Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Antalyadayım!! :) racingcilerin dikkatine :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Antalyadayım!! :) racingcilerin dikkatine :)

Antalyadayım!! :) racingcilerin dikkatine :)
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
motorman74
Üye
Üye

Nereden: bartin

MesajTarih: 12.05.2008 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
motorman74 Çevrimdışı motorman74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 12.05.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demmekı race makınanız yoksa gıtmıceksınız adam ıstemıyoo baksanıza Beğenmedim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, bizi temsilen orda olmanı çok arzuladım inan aslan kardeşim...Çok gülüyorum

irfana rodajda yardımcı olurdun be :crz: Göz kırpıyorum

Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 12.05.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hazır uçmaya başlamışken antalya falan,
olur ya hızını alamassan somaya da beklerim...
rodajını da ayarlarım bu arada Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Re: Antalyadayım!! :) racingcilerin dikkatine :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

i_RR_Fun_BaYRaK demiş ki:
1 yada 2 günlüğüne antalyaya geldim lara tarafındayım RAcing cilerin dikkatine Gülümsüyorum)

slm arkadasim ama benim anlamadigim neden racing?
ben bütün MD cileri bir aile olarak biliyorum racing yada endru chooper diye ayrimcilik neden bir anlam veremedim.
0 RH +
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antalyadayım ama racingci degilim,md liyim ama racingci degilim,adam gibi adamım ama racingci degilim,motor tutkunuyum ama racingci degilim,md yi md li herkesi seviyorum ama yinede racingci degilim.

arkadasım antalyada degıl konyadayım ama bence md catısı altında racingciler ve racingci olmayanlar diye bir ayırım yapman ve yapmak cok yanlıs.antalyada olup md lı arkadasları sahıplenecek ve onlarla ılgılenecek cok arkadas vardır ama boyle ayırım yaparsan san pek bı faydaları dokunacagını sanmıyorum.haa motorunla gelıp gaz acacaksan ve dıgerlerı gerıde kalır racing olsun dersen o baska ama sende oda yok.

bu soyledıklerımı mısılleme yada yanlıs anlamanı ıstemem ama bence yanlıs acılımıs bı konu.konu baslıgı antalyadayım ve md lı dostlarımla tanısmak gorusmek sıtıyorum olsaydı daha sıcak karsılanacagından suphem olmazdı.

neyse allah gonlune gore versın Bravo
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar irfan racingcileri kasdederek şunu anlatmaya çalıştı sizler anlamamışsınız. Çok gülüyorum Şok oldum

beni gözü kesen varsa beklerim hesabıı demiş Çok gülüyorum

bir nevi meydan okumuş alayınızı çizerim demiş,ham yaparım demiş...demişte demiş Dil çıkarıyorum

Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu demiş ki:
arkadaşlar irfan racingcileri kasdederek şunu anlatmaya çalıştı sizler anlamamışsınız. Çok gülüyorum Şok oldum

beni gözü kesen varsa beklerim hesabıı demiş Çok gülüyorum

bir nevi meydan okumuş alayınızı çizerim demiş,ham yaparım demiş...demişte demiş Dil çıkarıyorum

ilk basta ben de öyle anladim ama sonra topic leri okudugumda motorsuz ucakla antalyaya geldigini yazmis.
0 RH +
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_RoMeO_ demiş ki:
antalyadayım ama racingci degilim,md liyim ama racingci degilim,adam gibi adamım ama racingci degilim,motor tutkunuyum ama racingci degilim,md yi md li herkesi seviyorum ama yinede racingci degilim.

arkadasım antalyada degıl konyadayım ama bence md catısı altında racingciler ve racingci olmayanlar diye bir ayırım yapman ve yapmak cok yanlıs.antalyada olup md lı arkadasları sahıplenecek ve onlarla ılgılenecek cok arkadas vardır ama boyle ayırım yaparsan san pek bı faydaları dokunacagını sanmıyorum.haa motorunla gelıp gaz acacaksan ve dıgerlerı gerıde kalır racing olsun dersen o baska ama sende oda yok.

bu soyledıklerımı mısılleme yada yanlıs anlamanı ıstemem ama bence yanlıs acılımıs bı konu.konu baslıgı antalyadayım ve md lı dostlarımla tanısmak gorusmek sıtıyorum olsaydı daha sıcak karsılanacagından suphem olmazdı.

neyse allah gonlune gore versın Bravo

sen varyaa ıcımden gecnlerı bir bir yazmıssın helal olsun +100000000 be kardesım Alkışlıyorum Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben geldim, yazılanları okudum çok komikler yaa, insanlar alınmaya yer arıyomuş gibi sanki, hadi arkadaşlar sanki evlenmek için kız arıyomuşum gibi oldu böyle bu ne trip böyle bırakın buişleri, böyle düşüneceğiniz en son kişi benim, günü birlik gelmiştim kız arkadaşım kal dedi die 3 günkaldım ne şarjım kaldı ne üstüm başım Gülümsüyorum öyle arada bi cafeden nete girdim yazdım, beni tanımadığınız ne kadarda belli neyse yakında yine gelicem bu sefer motorla geliyimde bu dedikoduları ortadan kaldırayım, isterseniz racing lafına uyuz olanlar varsa söylesin chooper , enduro, isterseniz scooter la bile gelirim yani Gülümsüyorum) öptüm çok hepinizi...

Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:

crazy_81, crazy ben antalyaya günü birlik gittim ama kız arkımın ısrarı üzerine 3 gün kaldım ve inan burnumun dibindeki kuzenlerimle bile görüşemedim, hem şarjım yoktu hemde vaktim olmadı, yani ben oraya racing cilerle buluşmaya gitmedim, ama denk gelen kim olursa olsun isterse arabayla denk gelsin veya bisikletle benim nası birisi olduğumu bilenler bilir, yeterki bana gelsin hertürlü karşılarım ve çokta hoşuma gider, 5 dk internete girdim ve kopukluk oldu bütün hepsi bundan kaynaklandı ama dediğim gibi çok yakında tekrar gelicem bu sefer planlı programlı gelicem, antalyada olan herkesle tek tek tanışıcam...
Başa dön
i_RR_Fun_BaYRaK Çevrimdışı i_RR_Fun_BaYRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adam zaten motorsuz geliyorum demiş; hala race dedi, demedi, yok ayrımcılık yaptı diyorsunuz Çok gülüyorum
İşin gırgır tarafını anlayamayıp, alınganlık yapmak oluyor mu şimdi Dil çıkarıyorum
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal