Evet arkadaşlar artık Anadolu yakası toplantılarını Çayır Çimende yapıyoruz. 14.05.2008 İstanbul md çayır çimende toplanıyor.... Herkesi bekliyoruz...
Unutmadan toplantı yeri bir mekan degildir eskiler bilir yenilerde ögrenir artık bir otoparkta toplanıyoruz istiyen istedigi içeçegini yiyecegini yanında getiriyor veya yürüme mesafesindeki bakkaldan alıp geliyor....
Tekrar yazıyorum ister motorunuz olsun olmasın herkesi bekliyoruz...
Bekle bizi ÇAYIR ÇİMEN Çarşamba günü ordayız....
Bu arada MD ürünlerimiz herzamanki gibi mevcuttur sipariş vermeniz yeter
Yavaş gitme yarışı yapılcaktır ilgilenenlere duyrulur...
Tarih: 14.05.2008 Çarşamba
Saat:19.00 sonra 23.00 kadar kesini var
Yer:Çayır Çimen
Adres:Kadiköy-Bostancı Sahil yolu Bostancı deniz otobüslerinin yanındaki büyük otopark.....
uzaydan bır bakalım kroki
Önceki toplantıdan bir resim[/b]...
bu yazıda önemli bir ayrıntı varmış kaçırmışım[b]Yavaşgitmeyarışıyapılcaktırilgilenenlereduyrulur.[/b] o zaman ben şero ile geleyim çünkü zaten bu işte ustayım benden daha yavaş giden yok _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
HeLiCoPTeRMaN, anlaşıldı amcaoğlu, sen dıtla ben çıkarım
GhostEnduro, walla bence de Kel Re Re haklı, 1 senedir gelmiyosun, o zaman pastayı sen getiricen.
Yol tarifi isteyenleri duydum sanki, Ekzotik, bak ben sana yol tarif ederim ama bu sefer boşa olmaz. Ekzotik köftenden getircen mi?? Ona göre boşa yormiyayim kendimi....
Tarih: 13.05.2008 - 21:08 Mesaj konusu:
geçen sefer az yedim valla özledimmmm getirmeyen 3 harfli olsun _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız