Tarih: 12.05.2008 - 16:14 Mesaj konusu: Konya MD Kuzu ve Gezi Fotoları
Yine her zamanki gibi harika geçen bir gün daha
Dr Kayaya - İprahim ADA ya- yamahamusti Mustafa abiye bize kestikleri kuzudan
dolayı teşekkür ederim keselerine bereket tekrar hayırlı mübaret olsun motorları ALLAHım
kaza bela vermesin güle güle agız tadıyla binmek nasip olsun inş
Kuzuyu yedik kızılörene gittik çay içtik Konyaya geri döndük hızımızı alamamıştık kampüse gittik
birazdaha abartık ladik e gittik derken akşama kadar gazladık güzel geçen günün en mutlu olan tarafı
kaza bela olmaması idi ALLAHım birlik ve beraberligimizi bozmasın
Buyurun fotolar
Toplanmaya başladık
Kent ormanındayız
Gara Hüseyin Ben Kıvırcık Ahmet
Adanın 1400 ü
Kuzular yensinn
Yavaşşş Gara Hüseyin Dr Kaya zx12 Ali -Mehmet Çal
Çakıcı-1 -Ben
ALLAHım neşemizi bozmasın Sucukcu Mustafa- BlackFear Harun -Race Hasan Ömer Bozkurt
Doktor Bu ne
Yavaş Ramazan bogulacan
Karayolcu Mustafa abi Kıvırcık Ahmet - Volkan Kurul
Eti çok yemişiz biraz eritelim
Ben ve Ömer Bozkurt Volkan elindeki ne Honda Mali beni aşagıya atmaya çalışıyorr
Konya Hatırası
Kızılörendeyiz
Volkan Kurul ve Sevgilisi 1000RR
07-08 1000RR karşılaştırması
Ömer Bozkurt Karayolcu Mustafa abi Ali - Apo - Dr Kaya Ankaradan Misafirlerimiz Levent-Mustafa-Bülent
İpraam ADA - İsmail
NuriR1 - cbrŞahin
Ben ve Karayolcu
Motor Bin
Ben
Volkan Kurul
Yine Ben
İstem dışı bir hareket yapılmamasını gerekiyor
Karayolcu Mustafa abi
Ömer Bozkurt
Gara Hüseyin
Çakıcı-1 CbrŞahin
Yine Yeniden Ben
CbrŞahinin düttütü VolkanKurul Elitmotor Seyit
Geride kalanları beklerken
Kampüs gökkuşagındayız
Ladikte dinlenme tesisindeyiz
Yamahamusti-Z 750 kawasakisi ile
Yamahamusti-ipraam ADA Kıvırcık Ahmet - İprahim ADA
Çok şükür ki kazasız belasız bir günü daha geride bıraktık Herkez ALLAH emanet olsun _________________ --ne olursan ol yine gel--
En son capodelcapo tarafından 12.05.2008 - 20:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
harika bi etkinlikti harika bi gündü...motor alan abilerime Allah kaza bela vermesin...hayırlı uğurlu olsun...bu arada volkankurul senin motorda hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin... _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
capodelcapo, yaa o kadar çok resim yüklüyorsun ki 1 saaaattt onllaraa bakıommm pc donuyor
walla yediniz kuzulkarıı nasılda iştahlı yiyorsunuz siz öle yawww ..
orda olmak vardıı şimdii ahh ahh
allah kabul etsin.
çok güzel fotolar emeğine sağlık arkdaşım _________________
Tarih: 12.05.2008 - 16:24 Mesaj konusu:
süper bir gün kuzulara vesile olan motorların sahiplerine allah nice nice mallar ve nice nice motorlar versin kazadan beladan esirgesin inşallah
maşallah KONYA MD _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
süper bir gündü 1-1,5kg civarında et yedim Allah kabul etsin, yeni motorları hayırlı uğurlu olsun inşallah.Yediğim etler hala miğdemde duruyor gibi hissediyorum dr normal mi _________________
Dün ben beyşehire giderken akın akın motorcuları gördüm
İlk başı serdar çekti Sonra Şükrü baba ve saz ekibi Sonra benzin almaya durdum İpraaaam abey ve saz ekibi Kafam döndü anasını satıyım
Sonra da beyşehirden gelirken iki touring ci arkadaşla selamlaştık, kimlerdi bilmiyorum valla, Daha sonra tam bi rampada çıkarken hatalı sollama yapmak suretiyle kızdırdığım Sevgili amcam Ahmet Çalın küfürlerine maruz kaldım Neyse canı sağolsun artık
Güzel bi günmüş ama Bazı nedenlerden dolayı gelemedim Bir başka sefere inşallah
capodelcapo, şükrü abi ellerine saglık fotolar cok güzel olmuş dün cok yakın bi arkadaşımızın dügünü unutmuşuz ve son anda aradı konvoyuna gitmek zorunda kaldık ama bizi temsilen ben recep cengiz yasin osman adına ustayı gönderdik
volkankurul, volkan motorun tekrar hayırlı olsun ganka cok güzel
ayrıca ömer abi resimlerde cok yakışıklı çıkmısın günden güne gençlesip giden aksine sen cok yaşlı bi insansın sebi nedir acaba abi