bu adamlar manyak vede paranın a...............k...................lar _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
motorsado, doğru diyorsun valla,para var adamlarda istediği gibi davranıyorlar motora,biz daha motora benzin koyamıyoruz,benzin almış başını gidiyor.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 12.05.2008 - 22:30 Mesaj konusu:
Güzel gösteriler ,fakat Tek Teker Arif'e rakip olması için fazlasıyla motor parçalaması gerekir , bana göre Tek Teker Arif kat ,kat daha üstün. _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
vallahi adam yapmış hareketleri ben arif abinin bu tarz hareketlerini gormedım hıc ama arıf abınınde bu adamdan asagı kalacagını sanmıyorum ve nede olsa bızım abımız... _________________ CBR 125 REPSOL
Tarih: 13.05.2008 - 00:29 Mesaj konusu:
kaç makina parcaladı kimbilir bu hale gelene kadar
çok profesyonel _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız