Tarih: 09.05.2008 - 23:16 Mesaj konusu:
gevezehanim demiş ki:
Ghostum Endurom, ona buna sataşacağına, burnunun dibindeyiz, nazik tarafını kaldır da, bir zahmet sen de geliver.
Ben artık uzaklardayım, avrupalı oldum... ( Türkiyeyi Avrupa Birliği'ne alacakları yok bari ben önden gireyim de yol açayım dedim ) _________________ 0 rh+
Tarih: 12.05.2008 - 19:59 Mesaj konusu:
ya bende gelmek istiyorum beni de aranıza kabul edermisiniz keşke daha önce üye olsaydım bu siteye ya muhabbetler gayet hoş aranıza katılmak sizlerle vakit geçirmek isterdim ama sanırım daha zamanı var istanbul md den fazla kişi tanımıyorum ama en kısa zamanda hepinizle tanışmak isterim... _________________ Herşeye İnat, İllede Viraj Son Sürat
bende yeniyim artık zaman ilerledikçe bişeyler yapmaya çalışcaz bu siteyi iyiki bulmuşum geyikler zevkli bilgiler faydalı bide motorum olsa şahane olcak herkese selamlar...
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 444 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 12.05.2008 - 21:50 Mesaj konusu:
hadi bakalım ist md şöyle güzel bir çayır çimen geçirelim hep beraber.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
mufasa, antakine pm at bilgileri ver o getirir sana _________________ Arkadas ve arkadaslik birbirini tamamlayan onemli iki kelime.Her zaman bir arkadasa gerek vardir.Bazen arkadaslarimizin yerine kimseleri koyamadigimizda onlarin degerini anliyoruz.
Tarih: 12.05.2008 - 22:50 Mesaj konusu:
looo 3 harfli endruuu avrupalı oldukdan sonra ilk geldiğin için pastayı sen getirecen _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız