Seyyahkedi,'ye 10 adet 10UR1,'a 10 adet HalilRR,' a 10 adet,Kuşadası Md 'ye 4 adet ve ismini çok özür dileyerek hatırlayamadığım 2 arkadaşımıza aldıkları 2 adet bilet için onlar adına teşekkür ederim.. _________________ Özgürlükte hava parçalı bulutlu olsa da yeryer
asil dedi kanın ATAM bu UĞRUNDA ÖLMEYE DEĞER...!
gsr_serter, istediğin zaman teslim alabilrsin _________________ Özgürlükte hava parçalı bulutlu olsa da yeryer
Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 821 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 09.05.2008 - 02:18 Mesaj konusu:
BeLiaL, bugün akşam biletleri almaya geliyorum bizim 100 adet olacaktı unutulmasın hatırlatayım dedim şimdiden teşekkür ederim... _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
işte buya..!topluluk budur.... birkere daha gurur duydum MD'li olduğum için...(dieri pistte gelen ilk birincilikti,bu sene tekrardan inşşş...! _________________ APRILIA FUTURA RST 1000.BLACK...
MADE IN ITALY WITH A GREAT CARE AGAINST ALL JAPANESE PRODUCTS.
MooNLighTT, biletlerin bende sana teslim edilmeyi bekliyor..Akşam Görüşürüz.... _________________ Özgürlükte hava parçalı bulutlu olsa da yeryer
Tarih: 09.05.2008 - 18:52 Mesaj konusu:
BeLiaL, canımın içi ben burda yine dayanamayıp çalışmalara başladım.. 20 mayısa kadar zaman verdim o tarihe kadar toplayabildiğim kadar toplıycam.. burdaki canım motosiklet sevdalısı arkadaşarımda sağolsunlar destek verdiler.. yine liste halinde burdan yayınlarım kimden ne kadar aldıgımı.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
MooNLighTT gerçekten sana burdan GURURlanarak TEŞEKKÜR etmek istedim 'sağol' tabi eşin LEVO yada samimiyetle TEŞEKKÜR ederim
telefon açıp biletlerin 100 adetini daha sattım cümlesini duyunca sevinçle -'tamamben hemen geliyorum çok sağolun ne kadar teşekkür etsem azdır' ifadesini kullanırken sesindeki heyecana ortak olmamak imkansızdı...
şuan itibariyle toplamda 200 adet bilet satılmış olup elde edilen miktar ENGELLİ dostlarımıza, bilet koçanlarıda öngörüldüğü gibi maliyeye iade edilmiştir.
nofeaRR , Pınar'cım ilgin gerçekten beni duygulandırdı ve diğer katılımcı arkadaşlarda aynı şekilde TEŞEKKÜR kelimesi yüreğinizdeki güzelliğe az kalır kanaatindeyim hepiniz SAĞOLUN destek yada köstek hepimiz insanız umudu olan VARLIKlarız , desteğinize , kösteğinize ve umudunuza _________________ Amare et sapare vix deo conceditur--
Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 821 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 13.05.2008 - 00:26 Mesaj konusu:
PeLLiNe, Asıl ben sana ve BeLiaL arkadaşımıza teşekkür etmek isterim böyle güzel bir organizasyona vesile olduğunuz için
Bizler ufak da olsa bir katkıda bulunmak istedik sadece, eğer bir faydamız dokunduysa ne mutlu bize
Seni ve BeLiaL arkadaşımızı tanımaktan mutluluk duydum tekrar görüşmek dileğiyle..
Burdan ayrıca eşim LEVO'ya da teşekkür etmek isterim böylesi güzel bir yüreğe sahip olduğu için... _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
MooNLighTT, Tekrar teşekkür ederim.Bende seni daha yakından tanımama izin verdiğin için teşekkür ederim.Tekrar görüşmek dileğiyle..
PeLLiNe, öRRdek'im benim canım..Sena'nın ne yaptığını anlatmalısın bence.10 Yaşında bir kıs çocuğunun yaptığını herkes yapabilmeli... _________________ Özgürlükte hava parçalı bulutlu olsa da yeryer
Tarih: 22.05.2008 - 16:56 Mesaj konusu:
BeLiaL, çok fazla ilgilenemedim bu sefer.. elimde olmayan sebeplerden ötürü..
son durumumuzu bildiriyorum ve yarın hesabınıza parayı geçiyorum..
Aytaç Dündar 5 Bilet
Mehmet Çilingir 1 Bilet
Uğur Digan 2 Bilet
Yüksel Digan 2 Bilet
Pınar Uçman 6 Bilet
Toplam 16 bilet=40 ytl _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız