HIZ-TUTKUNU, rıdvan kardesım allah hayırlı askerlıkler nasıp etsın ınsallah
hayırlı teskereler _________________ I am not a brand fanatic,I just ride the best!__
"TüYsiKlet TeaM"___aRRmy_
dostum, has torunum, allah bu sözüde söyletti şükürler olsun dostum sen geleceksin benim askerliğim bitecek. sana şimdiden hayırlı teskereler diliyorum. _________________ Türküm, doğruyum doğuştan motorcuyum.
Eğer başaramayacağını düşünüyorsan doğrudur, başaramazsın.
Tarih: 12.05.2008 - 19:42 Mesaj konusu:
Ya RIDVAN'ım güzel kardeşim.. Geçen sene ben askere giderken sana GÜLME OLM SENİNDE SIRAN GELİCEK demiştim dimi
Heeeeh! Şimdi gülme sırası bende :P Gitte görrr.......
Şaka bir yana korteje katılıcaz tabiki hep beraber.. Bakalım organizatör arkadaşlar bu konuda duyarlı olucaklarmı? Yoksa gene bazı şeyleri halletmek bizemi kalıcak..
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
racingrafiker Unutma sende benim HASIMSIN O nedenle Rıdvana şekil yapma :P _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
[quote]
Sevgili büyüklerimde isteği üzere bir kortej yapılacak organizatör sevdiklerim el atar artık
Bu önümdeki engelin kalkacağı için güzel ama sevdiğimi bırakıp gideceğim için hüzünlü olan bu günümde arkadaşlarımı yanımda görmek gurur verir.
DEMİŞ..,
Tabiki geleceğiz seni o mutlu gününde yalnız bırakırmıyız...
RIDVAN KEŞKE ASKERLİKTE MOTORİZE BİR BİRLİK OLSAYDI DEME
RIDVAN çarşambaya geliyorsun değilmi seni buaralar iyi beslenmem lazım.., EKZOTİK köfteleri mangaldaki yerini alacak haberin olsun ..
ve bu arada seni uğurlamaya geleceğiz ama yinede ''Hayırlı Teskereler'' kısmı söylemeden edemiyorum
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1459 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 12.05.2008 - 19:46 Mesaj konusu:
HIZ-TUTKUNU, Allah 'ın izniyle git, Allah'ın izniyle gel inşallah.. Allah yardımcın olsun... Kendine çok dikkat et. Görüyorsun olayları _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 3.050 Km
GENÇ FB !! // http://apachefan.xphpbb.com/
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız