Bugün saat 15:00 sıralarında alman hastahanesi önünde çelik marka scooter kontrolünü kaybedip önce yol kenarındaki su kanalına girip sonra motosiklet sürücüsü yol kenarındaki levhaya çarpmıştır. olay yerine kaza olduktan 15 dakika sonra gittiğimde; yerde sadece parçalanmış motosiklet ve oluk oluk kan vardı aldığım son bilgilere göre ise arkadaşımızın boynu kırılıp hayatını kaybetmiştir rahmetlinin hiç bir koruma ekipmanı olmamakla beraber yeni bir motosiklet kullanıcısıydı. arkadaşlar ne olursunuz şu motoru bilinçsiz kullanmayalım belki binlerce kez bize söyleniyor ama yine söylüyorum kaskımızı montumuzu aklınıza gelecek herşeyi giyip öyle trafiğe çıkalım. kazada ölen arkadaşımıza allahtan rahmet ailesinede başsağlığı diliyorum rabbim geride kalanlara sabır versin. _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 12.05.2008 - 22:23 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin ,ailesine sabır versin. Biz motorcular bu gibi kötü olgulardan ders çıkarıp ekipmanları tam anlamıyla giymeliyiz. _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
Tarih: 12.05.2008 - 22:29 Mesaj konusu:
devran0688, bence olay korumadan çok acemilikten kaynaklanıyor hiç bir dış etken olmadan yapılan bir kaza söz konusu ben hayatımda böyle bir kaza görmedim günde 10 kere oradan geçerim kaza yapmak için bir neden yok sadece yolun sağ tarafındaki su kanalı tehlike arz ediyor oda görülmeyecek gibi değil neyse biz burdan ne desekte rahmetli geri gelmeyecek herkes ne olursun birazcık daha dikkatli olsun, takın şunları lütfen. korumaları olsaydı en azından yaralı kurtulabilirdi. _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
En son umut2323 tarafından 12.05.2008 - 22:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4673 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 12.05.2008 - 22:50 Mesaj konusu:
Arkadaşın ailesine ALlah sabır versin. Bende diyarbakırda yaşıyorum
Buralarda sadece büyük motor kullanıcıları Kask vs. kullanıyorlar. Onlarda çoğu zaman şehir içinde bomboş geziyorlar maaleseff _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Tarih: 12.05.2008 - 23:20 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin... korumayı boşvermekden ve tecrübesizlikden kaynaklanan yanlışlıgı cok agır şekilde ödemiş.
YAZlK ! _________________ Yılın Videosu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız