Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İşte Gidiyorum...Askere

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İşte Gidiyorum...Askere

İşte Gidiyorum...Askere
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısıyla git gel Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HeLiCoPTeRMaN demiş ki:
kadirim arabım Çok gülüyorum buralardayım,çok yakında görüşeceğiz yine....

hele şükür be

bu arada RIDVAN askere gitmese ortaya çıkmıcaktın haa Çok gülüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, sağ salim git gel kardeşim.
Hayırlı tezkereler, bizleri unutma Göz kırpıyorum Çoook seviyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İstanbul / Anadolu Yakası

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU kardeşim hayırlısı ile git gel biz burada seni bekliyor olucaz Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.05.2008 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı teskereler abicim en büyük asker bizim askerrr
en büyük asker bizim MD'Lİ ASKERRRRR
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 12.05.2008 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vatan ßorcunu seve seve gitmek istediğin için gönülden tebrik ediyorum seni Alkışlıyorum Hayırlı teskereLereee ... Gülümsüyorum
Başa dön
Y-Z-F Çevrimdışı Y-Z-F Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
conti45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AKHİSAR 45 ½

MesajTarih: 12.05.2008 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı teskereler
Başa dön
conti45 Çevrimdışı conti45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ugrcn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Beykoz

MesajTarih: 12.05.2008 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayrlı Tezkereler Allaha emanet ol...

Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Başa dön
ugrcn Çevrimdışı ugrcn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, kardeşim söz verdiğim gibi orada olacağız..
Kornalarla, ışıklarla, motorlarımızın sesleriyle uğurlayacağız seni...
Gelene kadar motor sesinin kulağında kalmasını dilerim..
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 12.05.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı teskereler,sağ salim gider gelirsin inşallah. Bravo
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 12.05.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, hayırlı teskereler her ne kadar tanışamasakda hakkım sonuna kadar helal olsun Bravo
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 12.05.2008 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, rıdvan kardeşim Allahın izni ile sağ salim biran önce bitirip gelip,sevdiklerine ve sevdiğine kavuşursun inşallah Bravo
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 12.05.2008 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

andgarciya, İnşallah Bahadır İnşallah OK İyi dileklerin için teşekürler
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
longriders
Üye
Üye

Nereden: İstanbul-Kadıköy

MesajTarih: 12.05.2008 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili rıdvan

umarım tez zamanda tezkere alır yine motorcu arkadaşlarımızın arasına dönersin ...
motorum çalındığı için artık aranızdan uzak kalan biri olarak yolcu etmeye gelemeyeceğim çok üzgünüm ..
uğurlar olsun sana ....allah anana babana ve vatanına bağışlasın seni..
longriders Çevrimdışı longriders Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 12.05.2008 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hız Tutkunum kardeşim, Allah yolunu açık etsin, hayırlısıyla gidip, hayırlısyla sağ sağlim tüm sevdiklerine kavuşmanı dilerim. Seni çok ama çok seviyoruz bu duygusal günlerini seninle aynı duygusallıkta bizler de paylaşıyoruz kalbimiz seninle. Hayırlı tezkereler Gülümsüyorum
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
3. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal