Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İşte Gidiyorum...Askere

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İşte Gidiyorum...Askere

İşte Gidiyorum...Askere
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:21    Mesaj konusu: İşte Gidiyorum...Askere Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Vatan borcu geldi benim kapımada dayandı ve
21 Mayıs gecesi 5. PİYADE EĞİTİM TUGAYI 48. PİYADE EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI Tokat'a doğru
yola çıkıcam Md. ile gezdik dolaştık yedik içtik güzel dostluklar ve arkadaşlar kazandım şimdi ise
askerliğimi yapıp gelene kadar sevdiğimden ve sizlerden uzak kalıcam...

Grup içerisinde çok insanla tanıştım çoğuyla halen göreşmekteyim ama göremediklerim ayrılanlar yok olanlar
Bu kadar geçirdiğimiz uzun zaman zarfında hatalarım olmuş olabilir hani derler ya gidipte dönmemek var dönüpte bulamamak
işte bu yüzden haklarınızı helal edin.

Sevgili büyüklerimde isteği üzere bir kortej yapılacak organizatör sevdiklerim el atar artık Göz kırpıyorum
Bu önümdeki engelin kalkacağı için güzel ama sevdiğimi bırakıp gideceğim için hüzünlü olan bu günümde arkadaşlarımı yanımda görmek gurur verir.

3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, güle güle git gel kardesim ALLAH a emanet ol Bravo Çoook seviyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlısıyla gidip dönmek nasip olsun inşallah
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, hayırlı tezkeleler... Bravo
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler...
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı bir şekilde güle güle gidip güle güle gelirsiniz inşallah
Hayırlı tezkereler

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle git sağ salim gel...
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

enbüyük asker bizim askerlerimiz gülegüle arkadasim vatan borcu bu mecburiyetten gitme seve seve git bitirir gelirsin nezaman askerlik yaptigini bile unutursun bencileyi gururla dolasirsin güngelir hayirli terhisler . Alkışlıyorum
0 RH +
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı teskereler Rıdvan kardeşim. Bir an önce aramıza tekrar katılırsın inşallah.
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, hayırlı teskereler şimdiden

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZX-6R-EGE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kedi gibi gidersin ASLAN gibi dönersin kardeşim elimde olursa gelmeye çalışıcam 456 gün geçer bitmez deme kardeşim biterrr biteerrr Göz kırpıyorum
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı tezkereler hocam sağ salim gider gelirsin inşallah
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

5. piyade er eğitim tugayını görünce Sivas'a gidiyosun sandım. 5. Piyade Eğitim Tugayı Sivas'ta ben orada yaptım askerliğimi. Sen Tokat'a gidiyorsun heralde. Şimdiden hayırlı teskereler.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan demiş ki:
Ömer Bozkurt, hayırlı tezkeleler... Bravo

askeremi gidiyon ömer bozkurt bugüne kadar asker kaçağımıydın yoksa sen Şok oldum Şok oldum Şok oldum

Rıdvancım seni tanıdığıma çok memnun oldum hayırlı teskereler kardeşim güle güle git güle gelirsin inşaallah Bravo Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, Hayırlı teskereler Rıdvan kardeşim, ohh be nihayet senden kurtuluyorum pastalar tatlılar bana kalacak Çok gülüyorum feda olsun kardeşlime tüm pastalar tatlılar Allahın izniyle güle güle git gel hayırlısıyla hakkımız varsa helal olsun Allaha emanet ol sayılı gün çabuk geçer en büyük asker bizim askerrr Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
tamero şimdi Çevrimiçi tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal