yamaha güsel bişeye benzior. ama hondanın 125liğini öneriyorum baslangıç için daha ii bence. hem yamahaya göre daha ucuz. hemde daha kolay elden çıkarırsın.
Tarih: 11.05.2008 - 16:59 Mesaj konusu:
al arkadasım YBR baslangıç için ideal bence..motor gecmısınde yokmus cabuk sıkılma olayıda olmaz..5-6 ay kullanır cokmda zarar etmeden elden cıkarır büyük cc allırsın.benm tavsıyem bu olur
cbf 250 de iyi bir başlangıç motoru değilmi gerçi race tarzı değil ama burda bi abide var çok hoş bi motora benziyor _________________ Bu alemde iki büyük var.Biri 70 lik rakı diğeri BEŞİKTAŞ
şahsi düşüncem olarak: o motora o para verilmez motor cıkmadan kimse hondadan iyi dememeli bence. test videolarını izledim hiç beknelinen gibi bişey deil
allah kimseye düşmek nasip etmesin.ilk alcağım için biraz kararsız kalıyorum.bu yüzden bi çok model araştırıyorum bakıorum falan hepside gözüme hoş gelior ama önemli olan işin iç yüzü
Son Mesajdan 23 saat 36 dakika sonra eklendi:
arkadaşlar sonunda karar verebildim.ve en doğrusunun cbr 125 olduunu düşünüorum.bugün üstüne oturma fırsatım oldu şöle bi çalıştırdım.gercekten de hoş bir makina.bi sitede beyaz rengini gördüm fakat türkiye de bulunmuor galiba _________________ Bu alemde iki büyük var.Biri 70 lik rakı diğeri BEŞİKTAŞ
walla bak sana ne diycem cbr 125 çok iyi bşlangıç motoru az yakar sorun çıkartmaz falan filan ama kawasakinin 25 0 likleri geldi martta ve çok kalıplı ve hafif bi motor görntüsü çok güzel torklu motor enazından 2 kişi bindinizmi rahat rahat gidersiniz hem 250 liklede başlanılabilir bence .. üstatlar bukonuda daha dogrusunu yazarlar zaten bence çok güzel motor yapmış kawasaki
bır kucuk motor verıyorlar yada varsa kendı motorunla söyle gıt ılerıden don bakalım dıyorlar kalkıs anında ayaklarına dönuslerde sınyal verıp vermedıgıne ve ayagını yere koyup koymadıgına bakıyorlar bırde motora bınerken araba gıbı aynalarını mutlaka kontrol et ve kasksız asla bınme bundan cok puan kırıyorlar
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız