Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Vefat sebebiyle MD etkinliklerimizi İPTAL ediyoruz.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Vefat sebebiyle MD etkinliklerimizi İPTAL ediyoruz.

Vefat sebebiyle MD etkinliklerimizi İPTAL ediyoruz.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 10.05.2008 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dogru ve tam yerinde bir karar...
Tekrar Allah Rahmet eylesin..

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 10.05.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, sag duyunuzdan dolayı tesekkurler baskanım Bravo

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 10.05.2008 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dogru karar hakan bey şampiyona saygı allah rahmet eylesin

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 12.05.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Bravo

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Emirkan
Üye
Üye

Nereden: Karadeniz

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şampiyona Allah'tan rahmet , yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
Emirkan Çevrimdışı Emirkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dogru bi karar İyi fikir
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende duydum çok üzüldüm. Tüm motorsiklet camiasının başı sağ olsun. MD olarak bir mevlut okutsak fena olmaz.
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence yanlış bir karar! Beğenmedim
Tam tersi, daha büyük bir katılımla ama ölenin anısına da saygı duyarak, seviyeli etkinlikler düzenlenmeliydi. Bravo
Tamam, motor sporlarında yıldızlaşmış bir şahsiyeti kaybettik ama ben hep söylüyorum; Bizler yarışçı değiliz, pistlere çıkmıyoruz! Çoğumuzun yarışlarla ilgisi bile yoktur. Ama Sayın Başkanımız malesef bir SS çi ve motosikletin bir spor aracı olduğunu şiddetle savunanlardan... Dolayısıyla, site çoğunluğunun felsefesine aykırı bir insan!
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni demiş ki:
Bence yanlış bir karar! Beğenmedim
Tam tersi, daha büyük bir katılımla ama ölenin anısına da saygı duyarak, seviyeli etkinlikler düzenlenmeliydi. Bravo
Tamam, motor sporlarında yıldızlaşmış bir şahsiyeti kaybettik ama ben hep söylüyorum; Bizler yarışçı değiliz, pistlere çıkmıyoruz! Çoğumuzun yarışlarla ilgisi bile yoktur.

Buraya kadar söylediklerine bende katılıyorum...
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

d-devil, herkesin görüşüne saygım var. Alıntı yaptığın yere kadar görüşüme katılman bile yeterli... Bravo

Aynı şekilde, Sayın Başkanımızın düşüncelerine de saygım var. Ama bu saygım kendi düşüncelerimi savunmama engel olmuyor! Memlekette demokrasi var, değil mi?
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni, bunu bir yarışçıyı değil de, motosiklet ortak noktamız olan bir kardeşimizi kaybettik diye kabul edersen (ki camiada sevilen, sayılan, üstelik Türkiyenin adını duyurmuş birisi olarak artıları da olan bir insan), bir süreliğine yas tutmak ve tabiiki bazı aktiviteleri iptal etmek bana da doğru geldi. Bizim grup olarak aktivitelerimiz zaten ağırlıklı gezi ve toplantılar olduğu için, 1-2 hafta eğlenmezsek bir tarafımız eksilmez diye düşünüyorum.

Bu arada Kemal Abi epeydir seni göremiyoruz. Artık bir silkelenip ortaya çıksan diyorum. Özledik seni.... Gülümsüyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.05.2008 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni, senin düşüncen tabiki seni bağlar, saygıda duyarım...
Ancak Sinan SOFUOĞLU'nun cenazesinin oldugu gün SAMBA DANS GECESİ ne gidecek kadar kansız olmadıgımı belirtmedne geçemem..
Ben SS motosiklet kullanıyorum ama kullanmadıgım motosiklet kalmamıştır.Kişileri hayatımda kullandıkları motosiklete göre sınıflandırmadım, bunu bilenler bilir ama malesefki taşıdıgım sıfat "Başkan" olunca insanlar beni bir şekilde gözünde büyütüyor ve bazı kesmde bu antipati yaratıyor.
Bunlara alıştım artık...
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal