PİSTTE!!,
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar görgü tanıkları kazanın tam yerini söyleyebilirler mi? Benim anladığım kadarıyla arka düzlüğün sonunda yoldan çıkmış 6. viraj civarında yani, doğru mu işaretlemişim?

onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cpatience, can bılgılerle son noktayı koymussun dostum tesekkur ederım Bravo

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Orada olaya şahit olan arkadaşlar bir kaç tane foto çekselerdi orada kaya yok diyen yetkiliye belgeleriyle cevap verilebilirdi. Bu tip olaylarda hemen durumu belgelemek gerekiyor. Yoksa burası Türkiye başımız derde giricek diye bir gecede oraya lastik bariyer bile yapar bizim insanımız.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
buenasivassc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

farklı birşey olsa zaten garip gelirdi. nerede insana değer veriliyor ki orada da verilsin.
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
Başa dön
buenasivassc Çevrimdışı buenasivassc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet onlyrider belirttiğin yerde gerçekleşti kaza.
Arthas haklısın ama olay anında ve Sinan'ı o halde görünce insan hiç birşey düşünemiyor.Çok büyük bir şok yaşadık.
Başa dön
cpatience Çevrimdışı cpatience Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hesd mesd diye bizi kandırıyorlarmı acaba? Nasıl tankslappinge girdi o makina?.. Üzgünüm
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 12.05.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pist adam gibi bir pist olsaydı sinan abi çakıllardan kayarak ayağa kalkardı.ne işi var kayanın orda.millet avrupada ki pistlerd düşüyo sonra ayağa kalkıyo ve yarışa dvam ediyor.çakıl yoksa bile insan oraya toprak koyar. Üzgünüm Üzgünüm Sinirlendim
UFUK35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİR izmir İZMİR

MesajTarih: 12.05.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cpatience,
Helal olsun kardeşim gerçekleri bizimle paylaştığın için...
Tekrar başımız sağolsun.

ud35ufuk35ud@hotmail.com
Başa dön
UFUK35 Çevrimdışı UFUK35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süleyman Memnun'un Ntvspor'dan aldığım gazetecilerle yaptığı röpörtaj..
Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Asbaşkanı Süleyman Memnun, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazanın bir talihsizlik olduğunu belirtti.
Kaza için söyleyecek söz bulamadığını belirten Memnun, "5 branşımız var, bu dallardan birinde ilk defa bir sporcumuz antrenman yaparken ölümlü bir kaza geçirdi. Şu ana kadar ne uzun vadeli bir sakatlık, ne de ölüm var. Ne yazık ki böyle bir olay gerçekleşti. Pistin iki düzlüğü var. Bir tanesi start düzlüğü, diğeri de bitiş düzlüğü. Düzlükteki orta kısımda bir yerde kaza yapmış. Kaza, viraja girerken olmamış. Akıl alır bir kaza değil. Çok üzgünüz" dedi.
Yaşanan talihsiz kazaya pistin neden olmadığını altını çizen Memnun,"Üzerimize düşeni yapacağız. Kesinlikle pistle ilgili bir sorun yok. Belki de motosiklette teknik bir arıza vardı. Çünkü virajda düşmek normaldir; ama dümdüz bir yerde düşmek, ya teknik bir hatadan ya da sürücü hatasından kaynaklanır"şeklinde konuştu.
Kendisinin de Sinan ile bu pistte yarıştığını belirten TMF Asbaşkanı, "Ben de aynı pistte 1994 yılından 2002 yılına kadar yarıştım. Hatta Sinan ile 1997 yılından 2002'ye kadar beraber yarıştık. Kenan ve rahmetli ağabeyi Bahattin ile de yarıştık. Motosikletle ilgili tehlikeli hiçbir şey yok; ama düz bir yerde 150-200 kilometre hızla giderken düşerseniz böyle kötü bir sonuç ortaya çıkar" dedi.
Söyleyecek birşey bulamıyorum.İçim burkuldu yazıyı okurken..
Böyle birşeyin olmasını hiç kimse istemezdi ama sorumlu kimse erkek gibi arkasında durmalı.
Başa dön
cpatience Çevrimdışı cpatience Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PAYLAŞIM İÇİN SAOL
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MythShaman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bişile yapalım herkesi uyaralım, elbirliği ile hereket edip, büyük bir protesto gerceklestirelim. burada bu camiada tanınan sözü geçen abilerimiz kardeşlerimiz var, pistin durumu tamamen düzelene kadar, motosiklet sporu ile ugrasan hiç birarkadas kesinlikle çıkmasın yarişa.. bakın bakalım ne oluyor ozaman. organizasyonlar iptal olsun planlar suya düssün en büyük cezayi bizler veririz..

ben cbf 250 cup a katlıyorum bu yıl. sponsorum olmadıgı için. kendi imkanlarımla zar zor para denklestirip katlıldım.. ama eger böyle bir protesto olacaksa icabında hiç bir yarışa çıkmam seve seve..
Başa dön
MythShaman Çevrimdışı MythShaman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UFUK35 demiş ki:
cpatience,
Helal olsun kardeşim gerçekleri bizimle paylaştığın için...
Tekrar başımız sağolsun.

Benim hiç kimseyle bir diyoloğum bile yok.Hepsi abi dediğimiz insanlar,ama yapılanlar,konuşulanlar verilen röpörtajlar çok fazla kanıma dokunuyor.Hakan Dincer'den ne yapılması ile ilgili bir açıklama bekliyorum.Herhalde oda bunu düşünüyordur.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 14, 15, 16  Sonraki
3. sayfa (Toplam 16 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal