Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 83, 84, 85  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 12.05.2008 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

safak52, mımmmm bu konu üzerine gitmeliyim ben dün doldurdum içinde 5 milyonluk varken bi de 60 milyon aldı ve doldu depo uzun yola çıktım 210 km yol yaptım dönüşte tekrar fullettim 32 milyon aldı yani 152 bin liraya geliyor çok çok yavaş gittim emin ol devamlı yaptığım en çok sürat 80 di ama yine böle yaktı

Son Mesajdan 3 saat 50 dakika sonra eklendi:

15 dişli takmayı düşünüyorum takanlar var mı ne dersiniz???

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 12.05.2008 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondaaslan en son barbaros yakıt ayarı yaptırdı, çarşamba ona soralım durum ne ona göre değerlendirme yaparız. Gerekirse şu açık filtreyi deneyelim senin motosiklette.

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynen öyle yapalım abi

Başa dön
hondarslan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.05.2008 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen yol canavarı görmedin galiba hiç Delirdim
MERİC Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

15 dişliyi taktır geç bile kalmışsın bence.benim kızım'da km'de 143 bin lira yakıyor.hondarslan arkadaşım senin makinenin sorunu galiba filtreden o kadar yakması çok zor.yada senin tiger 600 cc'lik Dil çıkarıyorum şaka biyana senin motorun neyi var merak ediyorum,ama düzelir kafanı takma baktıracağın iki yer hava filtresi artı karbüratör.
Başa dön
plus Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu topici anlayamadım basit bir motor topici ve bu kadar yorum almıs Gülümsüyorum
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basit olan sensin bence. saygı duyman gerekir, sende motorculuğun m'si yok işte.ayrıca basit dediğin motor o topicde gördüğün insanları mutlu ediyor işte. Öfkeliyim
Başa dön
plus Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

plus, basit olan sensinki düşünmeden atlamıssın dikkatli okuyan ve gözü olan herkez anlar benim ne demek istediğimi ben motora basit demedim . ben bir sürü motor tanıtım topiclerinin içinden bunun çok yorum almasına şaşırdım sadece o kadar önemli konu varken bu motor tanıtma forumu nun bu kadar mesaj almasına şaştım ..madem sen basit değildin benim açtığım önce kask forumunda neden yoksun ..söyleyim çünkü senin işin motorculuk değil insanların yanlışlarını aramak ..ve her mesajı kendine göre yorumlamak...
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya (GONYA) diye de okunur! _______Konya MD Te@m

MesajTarih: 14.05.2008 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.05.2008 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor_boxer demiş ki:
plus, basit olan sensinki düşünmeden atlamıssın dikkatli okuyan ve gözü olan herkez anlar benim ne demek istediğimi ben motora basit demedim . ben bir sürü motor tanıtım topiclerinin içinden bunun çok yorum almasına şaşırdım sadece o kadar önemli konu varken bu motor tanıtma forumu nun bu kadar mesaj almasına şaştım ..madem sen basit değildin benim açtığım önce kask forumunda neden yoksun ..söyleyim çünkü senin işin motorculuk değil insanların yanlışlarını aramak ..ve her mesajı kendine göre yorumlamak...

Arkadasım bizim basit motorumuz almadı bu kadar yorumu bunu nasıl ayırt edemedın ki ? Yorumu alan bizim dostlugumuz,arkadaslıgımız,sevgimiz saygımız.Ve en önemlisi motorumuza olan sevgimiz,ilgimiz,motorculugumuz...

Forumun sayfalarını okumadıgını,merak edıpte arastırmadıgını dusunuyorum ama soyle bır arastırırsan motorumuzun pozitif kısmını değilde negatif kısmını ele aldık.Problemlerını bulduk yazdık paylastık,cozum urettık,paylastık,paylastık,paylastık.Asla geyik yapmadık.Motorculuk ne ise onun cizgisini gecmedık.

Onlarca topic acmak yerıne tek topıcte cevre kırlılıgı olusturmadan devam ettık.Bizzat her fırsatta ama her fırsatta goruntulu,fotolu onarımlarımızı paylastık. tıger sahıbı olmak ısteyen bir arkadas ıgneden ıpliğe motoru tanır ,ezberler ne oldugunu anlar bu sayfalar sayesinde...herhangı bır aksılıkte,problemde cozume ulasabılecegı bas vurabılecegı sayfalara anında ulasabılır...

İste bu yuzden bu kadar yorum aldı bu topic. Cumlende kotu bır ıfade yok ama basit kelımesını hıc bır sekılde kabul etmyorum ve talıhsızce bır kelıme oldugunu kabul edıyorum...

Herkese sevgiler saygılar... Bravo
Başa dön
safak52 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
harbiturk_
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tartışmayı bitirmek adına birkaçşey yazmak istiyorum.

Bende Tiger250 yi almayı düşündüğüm zamanlarda bu topic sayesinde cok fazla bilgi edindim. Yani alsam nerde nezaman başıma ne gelecek nerdeyse biliyordum artık. Netice olarak sorunlu bir motora sahip olmak istemedim. Zaten çin menşeli motorların hepsi sorunlu ve bütün sitelerde topicleri yüksek hitlere sahip.

Ama basit diyip motoru ve kullanıcıların küçümsemek oldukca yanlış bir yaklaşım. Motosiklet alım gücü ile sınırlı bir tutku bu nedenledir ki sorun da olsa sorunu bişekilde aşmak, birşeyler üretmek veya çıkmazda kalıp çare aramak hepsi motorculuğun olmazsa olmazlarından ve tamir etmesi de gezmesi kadar zevkli olan motorlarımız cok kıymetli.

Saygılarımla...
Başa dön
harbiturk_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
showtime
Üye
Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuniden bişey çıkmaz.
Başa dön
showtime Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor_boxer, arkadaşım sende basit bir insansın ama seni bir sürü insan gördü değil mi görmeye de devam ediyor mesela basit dediğin topic yorum aldıkça biz seviniyor mutlu oluyoruz tabi bunun yanında bir basit daha var seni görünce biz hiç memnun olmadık büyük ihtimalle diğer seni gören insanlarda mutlu olmuyorlar hatta sinir kere sinir oluyorlar anlayacağın tamam bizim topic basit sende basitsin aranızda küçük ama adam olana çok büyük bir fark var basitin birisi mutlu ediyor birisi parazitlik yapıyor

Başa dön
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çin malı vs motor kullanmam ama kullanana saygı duyarım motor kullanmak ve buluşmak zevklidir önemli olan arkadaşlıklar vs. kendimizin olmasa bile mecbur kaldıkmı genede kullanıyoruz illa kendimizin olmasına gerek yok Bravo arkadaşlardada maddiyat olsa harley kullanmak ister hem çinde maddiyata göre malzeme üretiyorlar bildiğim kadarıyla yani herşeyde ucuz değil
Başa dön
deathalone Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.05.2008 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deathalone, cok haklısın bılader durumu ozetlemıssın yanı herkes en kalıtelı motoru alacak dıye bır sart yok herkes gucunun yettıgını alıyor...
bu arada tiger gercekten guzel makına Bravo bence cın malı sınıfında bıle degıl gercekten kalıtelı makına allah tum motorcu arkadaslarıma kaza bela vermesın... Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 83, 84, 85  Sonraki
78. sayfa (Toplam 85 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 2.13 Saniye