Evet Vatan borcu geldi benim kapımada dayandı ve
21 Mayıs gecesi 5. PİYADE EĞİTİM TUGAYI 48. PİYADE EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI Tokat'a doğru
yola çıkıcam Md. ile gezdik dolaştık yedik içtik güzel dostluklar ve arkadaşlar kazandım şimdi ise
askerliğimi yapıp gelene kadar sevdiğimden ve sizlerden uzak kalıcam...
Grup içerisinde çok insanla tanıştım çoğuyla halen göreşmekteyim ama göremediklerim ayrılanlar yok olanlar
Bu kadar geçirdiğimiz uzun zaman zarfında hatalarım olmuş olabilir hani derler ya gidipte dönmemek var dönüpte bulamamak
işte bu yüzden haklarınızı helal edin.
Sevgili büyüklerimde isteği üzere bir kortej yapılacak organizatör sevdiklerim el atar artık
Bu önümdeki engelin kalkacağı için güzel ama sevdiğimi bırakıp gideceğim için hüzünlü olan bu günümde arkadaşlarımı yanımda görmek gurur verir. _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1448 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 12.05.2008 - 15:26 Mesaj konusu:
hayırlı teskereler... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
enbüyük asker bizim askerlerimiz gülegüle arkadasim vatan borcu bu mecburiyetten gitme seve seve git bitirir gelirsin nezaman askerlik yaptigini bile unutursun bencileyi gururla dolasirsin güngelir hayirli terhisler . _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
Tarih: 12.05.2008 - 15:32 Mesaj konusu:
HIZ-TUTKUNU, hayırlı teskereler şimdiden _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
kedi gibi gidersin ASLAN gibi dönersin kardeşim elimde olursa gelmeye çalışıcam 456 gün geçer bitmez deme kardeşim biterrr biteerrr _________________ prof olmasamda senden daha fazla acemi değilimdir!!!
Tarih: 12.05.2008 - 15:35 Mesaj konusu:
5. piyade er eğitim tugayını görünce Sivas'a gidiyosun sandım. 5. Piyade Eğitim Tugayı Sivas'ta ben orada yaptım askerliğimi. Sen Tokat'a gidiyorsun heralde. Şimdiden hayırlı teskereler.
Tarih: 12.05.2008 - 15:38 Mesaj konusu:
HIZ-TUTKUNU, Hayırlı teskereler Rıdvan kardeşim, ohh be nihayet senden kurtuluyorum pastalar tatlılar bana kalacak feda olsun kardeşlime tüm pastalar tatlılar Allahın izniyle güle güle git gel hayırlısıyla hakkımız varsa helal olsun Allaha emanet ol sayılı gün çabuk geçer en büyük asker bizim askerrr
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız