Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ne yapmalıyım sizce ...????

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ne yapmalıyım sizce ...????
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 12.05.2008 - 04:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabii ki Bravo Suzuki
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SABERS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Cehennemin dibinden

MesajTarih: 12.05.2008 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr 600f iyidir ama görüldügü gibi degil,aldıgın zaman kesin direksiyon ametisörü koyman gerekiyor,başlangıç motoru olarak bu motorun önerilmesini aslında yadırgıyorum,tecrübeye güvenin ve inanın 600rr daha kolay ve güvenlidir,ancak bana göre ikiside başlangıç motoru degildir,benden söylemesi Motordelisi Motordelisi

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

suzuki iyi bir tercih olacaktır

PERT TEAM
BİLGİLİLER BEGENDİKÇE ALKIŞLAR, AVAMLAR ALKIŞLADIKÇA BEGENİRLER
Başa dön
SABERS Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 12.05.2008 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç konuşulacak bir şey yok cbr 600f
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ MOTORU : TVS APACHE

MesajTarih: 12.05.2008 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabıkı suzukı Bravo

satılık degıldır 546 597 61 60
Başa dön
EROLL88 şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya suzuki yada honda al benden sana tavsiye
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lazotti061
Üye
Üye

Nereden: trabzon

MesajTarih: 12.05.2008 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş al ikinci el bir CBR 600F daha birşey bakma benden sana tavsiye.motosiklette tavsiye edebilirim.11000km de egsoz ve camlı hatasız bir 600 f var bir arkadaşımda ilaç mümessili çok binememiştir Bravo
Başa dön
lazotti061 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 12.05.2008 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paris hilton mu yıldız tilbemi gibi bişey oldu bu Gülümsüyorum tabiki suzuki Bravo
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr600f lere de baksan bence iyi yaparsın.
o paralara temiz makinalar bulunabilir.
gsx 600 f i tercih et derdim ama bir malı alırken satmayı da düşünmek gerekir.
suzukinin bu modelinin 2. el satışları pek hareketli değil bildiğim kadarıyla.
az kilometre yapmış 600f honda iyi bir alternatif olabilir.
satarken de başın ağrımaz, binerken de...
ama hangisini alırsan al, şimdiden hayırlı olsun...
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.05.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600f al İyi fikir

SİNAN SOFUOĞLU SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAGIZ!!
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SABERS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Cehennemin dibinden

MesajTarih: 12.05.2008 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın bende de 600f var mükemmel bir makina makina olarak ,ancak arkadaşın hiç race tecrübesi yok ve amatisör koymadıgı zaman çok sıkıntıyla karşılaşabilir, ve gidon yalpalamasını bertaraf edecek tecrübe yok sanırım ,işte burada sıkıntı çıkar söylemek istedigim bu ,yok ben sadece kaymak gibi asvaltta kullanacam deniliyorsa ona da söylicek bir lafım yok.tekrar benden söylemesi Gülümsüyorum Gülümsüyorum

PERT TEAM
BİLGİLİLER BEGENDİKÇE ALKIŞLAR, AVAMLAR ALKIŞLADIKÇA BEGENİRLER
Başa dön
SABERS Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 12.05.2008 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben suzuki yin kullandim o super
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye