Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 30, 31, 32

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ASY48
Üye
Üye

Nereden: Fethiye

MesajTarih: 12.05.2008 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

düştüğü anda ve düşmeden onceki video görüntüleri var bende.o anda pistte antreman yapanları çekiyorduk.düşecegi kesin belliydi ama sonucunun bu olacagını bilmiyorduk.allah ailesine sabır günahlarınıda af eylesin

KArdes bu görüntüleri, internete koyarmsın lütfen, merak ediyoruz...
Başa dön
ASY48 Çevrimdışı ASY48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tubiksuperisi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL/ZİVERBEY

MesajTarih: 12.05.2008 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fast_rider demiş ki:
SRAD-HAN demiş ki:
süleyman memnun hala diyorki pistte sorun yok!! yahu tamam kaza pilotaj hatası anladık biliyoruz! peki hani kum havuzu,hani mıcır havuzu düzlükte kaza olmaz diye ayetmi var işte oldu ve adam gitti! düzlük sonunda 40m bir kum havuzu olsa 30cm derinlikte suan sinan hayattaydı bukadar önemli birsey bu! nerde emniyet bölgesi nerde kum mıcır havuzu ve en sonda lastik bariyerler ve minderler!! nerde!! hala konusuyorlar pistte sorun yok diye ve bunu diyen kişiler bu işin yönetici kısmı! allah sonumuzu hayretsin bu sporun basındaki adamların düşüncelerine baksana! millet kendi koltuğu davasında politik olcaz diye tek kelime eden yok! nerdeyse sinanın ailesine dava acıcaklar pistin adını lekelediniz diye AYIPPPP AYIPPP YUH!!! Sinirlendim Sinirlendim

+1 Katılıyorum sonuna kadar..

Birkaç ay oldu bir topic açılmıştı körfez yarış pisti ile orda ki yarışla ilgili orda da yazmıştım. Yazık diyordum bu kadar berbat bir pist olmaz vs. yapacağını yaptı sonunda. Şu an sorumlu aramak ne kadar doğru olur ama en büyük sorumlu TMF nin duyarsızlığıdır. Bir çok defa ağır kazalar oldu vs. bir iyileştirmeye gitmediler. Olan oldu sonunda Avrupa klasmanında bir sporcumuz vefat etti. TMF nin yöneticilerine benim verdiğim vergileri harcanması gereken yerlere harcamadıkları için yazıklar olsun diyorum afedersiniz ama yuhhhh dedirtiniz sonunda yazıklar olsun!!! Sinirlendim
allah rahmet eylesın sevenlerıne sabır versın mekanı cennet olsun
cilo
Üye
Üye

Nereden: AKDENİZİN İNCİSİNDEN

MesajTarih: 12.05.2008 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.Acılı ailesine sabır diliyorum...
Shrieker
Üye
Üye

MesajTarih: 21.05.2008 - 02:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ASY48 demiş ki:
Alıntı:

düştüğü anda ve düşmeden onceki video görüntüleri var bende.o anda pistte antreman yapanları çekiyorduk.düşecegi kesin belliydi ama sonucunun bu olacagını bilmiyorduk.allah ailesine sabır günahlarınıda af eylesin

KArdes bu görüntüleri, internete koyarmsın lütfen, merak ediyoruz...

Bu görüntüleri bizimle paylaşman gerekir. Dahası, eğer dava açılırsa bu kayıt mahkemede delil niteliği taşıyacak demektir.Eğer söylediğin gibi bu görüntülere sahipsen sana da görev düşüyor.
Başa dön
Shrieker Çevrimdışı Shrieker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kenan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 04.06.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seni unutmayacağız şampiyon

http://img241.imageshack.us/img241/8246/1000512ou1.jpg

http://img156.imageshack.us/img156/7009/1000516dy0.jpg
Başa dön
kenan Çevrimdışı kenan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MÜFTÜ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdağ, Çerkezköy

MesajTarih: 18.06.2008 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok zor bi durum hz. Allah ailesine sabır versin...

------DARK RIDERS------
Başa dön
MÜFTÜ Çevrimdışı MÜFTÜ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
horoz
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.07.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH RAHMET EYLESİN AİLESİNE SABIRLAR DİLİYORUM BÜTÜN CAMİAMIZIN BAŞI SAĞOLSUN
Başa dön
horoz Çevrimdışı horoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
isko
Üye
Üye

Nereden: Baş KenT Çayyolu

MesajTarih: 19.07.2008 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin arkadaslar ölüm sebebi neydi? Üzgünüm

Başa dön
isko Çevrimdışı isko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 30, 31, 32
32. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.33 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal