Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Trabzon MD

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Trabzon MD

Trabzon MD

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MD İl Grupları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
burcuCU
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: united states of

MesajTarih: 10.10.2007 - 16:14    Mesaj konusu: Trabzon MD Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ad-Soyad: Burcu

Doğum Tarihi: 28.08.1981

Kaç yılından beri motosiklet kullanıyor: 6 yıldır

Kullandığı Motosikletler: scooter, knetix, transalp

A2 Ehliyet aldıgı tarih: henüz deil, (patates mühürlü) Dil çıkarıyorum

Hobileri: IT ve net dünyası, yüzmek, sürat ile ilgili herşey
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 19.10.2007 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ad-Soyad: CİHAN TURAN

Doğum Tarihi: 02.04.1990

Kaç yılından beri motosiklet kullanıyor: 5

Kullandığı Motosikletler: YENİ EHLİYET ALIYOR

A2 Ehliyet aldıgı tarih: ..,...,2007

Hobileri: MOTORSİKLET KULLANMAK...
|_____________ ====||__|.... ]
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ressam61
Üye
Üye

Nereden: Trabzon-KARMOK

MesajTarih: 27.02.2008 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ad-Soyad: Gökdeniz YILMAZ

Doğum Tarihi: 31.02.1989

Kaç yılından beri motosiklet kullanıyor: 5

Kullandığı Motosikletler: yamaha tdm 850...

A2 Ehliyet aldıgı tarih: yakında alcak...

Hobileri: MOTORSİKLET ,RESİM ,FOTOGRAf
Başa dön
ressam61 Çevrimdışı ressam61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alkadraskuscusu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.04.2008 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar umarım bana yardımcı olabilirsiniz..
2 teker zehiri bir kaç yıldır benimde damarlarımda gezinmeye başladı ve artık motor sahibi olmak istiyorum.

Arkadaşlar Ben Rize'deyim ve İkinci el sağlam temiz km si çok olmayan bi Asya 150 T19a'ya ihtiyacım var. olmadı Kanuni Storm da olabilir. zaten hemen hemen aynı motorlar..

İnternette araştırıyorum ancak çok uzak yerlerde motorlar. Mesela 1,500 ytl bulduğum motor için bir kaç yüz ytl kargo parası vermek ve görmeden almak benim gibi kendi ekonomisi olmayan biri için oldukça zor.

Rize-Trabzon yakınlarında anlayanıyla birlikte gelip görebileceğim bir motor arıyorum.

Umarım etrafınızda böyle bir motor vardır. Motorumun sahibi olup aranıza katılmak isterim : ))

alkadraskuscusu@hotmail.com
Başa dön
alkadraskuscusu Çevrimdışı alkadraskuscusu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Emirkan
Üye
Üye

Nereden: Karadeniz

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Trabzonlu degilim , ancak Trabzon İlimize Motosikletle bi seyahat düşünüyorum. Olurda gelirsem yola cıkmadan oradaki MD cilere haber ederim. Gülümsüyorum belki beni karşılarlar , kolay gelsin hemşerilerim.
Emirkan Çevrimdışı Emirkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakında oraya ibrahim isminde bi abi gelecek
profesyonel bi motorcu
oda yazar ismini

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 13.05.2008 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emirkan, proracing, TRABZONA gelmeden önce bana ulaşın.

cihanturan99@hotmail.com

motorcu.cihan@hotmail.com
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Emirkan
Üye
Üye

Nereden: Karadeniz

MesajTarih: 14.05.2008 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eyvallah motorcucihan hocam tabiki. Ama şuanki elimdeki motositletle gelmem uzun sürer ve yorucu olur , durumlar halledilirse eğer bi repsoL almayı düşünüyorum. Hadi hayırlısı bakalım . İlgi ve alakana teşekkürler.
Başa dön
Emirkan Çevrimdışı Emirkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
lord61
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ad-Soyad: mehmet emin İBA

Doğum Tarihi: 05,03,1982

Kaç yılından beri motosiklet kullanıyor: 3

Kullandığı Motosikletler: SALCANO 150

A2 Ehliyet aldıgı tarih: 2005

Hobileri: motor sürmek,yüzmek,resim çekmek

Son Mesajdan 49 saat 16 dakika sonra eklendi:

şuraya bak yaw kise yok koca şehirde cihan burcu gökdeniz nerdesiniz??
Başa dön
lord61 Çevrimdışı lord61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MD İl Grupları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal