Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - IRT-Riva Foto_Video 10.05.2008

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

IRT-Riva Foto_Video 10.05.2008

IRT-Riva Foto_Video 10.05.2008
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cenkowski
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul Kuşadası

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KaraRR, evet istparkda bile çıkıo arkadasın dedigi gibi Çok gülüyorum burası türkiye . allahtan f1ler yarışırken çıkmadı o köpek ..
Başa dön
cenkowski Çevrimdışı cenkowski Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi demiş ki:
Eskihisar Topçular feribotuna ilerlerken otobanda köpek yüzünden acı bir tecrübem olmuştu...50 m. kadar asfaltta sürüklenince bide Riva yolunu görünce öyle bir izlenim bıraktı...Her zaman herşey olabilir taş düşe bili ayu çıka bilu Gülümsüyorum Seviyorum sizleri hepimiz Allaha emanet Bravo

Doğru diyorsun Emrecim ama tevekkül nereye kadar? Göz kırpıyorum İyi fikir
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kaza bela vermesin Bravo
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000 rr ortalıgı yakıp kavuruyo.hayırlı olur ısallah.kazasız belasız surusler dılerım.darısı basımıza artık.paylasım ıcın tesekkurler Gülümsüyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu da ikinci video. sesi biraz kısın izlerken , db biraz yüksek kaçmış Bravo

mod arkadaşlardan ricam bu videoyu da ilk sayfaya koyabilir miyiz?

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arctura, knka burda harbi fena koptun tebrik ederim bundan sonra en düşük tempomuz bu olurr Bravo
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugune kadar bundan daha iyi video gormedim... Kokpit kameradan yatis acilari boyleyse disrdan diz kol dirsek ne varsa yerdedir muhakkak. Bravo Ahmethan super gazlamissin ama bi daha yapma lutfen. Sinirlendim .

I . R . T
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 12.05.2008 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arctura, video süper.... Bravo Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 12.05.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahmethan, eline sağlık kardeşim... Alkışlıyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 12.05.2008 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir etkinlik olmuş ellerinize bileklerinize sağlık..

redstorm, İlhami abi makinan çok güzel hayırlı uğurlu olur inşallah.. Allah kaza, bela, hata göstermesin inşallah.. Gözü olanın gözü çıksın..
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 12.05.2008 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Arctura demiş ki:

emre Türkiye'de köpekle kamyon nerde çıkmıyor ki?

+1

IstanbulPARK'ta bile çıkıyor

rezıl olduk..... İyi fikir
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Can_A_waR
Üye
Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2.wideo hakikaten gsl olmuş.. 1.wideoda limitte degil tripte giden arkadaş kim ya Göz kırpıyorum
yücel bi tanesin kankaaaaa Bravo

wideoda yok ama bu riwanın en bi hoş yatanı, Volkan dır onu söyliyim Alkışlıyorum

The President of Tay-Tay Racing Team
Başa dön
Can_A_waR Çevrimdışı Can_A_waR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 12.05.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel biR video Gülümsüyorum tebrikler Bravo
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 12.05.2008 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şaka maka 3 veya 4 uncu kez ızleyışım valla bayıldım....defalarca tebrık ederım.....bravo!.....
Başa dön
yakuzzza Çevrimdışı yakuzzza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel cok keyifliydi
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Sonraki
5. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal