Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 14.05.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

14.05.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)

14.05.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 09.05.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim demiş ki:
Ghostum Endurom, ona buna sataşacağına, burnunun dibindeyiz, nazik tarafını kaldır da, bir zahmet sen de geliver.

Ben artık uzaklardayım, avrupalı oldum... ( Türkiyeyi Avrupa Birliği'ne alacakları yok bari ben önden gireyim de yol açayım dedim Delirdim Delirdim )
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 11.05.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GhostEnduro, avrupalı oldunda ne boka yarıyor meydanda yoksen
VOLKANRR şimdi Çevrimiçi VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR demiş ki:
GhostEnduro, avrupalı oldunda ne boka yarıyor meydanda yoksen

Adapazarı çık aradan parazit yapma Delirdim KELRR Çok gülüyorum Çarşamba gösteririm ne işe yaradığımı Dil çıkarıyorum
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GhostEnduro, gelemez ki, gelemez ki Dil çıkarıyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gitano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Adapazarı çık aradan parazit yapma KELRR Çarşamba gösteririm ne işe yaradığımı

haha gecen yılki ekipmi toplanıyor ne. guzel olcek gibi sankiiii. ee ama buyıl nasıl gelcez geyiği niye yok !!!!
Başa dön
gitano Çevrimdışı gitano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten birileri yolu tarif etse iyi olur........

yoksa nassı gelcezzzzzz
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amcaoğlu çarşamba ya hazır ol korna basınca çık dışarıııııı Dil çıkarıyorum
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
amazon_teamss
Üye
Üye

Nereden: ist. Bakırköy

MesajTarih: 12.05.2008 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bende gelmek istiyorum beni de aranıza kabul edermisiniz Ağlıyorum keşke daha önce üye olsaydım bu siteye ya muhabbetler gayet hoş aranıza katılmak sizlerle vakit geçirmek isterdim ama sanırım daha zamanı var Üzgünüm istanbul md den fazla kişi tanımıyorum ama en kısa zamanda hepinizle tanışmak isterim...
kadirist
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende yeniyim artık zaman ilerledikçe bişeyler yapmaya çalışcaz bu siteyi iyiki bulmuşum geyikler zevkli bilgiler faydalı bide motorum olsa şahane olcak Üzgünüm herkese selamlar...
Başa dön
kadirist Çevrimdışı kadirist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gitano demiş ki:
Alıntı:

Adapazarı çık aradan parazit yapma KELRR Çarşamba gösteririm ne işe yaradığımı

haha gecen yılki ekipmi toplanıyor ne. guzel olcek gibi sankiiii. ee ama buyıl nasıl gelcez geyiği niye yok !!!!

gitano ben bi dahaki toplantıda yolu bilemicem Dil çıkarıyorum

gevezehanım gelirsem bu KelRR bana pasta getirsin Delirdim
mufasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben gelicemde bana bi tane kısa kol t shirt((Small)) motor delisi bide klye boyuna orta boy getirirsenız sevinirim Bravo
Başa dön
mufasa Çevrimdışı mufasa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
barossatr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 12.05.2008 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım ist md şöyle güzel bir çayır çimen geçirelim hep beraber. Bravo Bravo Bravo Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

mufasa, antakine pm at bilgileri ver o getirir sana

Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tubiksuperisi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL/ZİVERBEY

MesajTarih: 12.05.2008 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evt arkadaslar gelen lerı gorelım son 2 gun hehehehhehe
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

barossatr demiş ki:
hadi bakalım ist md şöyle güzel bir çayır çimen geçirelim hep beraber. Bravo Bravo Bravo Bravo

eveeeet Bravo
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 12.05.2008 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

looo 3 harfli endruuu avrupalı oldukdan sonra ilk geldiğin için pastayı sen getirecen
VOLKANRR şimdi Çevrimiçi VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
4. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal