bu adamlar manyak vede paranın a...............k...................lar _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
SİNAN SOFUOĞLU SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAGIZ!!
motorsado, doğru diyorsun valla,para var adamlarda istediği gibi davranıyorlar motora,biz daha motora benzin koyamıyoruz,benzin almış başını gidiyor.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 296 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 12.05.2008 - 22:30 Mesaj konusu:
Güzel gösteriler ,fakat Tek Teker Arif'e rakip olması için fazlasıyla motor parçalaması gerekir , bana göre Tek Teker Arif kat ,kat daha üstün. _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
vallahi adam yapmış hareketleri ben arif abinin bu tarz hareketlerini gormedım hıc ama arıf abınınde bu adamdan asagı kalacagını sanmıyorum ve nede olsa bızım abımız... _________________ CBR 125 REPSOL
Tarih: 13.05.2008 - 00:29 Mesaj konusu:
kaç makina parcaladı kimbilir bu hale gelene kadar
çok profesyonel _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız