Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1269 Nereden: Memleketten....
Tarih: 12.05.2008 - 19:50 Mesaj konusu:
anladım valla öyle dıyorum ama bende okuyorum sureklı onlar yazınca...bakıyorum ekamba yazmış hemen açıyorum veya bakıyorum srad-han yazmış hemen bakıyorum
bakalım bu yenı growtçu arkadaşla ne yapacaklar başa çıkabıleceklermi....
Kayıt: Nov 05, 2007 Mesajlar: 561 Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd
Tarih: 12.05.2008 - 19:53 Mesaj konusu:
yakuzzza demiş ki:
anladım valla öyle dıyorum ama bende okuyorum sureklı onlar yazınca...bakıyorum ekamba yazmış hemen açıyorum veya bakıyorum srad-han yazmış hemen bakıyorum
bakalım bu yenı growtçu arkadaşla ne yapacaklar başa çıkabıleceklermi....
devamı sayfa kaçta acaba _________________ dünya tersine dönse vazgeçmem!!!
MOTOR VE MÜSLÜM DELİSİ
nosscu,tabi ya neden ugraşacan boş versene Yalçınım,en hızlı kovboyu herzaman devirmek isteyen biri çıkarya bu iş ona benzedi.sen NOSSCU sun kardeşim benim, senin tostcuyla ne işin var ,bak keyfine yazın yine ufak tefek bir şeyler yaparız,saglıcakla kal _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7649 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 12.05.2008 - 23:53 Mesaj konusu:
yakuzzza demiş ki:
Milletinde amma hoşuna gidiyor haaaa SRAD-HAN veya EKAMBA yazınca....Haber başlığı gıbı takıp edıyorlar....Yerli dizi gibi....
adımız çıkmış 10 a maalesef inmez 9 a........
nosscu demiş ki:
gazcı 3,5 sen benle buçuklayabilirmsin yaffrum ???diyesim geldi.
onu bunu bilmem ama ben buçuklarım senle istersen...
tüm buçuklarını itina ile düzleştiririm...
sahi,bursa otobanında karşılama yapacaktın.tarih versene ayarlayalım kendimizi... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Tarih: 13.05.2008 - 14:57 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, haricen bişey kullanmıyorum zaten okursan normalde yüksek olmasından mütevellit acı duvarı yüksekliğinden bahsettim. bahsettiğin sporu profesyonelce yapan insanlarla benimde çok yakın dostuklarım var. ama diğer mesajlarda olduğu gibi bunuda yanlış anlamışsın. bahsettiğin hormon insan bünyesinde yokta dışardan alınıyomuş gibi anlatıyosun.
yc_, aynen deiğin gibi oldu.
ekamba, nasılsa bi gün yanyana gelicez, mütevazi olmanıza gerek yok, videolarınza laf atanlar aynısını yapacak cesarete sahip olmak için biçok şeyi feda edebilirler. NOSSCU dan randevu işi kolay zaten, sıkabilinmi benlen dedimmi direk gelir mekanına yakın yollarda buluşalım dersek hele hiç durmaz sanırımi bildiği yol ya.
1 ay a kadar gebzeye iniyorum.bursa çewreyolu otoban girişinde nosscu karşılayacak beni,
gel sende gebzeye kadar verelim gazın ayarını,delirtelim otobanı .... ..... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
CoBaLT, dostum senin motor Fb plakalı olanmıydı geçen jadde de gördüm o motor ise bidahakine tanısıp kaynaşalım _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7649 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 13.05.2008 - 16:55 Mesaj konusu:
CoBaLT demiş ki:
ama bi adam bu kadar kışkırtılmazki, zevkle gelirim.
Ama yormayalım NOSSCU YU
peki anlaştık o halde,bu arada nosscu fizana gitse yorulmaz...
nosscudan tarih bekliyoruz o halde... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız