Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İşte Gidiyorum...Askere

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İşte Gidiyorum...Askere

İşte Gidiyorum...Askere
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kafambozuk_007
Üye
Üye

Nereden: izmir/afyon/manisa

MesajTarih: 12.05.2008 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bende samsun sıhıye Çok gülüyorum 23ünden sonra askerim tüm askerlere hayırlı teskereler Alkışlıyorum
Başa dön
kafambozuk_007 Çevrimdışı kafambozuk_007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 12.05.2008 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, rıdvan kardesım allah hayırlı askerlıkler nasıp etsın ınsallah Bravo
hayırlı teskereler
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cesur59
Üye
Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 12.05.2008 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oh ya hız tutkunu gittiğine göre artık pastalarda bize kalır aman duymasın..

HIZ-TUTKUNU, kardeşim hayırlı teskereler güle güle git güle güle gel
sen o güleryüzlülüğün sayesinde askerliğinde de rahat edersin Gülümsüyorum
Başa dön
cesur59 Çevrimdışı cesur59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingrafiker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 12.05.2008 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum, has torunum, allah bu sözüde söyletti şükürler olsun Göz kırpıyorum dostum sen geleceksin benim askerliğim bitecek. sana şimdiden hayırlı teskereler diliyorum.

Eğer başaramayacağını düşünüyorsan doğrudur, başaramazsın.
Başa dön
racingrafiker Çevrimdışı racingrafiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya RIDVAN'ım güzel kardeşim.. Geçen sene ben askere giderken sana GÜLME OLM SENİNDE SIRAN GELİCEK demiştim dimi Çok gülüyorum

Heeeeh! Şimdi gülme sırası bende :P Gitte görrr....... Gülümsüyorum

Şaka bir yana korteje katılıcaz tabiki hep beraber.. Bakalım organizatör arkadaşlar bu konuda duyarlı olucaklarmı? Yoksa gene bazı şeyleri halletmek bizemi kalıcak..

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

racingrafiker Unutma sende benim HASIMSIN Çok gülüyorum O nedenle Rıdvana şekil yapma :P
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote]
Sevgili büyüklerimde isteği üzere bir kortej yapılacak organizatör sevdiklerim el atar artık
Bu önümdeki engelin kalkacağı için güzel ama sevdiğimi bırakıp gideceğim için hüzünlü olan bu günümde arkadaşlarımı yanımda görmek gurur verir.
DEMİŞ..,
Tabiki geleceğiz seni o mutlu gününde yalnız bırakırmıyız...

RIDVAN KEŞKE ASKERLİKTE MOTORİZE BİR BİRLİK OLSAYDI DEME

RIDVAN çarşambaya geliyorsun değilmi seni buaralar iyi beslenmem lazım.., EKZOTİK köfteleri mangaldaki yerini alacak haberin olsun ..

ve bu arada seni uğurlamaya geleceğiz ama yinede ''Hayırlı Teskereler'' kısmı söylemeden edemiyorum
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reddragon6051
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 12.05.2008 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hız tutkunu hayırlı teskereler bu arada tokata hoş geldin
Başa dön
reddragon6051 Çevrimdışı reddragon6051 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, Allah 'ın izniyle git, Allah'ın izniyle gel inşallah.. Allah yardımcın olsun... Kendine çok dikkat et. Görüyorsun olayları Üzgünüm
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 12.05.2008 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vaay paşam demek askere gidiyosun he=))

Git de orda cennetten çıkmayı al bakalım bi nasılmış Dil çıkarıyorum

Şaka bi yana güle güle git,gel kardeşim..İstanbulda olursam seni uğurlamaya gelicem Gülümsüyorum

En son Henry tarafından 12.05.2008 - 20:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 12.05.2008 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstanbulda ekonomik kriz artacak, şişli ve civarında pastacılar, börekçiler iflas edecek.

Hayırlısıyla git gel kardeşim, gobeğini de eritirsin artık Gülümsüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
buracQ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 12.05.2008 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, Gittiğinde Başındaki Komutanın Kim Olduğunu Söyle Seni 16 ay Rahat Ettireyim Çok gülüyorum Göz kırpıyorum
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 12.05.2008 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, hayırlı tezkereler allah'a emanet ol Çoook seviyorum Alkışlıyorum

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 12.05.2008 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her Türk genci gibgi sende bu gururlu göreve gidiyorsun. HAyırlı olsun şimdiden Alkışlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 12.05.2008 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rıdvancım güle güle git, güle güle gel, hayırlı tezkereler Alkışlıyorum

Vatan için git, sevdiklerin için dön Bravo
PeLLiNe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 12.05.2008 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU Rıdvan sen hala gitmedinmi askere Şok oldum alala ben bile gittim geldim Çok gülüyorum komando olarak yaptım hatta mesela yanii Çok gülüyorum Delirdim

hayırlı teskereler OK sağlam git gel, daha istanbul gecelerine akıciizz hatunlarla Şok oldum Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
4. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal