Öncelikle hepimizin tekrar başısağolsun... Olay Can'nın anlattığı gibi oldu motorun arkası yanına geldi ve motorla sinan 7-8 metre havalandı yere vurup 5 metre daha havalandı ve bu arada çarptığı zemin sert taşlık bir zemin sonra küçük taklalar atıp sert bir zeminden tekrar havalandı sazlıkların arasına kayanın üstüne düşüp en sert darbeyi aldı... O günden beri bu sahneyi defalarca yaşıyorum gözümün önünde... Mağden pistin öyle olduğunu biliyorduk niye ordaydık? Ben sazlıkların arasındaki kayaları ilk defa gördüm o kayalar süper moto parkuru yapılırken o sazlıkların içine atılmış ortalıkta durmasın diye yani eskiden öyle bişey yoktu geçen yıl koyulmuş onlar. Olay geceside götürmüşler ... Sayın Hamit Abbasoğlu diyorki
-kaya filan yoktu insanlar ön plana çıkmak için bunlaru uyduruyor pist güvenli motorda teknik hata olabilir.
Ben o kayanın üstünden Sinanı kaldırdım yanındada 10 kişi vardı içinde doktor bile olmayan ambulance gelene kadar 20 kişi olduk ama asbaşkan yoktu!!! Kapıda bir hakem arkadaş vardı hepsi o. Pistin asıl sorumlusu Kurban Abi bile yoktu... _________________ Son Of The WiND...BT
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 12.05.2008 - 15:08 Mesaj konusu:
30 kere yazdım yine yazcam! düzlükte kaza olmazmı yahu!! orda yarış yapılıyor hatada olur kazada ancak pistin her bakımdan kusursuz olması gerekirki bu hatalar sonucunda can kaybı olmasın!! o düzlük sonunda eğer 40-50m bi kum ve mıcır havuzu olsaydı sonra lastik bariyerler ve minderler suanda sinan belkide hafif yaralı olacaktı belkide yarışı tribundan izlicekti!! kazada pilotaj hatası olabilir ama ölüm sebebi kesinlikle pistin güvenlik önlemlerinin yetersiz olmasıdır!!!ve bunu bile bile hala çocuk avutır gibi çıkıp konusan yönetciler yazık günah!! herkes koltuk davası yuzunden politik olcam diye konusuyor! ozman hadi bir cavap bekliyoruz o pistin guvenlik önlemleri yeterlimi!! ASFALTI GECTİM KAZALARDA PİLOTU KORUYACAK NE VAR O PİSTTE!!, _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 12.05.2008 - 15:22 Mesaj konusu:
Arkadaşlar görgü tanıkları kazanın tam yerini söyleyebilirler mi? Benim anladığım kadarıyla arka düzlüğün sonunda yoldan çıkmış 6. viraj civarında yani, doğru mu işaretlemişim?
_________________ www.ssrider.com
"Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
Tarih: 12.05.2008 - 15:54 Mesaj konusu:
Orada olaya şahit olan arkadaşlar bir kaç tane foto çekselerdi orada kaya yok diyen yetkiliye belgeleriyle cevap verilebilirdi. Bu tip olaylarda hemen durumu belgelemek gerekiyor. Yoksa burası Türkiye başımız derde giricek diye bir gecede oraya lastik bariyer bile yapar bizim insanımız.
farklı birşey olsa zaten garip gelirdi. nerede insana değer veriliyor ki orada da verilsin. _________________ Atım Sen Güzelsin Nazardan Sakın
Sağına Soluna Hamaylı takın
Bozok Ellerinde Yozgata Yakın
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
Evet onlyrider belirttiğin yerde gerçekleşti kaza.
Arthas haklısın ama olay anında ve Sinan'ı o halde görünce insan hiç birşey düşünemiyor.Çok büyük bir şok yaşadık. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=ed0fHvLkYVw
Tarih: 12.05.2008 - 16:31 Mesaj konusu:
Hesd mesd diye bizi kandırıyorlarmı acaba? Nasıl tankslappinge girdi o makina?.. _________________ www.ssrider.com
"Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
Süleyman Memnun'un Ntvspor'dan aldığım gazetecilerle yaptığı röpörtaj..
Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Asbaşkanı Süleyman Memnun, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazanın bir talihsizlik olduğunu belirtti.
Kaza için söyleyecek söz bulamadığını belirten Memnun, "5 branşımız var, bu dallardan birinde ilk defa bir sporcumuz antrenman yaparken ölümlü bir kaza geçirdi. Şu ana kadar ne uzun vadeli bir sakatlık, ne de ölüm var. Ne yazık ki böyle bir olay gerçekleşti. Pistin iki düzlüğü var. Bir tanesi start düzlüğü, diğeri de bitiş düzlüğü. Düzlükteki orta kısımda bir yerde kaza yapmış. Kaza, viraja girerken olmamış. Akıl alır bir kaza değil. Çok üzgünüz" dedi.
Yaşanan talihsiz kazaya pistin neden olmadığını altını çizen Memnun,"Üzerimize düşeni yapacağız. Kesinlikle pistle ilgili bir sorun yok. Belki de motosiklette teknik bir arıza vardı. Çünkü virajda düşmek normaldir; ama dümdüz bir yerde düşmek, ya teknik bir hatadan ya da sürücü hatasından kaynaklanır"şeklinde konuştu.
Kendisinin de Sinan ile bu pistte yarıştığını belirten TMF Asbaşkanı, "Ben de aynı pistte 1994 yılından 2002 yılına kadar yarıştım. Hatta Sinan ile 1997 yılından 2002'ye kadar beraber yarıştık. Kenan ve rahmetli ağabeyi Bahattin ile de yarıştık. Motosikletle ilgili tehlikeli hiçbir şey yok; ama düz bir yerde 150-200 kilometre hızla giderken düşerseniz böyle kötü bir sonuç ortaya çıkar" dedi.
Söyleyecek birşey bulamıyorum.İçim burkuldu yazıyı okurken..
Böyle birşeyin olmasını hiç kimse istemezdi ama sorumlu kimse erkek gibi arkasında durmalı. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=ed0fHvLkYVw
arkadaşlar bişile yapalım herkesi uyaralım, elbirliği ile hereket edip, büyük bir protesto gerceklestirelim. burada bu camiada tanınan sözü geçen abilerimiz kardeşlerimiz var, pistin durumu tamamen düzelene kadar, motosiklet sporu ile ugrasan hiç birarkadas kesinlikle çıkmasın yarişa.. bakın bakalım ne oluyor ozaman. organizasyonlar iptal olsun planlar suya düssün en büyük cezayi bizler veririz..
ben cbf 250 cup a katlıyorum bu yıl. sponsorum olmadıgı için. kendi imkanlarımla zar zor para denklestirip katlıldım.. ama eger böyle bir protesto olacaksa icabında hiç bir yarışa çıkmam seve seve..
cpatience,
Helal olsun kardeşim gerçekleri bizimle paylaştığın için...
Tekrar başımız sağolsun.
Benim hiç kimseyle bir diyoloğum bile yok.Hepsi abi dediğimiz insanlar,ama yapılanlar,konuşulanlar verilen röpörtajlar çok fazla kanıma dokunuyor.Hakan Dincer'den ne yapılması ile ilgili bir açıklama bekliyorum.Herhalde oda bunu düşünüyordur. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=ed0fHvLkYVw
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız