Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sinan'ın)KAZA İLE İLGİLİ GERÇEKLER,ÜZERİ ÖRTÜLMEK İSTENENLER

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sinan'ın)KAZA İLE İLGİLİ GERÇEKLER,ÜZERİ ÖRTÜLMEK İSTENENLER

Sinan'ın)KAZA İLE İLGİLİ GERÇEKLER,ÜZERİ ÖRTÜLMEK İSTENENLER
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 14, 15, 16  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
allcay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbull

MesajTarih: 12.05.2008 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu acı kayıp; bende umarım kı bır dönüm noktası olur Üzgünüm
Başa dön
allcay Çevrimdışı allcay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
blackhawk_honda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE - SİİRT - ŞIRNAK - ÇANAKKALE- VAN- HONDA CBR125-600 RR 2006

MesajTarih: 12.05.2008 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kayayı oradan kaldıran-kaldırtan malum şahıslar ! Yatağınızda eminimki uyku tutumuyordur sizi...Ama üzüntüden değil acaba başımız yanarmı bizden hesap sorurlarmı diye.Rahat olun kimse sizden hesap sormaz,başınızda ağırmaz...Ama yüce Allah..............
blackhawk_honda Çevrimdışı blackhawk_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
RRBODRUM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BODRUM

MesajTarih: 12.05.2008 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her pistte kaza olur yarışçı düşer bu da normaldir ben kazanın ertesi günü sabah piste gittim ordaki arkadaşlarla konuştuk kazanın oldugu yeri gördük kayayı götürmüşlerdi ama o kaya olmasaydıda çok agır yaralanacagı kesin di çünkü zaten kum havuzu olması gereken yerde sert toprak vardı o pist güvenli olmaktan çok uzak eger kum olsaydı zaten kayaya kadar gitmeden de durabilirdi pistin başka saçma yerleride var ... start düzlügünden geçip servis alanına geçebiliyorsunuz bana çok saçma geldi...
hepimizin başı sağ olsun
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.05.2008 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayretler içinde yapılan açıklamaları okuyorum...
Yani 1 gün içinde doğru söylenen herşey 360 derece dönüşe ugradı..
Bakın bu olaylarda doğru neyse o söylensin..
Aksi takdirde kurumlar KALICIDIR ama kişiler değişir..
Ve kişiler değiştiginde siz camia içinde ve sporcu arkadaşlarınız arasında hep yalancı gözüyle kalırsınız..
Yani hakikaten YUHHHHHH...
Camide bana USPET in sahibi MAZHAR kardeşim bu işlerin üstüne gidelim Hakan dediğinde ona dediğim şeyde haklı çıktım..

"Tamam gidelim ama bu işlerde bugün yanımızda olan , doğruları yazalım diyenler yarın yanlışların üstüne doğru yürüken arkanı dönüp baktıgında arkanda olmuyorlar ve sen tek başına kalıyorsun"
dedim...
Yani şu aşagıdaki topicde yazılanları CAN sen yazmadın mı?
http://www.motordelisi.com/ftopic-63327-days0-orderasc-0.html
Aynı topicde Tolga UPRAK şunları yazmış:

Toggy demiş ki:
Öncelikle hepimizin tekrar başısağolsun... Olay Can'nın anlattığı gibi oldu motorun arkası yanına geldi ve motorla sinan 7-8 metre havalandı yere vurup 5 metre daha havalandı ve bu arada çarptığı zemin sert taşlık bir zemin sonra küçük taklalar atıp sert bir zeminden tekrar havalandı sazlıkların arasına kayanın üstüne düşüp en sert darbeyi aldı... O günden beri bu sahneyi defalarca yaşıyorum gözümün önünde... Mağden pistin öyle olduğunu biliyorduk niye ordaydık? Ben sazlıkların arasındaki kayaları ilk defa gördüm o kayalar süper moto parkuru yapılırken o sazlıkların içine atılmış ortalıkta durmasın diye yani eskiden öyle bişey yoktu geçen yıl koyulmuş onlar. Olay geceside götürmüşler ... Sayın Hamit Abbasoğlu diyorki
-kaya filan yoktu insanlar ön plana çıkmak için bunlaru uyduruyor pist güvenli motorda teknik hata olabilir.
Ben o kayanın üstünden Sinanı kaldırdım yanındada 10 kişi vardı içinde doktor bile olmayan ambulance gelene kadar 20 kişi olduk ama asbaşkan yoktu!!! Kapıda bir hakem arkadaş vardı hepsi o. Pistin asıl sorumlusu Kurban Abi bile yoktu...

Ve bu mesajından sonra Tolga UPRAK ile konuştugumda ben Ne doğruysa onu yazdım dedi..
Şimdi ben bu adamların hepsini tanırım..Barış TOK, Tolga UPRAK, Burak ALBAYRAK, Sertaç TERZİ... ve diğerleri..
Hepsi o gün mezarlıkta birebir kayalardan , Sinan'ın kayalar yüzünden öldüğünden ve kayaların geceleyin kaldırıldıgından yüzüme baka baka bahsettiler..
Şimdi eger bunu inkar eden olursa benim DANSÖZ dostum yok..
Yemin ederim yüzüne bile bakmam...
Ohaa derim, çüşşş derim...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.05.2008 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim dediğim herşey doğrudur ve arkasındayım.Hiç bir zamanda aksini demem.Orada kaya vardı ve akşam üzeri oraya insanlar girdi ve sonrada kamyon girdi.Ayrıca Müge ablanın dedikleride doğrudur.Dikkat ederseniz oda kaya vardı diyor.Ve diğer anlattıklarıda doğru şeyler.Ben sadece tek suçlunun federasyon olmadığını bir suç varsa herşeyde aramamız gerektiğini söylemeye çalıştım.SAKIN YANLIŞ ANLAŞILMASIN.
Federasyonda o kayanın ve o kamyonun hesabını versin..
Ben olayları saptırmadım SAKIN

Son Mesajdan 30 dakika sonra eklendi:

İhmal olmaza,federasyon yetkilileri o kadar talihsiz açıklamalar yapmazdı ve oradan o kayaları temizlmezlerdi.Benimde kanıma dokunan bu.Orda isim önemli değil kim olursa olsun ben yine aynı şeyleri söylerim.cumadan beri uyku uyuyamıyorum. Bende hesap verilsin hesap sorulsun diye buraya bunları yazdım.
Öbür sitede Müge ablanın üzerine gidilmiş ve dedikleri yalan gibi gösterilmiş,ben onu belirtmeye çalıştım yanlış anlaşılmasın lütfen.
Başa dön
cpatience Çevrimdışı cpatience Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
muratgergerli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Şanlıurfa

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@cpatience kardeşim...
Öbür sitede üzerine gidiliyor dediğin benim yazdığım mesajlar ve arkadaşlarımızın persfektif bakış açısıyla
yaptıkları yorumlardan ibaret..

Müge ablam dediğin şahsı ben tanımam etmem..Yazdığı mesajıda başka bir yerden alıntıyla ekleyip
kendi ifadelerini okuyuculara aktardık..

Yazılanların bazılarına şüphe ile baktığımızı söyledik..

Yani az kalsın Sinan İntihar etti denecek duruma getirilmiş..

Ben kanunları ve sorumluluklarını bilen olarak;
yazılan mesajlarında bazı ince detayları siz arkadaşlarımın dikkatine sundum..

yorumlar sizin...Düşünceler sizin..
Burası bir nevi platform...Yazacaksın...Konuşacaksın...Hakkını arayacaksın..

tekrar ediyorum..
Senin söylediğim gibi;

" hepimiz bu işin peşini bırakmıyacağız ve ne gerekiyorsa yapacağız,sadece kendimiz için !!!! "

Evet..Kendimiz için ve Sinanlar için...

Hak yerimi bulsun ..... Motorcu olarak istediğimiz bu... Sence çok şey mi İSTİYORUZ?....
Başa dön
muratgergerli Çevrimdışı muratgergerli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi sitesinde SİNAN olayı hiçbir yerde tartışılmadıgı kadar tartışılıyor..
Yani başka sitelerde bu konuda 350 mesaj yazılmış,MD de 4 topicde 1.200 mesaj var..
Eğer açıklma yapılacaksa yeri burasıda olmalı...
Şimdi bir kurul oluşturuluyormuş..
Bu kurul mutlak bilirkişilerden ve tarafsız olmalı...
O kurulda kimler yer alacak ve pozisyonları nelerdir bekliyoruz..
Tekrar ediyorum TMF bu olayda suçlu yada suçsuz ona karar verilir, ihmal var mı?
Onada bakılır..
AMA BEN BUNDAN SONRA Barış TOK,Tolga UPRAK,Burak ALBAYRAK , kim olursa olsun pistlerde ÇAKIL TAŞINA BİLE ÇARPMASIN istiyorum...
Biz MD olarak bundan sonrası için gereken neyse onu yaparız ve takipçisi oluruz...
Şimdi bekliyoruz...
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Şanlıurfa

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
Motordelisi sitesinde SİNAN olayı hiçbir yerde tartışılmadıgı kadar tartışılıyor..
Yani başka sitelerde bu konuda 350 mesaj yazılmış,MD de 4 topicde 1.200 mesaj var..
Eğer açıklma yapılacaksa yeri burasıda olmalı...
Şimdi bir kurul oluşturuluyormuş..
Bu kurul mutlak bilirkişilerden ve tarafsız olmalı...
O kurulda kimler yer alacak ve pozisyonları nelerdir bekliyoruz..
Tekrar ediyorum TMF bu olayda suçlu yada suçsuz ona karar verilir, ihmal var mı?
Onada bakılır..
AMA BEN BUNDAN SONRA Barış TOK,Tolga UPRAK,Burak ALBAYRAK , kim olursa olsun pistlerde ÇAKIL TAŞINA BİLE ÇARPMASIN istiyorum...
Biz MD olarak bundan sonrası için gereken neyse onu yaparız ve takipçisi oluruz...
Şimdi bekliyoruz...

Alkışlıyorum Alkışlıyorum

İşte en yerinde açıklama...Teşekkürler Hakan kardeşim..

Bizlerin çabası bu...Hiçbir motorcu kardeşimizin hakkının yenmemesi ve zarar almaması..
Başa dön
muratgergerli Çevrimdışı muratgergerli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muratgergerli demiş ki:
@cpatience kardeşim...
Öbür sitede üzerine gidiliyor dediğin benim yazdığım mesajlar ve arkadaşlarımızın persfektif bakış açısıyla
yaptıkları yorumlardan ibaret..

Müge ablam dediğin şahsı ben tanımam etmem..Yazdığı mesajıda başka bir yerden alıntıyla ekleyip
kendi ifadelerini okuyuculara aktardık..

Yazılanların bazılarına şüphe ile baktığımızı söyledik..

Yani az kalsın Sinan İntihar etti denecek duruma getirilmiş..

Ben kanunları ve sorumluluklarını bilen olarak;
yazılan mesajlarında bazı ince detayları siz arkadaşlarımın dikkatine sundum..

yorumlar sizin...Düşünceler sizin..
Burası bir nevi platform...Yazacaksın...Konuşacaksın...Hakkını arayacaksın..

tekrar ediyorum..
Senin söylediğim gibi;

" hepimiz bu işin peşini bırakmıyacağız ve ne gerekiyorsa yapacağız,sadece kendimiz için !!!! "

Evet..Kendimiz için ve Sinanlar için...

Hak yerimi bulsun ..... Motorcu olarak istediğimiz bu... Sence çok şey mi İSTİYORUZ?....

Ya hepimiz aynı şeyleri söylüyoruz,hepimiz çok üzgünüz,hepimiz hakkımızı arayalım.onun içinde burdayız.
Başa dön
cpatience Çevrimdışı cpatience Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tarih: 2008-05-13, 20:13:45 Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

kim ne derse desin o pist motor yarışları için uygun değil! yıllardır yarış yapılıyor olması oranın uygun standartlarda bir pist olduğunu göstermiyor! o pistte pilotların kaza halinde can guvanliğini sağlayan güvenlik önlemleri yok! kum havuzları,mıcırlı bölgeler,lastik bariyerler ve minderler o pistte yokkkkk! olanlarda yetersiz! asfaltından söz etmeye gerek yok halka acık otobanların zemini çokkk daha guzel!!ayrıca bu yapılan resmi bir antrenman yani yarış öncesi serbest antrenman,orda federasyona baglı yetkili kişilerin olması sarttır,ama pist sorumlusu bile yoktu diyen yarışçı arkadaslar var(tolga yazmıştı)burda yarışçıların techızatlarını uygunluğunu kontrol edecek bir yetkili yokmu?? adam futbol macına çıkıyor techızat kontrolü yapılır tekmelik takmayan adam sahaya giremez mesela!!adamın tulumundaki korumaları söktüğünü görenler var ve bu adam bu sekilde piste giriyor! pistte girmek için tulum sart değilmi?? neden çünkü kaza anında pilotu en iyi koruyan kıyafet odur! tabiki protecleri sayesinde! bu adam bunları sökmüş ve görenler olmuş sinan bu sekilde piste nasıl giriyor nasıl izin veriliyor! diyeceklerki milletin uzerinemi bakcaz?? evet bu resmi bir yarışsa ve buda resmi bir antrenmansa orda nasıl adamların piste giriş çokışlarını kontrol edip düzene sokuyorsanız kılık kıyafet uygunluğunuda kontrol etmek sarttır! adam piste girmeden önce adamın son durumuna bakıp ok verceksin! kılık kıyafet tam,motor sorunsuz,lastikler uygun diyecek bir kişi olamazmı?? yani altına her motoru alan ucreti ödeyen yarışa katılcakmı?? bu spora özendirmek böyle olmaz,her sporun olmazsa olmazları vardır ve kişi bunu nekadar istesede imkanları yoksa bu işi yaptırmazsın bu işin sonu hayattır!! yani adam parası yok diye 1 takım lastikle antrenman,sıralama,yarış yapıyor bu son derece risklidir bu adamı piste almayacaksın,çok istiyor diye onun hayatını riske atamazsın ve onun iyiliği için o adamı yarıştırmacaksın ama tek lastikle bu işi yapan çok adam var!! kontrol görevlisi sart ve işini hakkıyla yapacak!! sonra düzlükte kaza olmaz diye bi sartmı var! hani kumm havuzu hadi mıcır havuzu!! bunların sonunda lastik bariyerler ve minderler nerde!! pistte kusur yok diyenler bu olaya neden cevap vermiyor!! 10larca kişi adamı kayaların uzerinden aldık diyor görgü sahitleri o kişilerde yarışan adamlar ama pistte sorun yok diyorlar hala! yarış pistinde kayanın tasın ne işi olur! ama eminim şimdi gitesek oraya birtek kaya kalmamıştır etrafta! bizde hep böyle olur bir belediye çukuruna bir çocuk düşer ölür çukur hemen gece kapatılır yada 30tane uyarı tabelası gelir hemen!! sistem bu işte!sonra ölene hata bulmak en kolay seydir kalkıp kendini savunamaz!! atlas jet ucagı düştü denizlide,hemen pilotlara verdiler kusuru gectiler ama aylardır kara kutu çıkmadı ortaya!! bedevaya yasıyoruz!! milli bir sporcu,sporunu yaparken en guvenli yer denilen pistte ölüyor,yazık gunah!! Sinirlendim
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Camide bana TV muhabirleri "Ne söyleyeceksiniz?" diye sordugunda şunu söyledim:

Kaybedilen isim çok büyüktür..Burda bahsettiğimiz MİLLİ BİR SPORCU ve Motosiklet sporundaki en büyük isim..Malesef bizim ülkemizde SİNAN gibi değerlerin kıymetini bilmiyoruz.Öldükten sonra parklara, sokaklara ismini veriyoruz.Halbuki böyle önemli sporcuları YAŞARKEN onure etmek gerek..
Şimdi siz medya mensuplarınada sitemim var.Bugün gazetelerde Sinan kardeşimizin vefat olayı küçücük haberlerle yapılmış..Oysaki hangi manken kaç kilo verdi, Hülya Avşar ne giydi haberleri kocaman kocaman..Yazık hemde çok yazık..
Milli bir sporcumuzu hemde milli oldugu sporu yaparken yani pistte kaybettik ama bu cami avlusunda ne spor bakanı nede devleti temsil eden vekil yok..
Çok yazık

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar hakan neden celallendinki biz kaya yoktu demedikki kaya var en son kayaya çarptı ve göğsünden darbe aldı ama aldığı darbeler zaten ağırdı ha kaya olmuş ha olmamış. Ama istyer kayadan ister değil orda bi kaya olması zaten olay daha ne yi tartışıyoruzki... Sen Baş dansöz kim biliyorsun hakan onun adının yanına bizlerinkini yazma!!!
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konuyu açıldığından beri yazılanları çizilenleri takip ediyorum çok üzücü bir durum gerçekten Motorsiklet camiası çok büyük bir ismi kaybetmiştir.Acımız büyük.Herkes söylediği sözün arkasında durmalı bence oradaki kayaları ben o günü pistte olmadığım için göremedim,ama geçen sene yanlış hatırlamıyorsam 4 kasım balkan şampiyonasının yapıldığı gün o kayaları,taşları orada görmüştüm tahminim deniz kenarından alındı bu taşlar,kayalar ve yarıştan sonra dışarı çıkarılmadı ve o sazlığın içine atıldı.

Sayın Hakan Dinçer'in dediklerine aynen katılıyorum o konuşmayı yaparken bende camide ordaydım.Hakan bey in açıklamları basında çok çarpıtırılarak yapılmıştır.Ben bile okuyunca basın da aaa ş..sizlere bak nası yansıtmışlar dedim.
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ama istyer kayadan ister değil orda bi kaya olması zaten olay daha ne yi tartışıyoruzki...

nokta... İyi fikir
Üye
Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yazilanlari okuyup hayretlere dusuyorum. Hangi konuda biri olmeden onlem alindi ki? Alinan onlemlerde goz boyamaya yonelik. Gecici onlemler. Giden gider. Biz yazariz. Olenler olur , biz bas sagligi dileriz. Boyledir bu. Malesef boyledir Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
jackpot Çevrimdışı jackpot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 14, 15, 16  Sonraki
5. sayfa (Toplam 16 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal