Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KAMPım geldi..bol foto var tıklayınca az bekleyin

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KAMPım geldi..bol foto var tıklayınca az bekleyin

KAMPım geldi..bol foto var tıklayınca az bekleyin
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum süper geçmiş ya.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mehmet-xzr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 12.05.2008 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bi gezi olmuş ellerinize sağlık fotolar harika Alkışlıyorum
Başa dön
mehmet-xzr Çevrimdışı mehmet-xzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 12.05.2008 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o kadar motor dağlarda ne yaptınız abi siz Çok gülüyorum güzel gezmişsiniz,resimler için teşekkürler. Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 12.05.2008 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi gerçekten çok zevkli geçmiş,bunu fotoğraflara bakarken bile hissettim,elinize,bileğinize sağlık Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 12.05.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

''ordan bi düşde akşama mangal şenlensin'' ArapKadri, abi yorumların süperrr Delirdim resimler için de teşekkürler Delirdim

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 12.05.2008 - 22:21    Mesaj konusu: Slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tek kelime ile harikasınız mükemmelsiniz emeğinize,tekerinize,gönlünüze sağlık
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.05.2008 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NighteXpresS, saolasın cengizim Gülümsüyorum

Volkan, dostum sende gel bi dahaki kampa Bravo

Alıntı:

ulen arap........
bende nerde bu adam diyorum.
meğersem dağa kaçmışın.......
bu arada dağda baya takılmışın,hiç başka bişiiler yapasın geldimi dağbaşında...(msn de dediğinden )
fotolar harika,sizlerde harikasınız.daha ne diyim...
böyle güzel birliktelikler dilerim....

ekamba, karıştırma lem msn de yazdıklarımızı Öfkeliyim
yoksa seni kampa götürdüğümde başına gelir yazdıklarım ona göre:D Çok gülüyorum Delirdim Delirdim

zxrhalit, saolasın halitim Gülümsüyorum

KaraRR, saolasın kaya kardeşim Gülümsüyorum

seker_portakali, şeker kardeşim saolasın Gülümsüyorum
o inek baskınında ROZİme bişi olmasın diye çobanlık yaptım yaw Çok gülüyorum

KammadeRR, ne demek efenim Gülümsüyorum
gene gidecez öle yerlere gene paylaşacaz fotoları sizlerle Çok gülüyorum

armyy, saolasın armağan kardeşim Gülümsüyorum

Alıntı:

bu sanki biraz "alır başımı giderim efeler gibi heyyyyyyy" gibi olmuş ne dersin?
cim lütfen can damarımdan vuracak topaclar açma bak sonra kötü oluyorum

ToyRider, yaw sen bir an önce EFElen diye yaptım sadece Çok gülüyorum

conti45, hemşerim Bravo

Alıntı:

Araaaaaaaaaaaaap!!!! Sinirlendim böylesine güzel gezi topiklerini açıp iştah kabartma ikidebir Bravo . bak tekrar İzmir'e gelirim ona göre. Dil çıkarıyorum
yaz ortası geliyorum,artık ayarlarsın bi enduro benim içinde. Gülümsüyorum

hondabros, olm sen gel TERAPİLER SANA KURBAN BEEE Çok gülüyorum Delirdim

masmasmas, Gülümsüyorum

SeloSino, TEŞEKKÜRLER Gülümsüyorum

nesquik, saolasın Gülümsüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 12.05.2008 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlatım,paylasım,fotolar cok guzel tesekkurler Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
myhtbuster
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/urla

MesajTarih: 12.05.2008 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu güzel hafta sonunun fotolarıda birazda benden gelsin.

1.Canım motorum mondialimden yola çıkmadan önce:D Bülent abimle son çaylarımızı yudumladıktan sonra Bademlere
yola çıkıyoruz.

2.Hanibalların 4 tayfası kuşadasında

3.Çağatay yakalandın Çok gülüyorum

4.Sallamayın fazla yahu düşücektik zaten:D Mustafa abi kopsaydı napıcaktık biz ya,Bülent abinin dediği gibi düştüğümüze üzülmemde su pis be:D Çok gülüyorum

5.Gözlemelerimizi bu manzarada çay eşliğinde ve kahkaha ile götürürken,kamptaki tayfa dağlarda susuzluktan bitmiş durumda:D

6.Menümüz oldukça zengin,dağlardan deniz seviyesine indiğiniz zaman bize uğramadan gitmeyin efem Çok gülüyorum

7.Koş Bülent abi bırak fermuar iliklemeyi, yetiş şipşak olayına Çok gülüyorum Çok gülüyorum

8.

9.Ah be Mustafa abi,okıyafetlerin içinde kamp alnına varıncaya kadar eriyip benim gibi olucağını tahmin etmiştim
ama sürekli midene bişiler gidiyo be abi,mutluluğun senin bu Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum :p

10.Baksanıza motordan indiği gibi götürüyo yahu Çok gülüyorum

11.Hemen gölün etrafında toz duman yaratmaya gidiyoruz,Kürşat baba ve 3 haniball daha dağlardan kurtulmaya çalışıyor:D

12.

13.Hadi hadi toplanın haniballar

14.Mağaradan içeri dalıyoruz

15.Çağatay ve Ben

16.Su içtiğimz çeşmeye gelen su daha önceden bu yalaktan akıyormuş,ancak kuraklık sonucunda borular yardımıyla azda olsa çeşmeye geliyo su Üzgünüm

17.Heraklia kalıntıları

18.

19.Ah be Çağatay kafana güneşmi geçicek Çok gülüyorum

20.Offroad Bülant abime ve Arapkadri Mustafa abime çevreyle ve zeminle ilgili brifing verirken :p

21.Yüzünden gülücük eksik olmasın Mustafa babam

22.Motorları kabul etmeyen yere yaya gitmeye karar veriyoruz,gerçi beni sürekli gaza getirdiler,sen gidersin diye ama
kabul etmedim yahu:D

23.

24.Haniballar güneşin battığı ucu gözlerine kestirdiler kesin gidicekler:D

25.

26.Bülent abi o ne öyle yahu,amacın ne senin Çok gülüyorum

27.Bafa gölünden de bi poz

28.

29.

30.Off çekiyorum bu poz karşısında be Offroad Bülent abim

31.

32.En genç Haniball :cool:

33.Mustafa baba fethettin herakliayı vallahi:D Çok gülüyorum

34.Bülent abim kayadaki zamanın en ünlülerin geçtiği merdiveni gösterirken:D Çok gülüyorum

35.Bülent abi bu mezarlar ne böyle yahu,dağlara tepelere çıkmaktan boyları uzayamamışÇok gülüyorum Çok gülüyorum

36.

37.Bülent abi be burdada adam akıllı offroad yeri yok yahu

38.Efsaneleri avlıyorum:p :p

39.haniball 5lisi:D

40.

41.

42.Kamp başlasın yehu:D Çok gülüyorum M.Ali abi ellerine sağlık abi,kavurma ve semaverde çay harikaydı tek kelime ile.

43.

44.Çekirdekleri yerlere atmayın bakayım,sabah ineklerin midelerini pardon işkembelerini bozacaksınızÇok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

45.

46.Lamba söndürrrr:D Çok gülüyorum

47.

48.Ümit abi vallaha ateşle dans ediyosun yani:p :p

49.Kürşat baba bu dağ seni yıpratmış valla,makinanın ışığı açtı gözlerini:D

50.Mustafa baba senin dubleksin varsa benimde tripleksim var:D Çok gülüyorum

51.EC

52.

53.Sabah oldu kalk!

54.

55.Kürşat baba kahvaltılık hazırlığında,bende haniballara kurabiye dağıtıyorum. Herkes bianda kurabiye canavarı oldu bee:p :p :p

56.Enerjiyi alır almaz tırmanmaya başladım

57.

58.Manzara budur işte

59.

60.

61.Ümit abi bu yaratığı niye çıkardın yahu,allahtan kamp alanından ayrılcağımız gündüÇok gülüyorum Çok gülüyorum

62.Haniball başımız toplan komutunu verir vermz toparlandık

63.Sağdan say 1,2,3...14 vay be:D Çok gülüyorum

64.

65.Bülent abi bizim yollar geliyoo:D

66.Kürşat baba köyün bilirkişisinden yol bilgisi almaktaken bizde flaşların önüne atladıkÇok gülüyorum Çok gülüyorum

67.

68.Kasklar havaya:D

69.Tırmanışlar başladı

70.

71.Offroad Bülent ve Sinan

72.Oynak başım ah ah:D . Canım Hüseyin abicim güzel pozun için teşekkürler:D

73.Sinan ne bu hız yahu Çok gülüyorum

74.Kürşat babam aseletin yeter:D

75.Kroscu Serhat abi

76.Çağatay arazide hiç durma geç diyodum ama yoldada ne bırakıp gidiyon bakayım:p :p

77.Arda abi harikasın,herşey kontrolünün altında:D Çok gülüyorum Çok gülüyorum

78.Ah be Ümit abicim tamam zaten herkese scuduronla enduroculuğu kanıtladında,uçurumun kenarında tek teker gidilirmi yahu:D Çok gülüyorum Çok gülüyorum

79.

80.

81.Arda abi poz ver dedim gaz ver mi anladın. Tozuna boğuldum be:D Çok gülüyorum

82.

83.

84.

85.Çıkmaz sokak haniballar geri dön

86.

87.Sırıtın bakayım tayfa,ah Serhat abi kask altından gülüyosun vallahi

88.Benide şöyle alıverin bakayım

89.Bundan sonrasını siz tahmin edin:D Çok gülüyorum Çok gülüyorum

90.Hep birlikte son çaylarımızı içiyoruz

91.Evet gruptan ayrılmak zorunda kaldık ve kuşadası yolundayız.

92.

93.

94.

95.

96.Millet özderede denize girerken biz çaylarımızı içerek Bülent abimle artık son kilometrelerimizi giderek Urla'mıza varıyoruz

Bizi izlemeye devam edin Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 12.05.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulem beni de endurocu yapçanız ya sonunda hadi bakalım hayırlısı. Elinize Yüreğinize Motorunuza sağlık Alkışlıyorum Delirdim

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 13.05.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri, sen hersekılde eylenmesını neselı dakıkaları tebessumlerını bısımle paylasan arapsssssss kadrııııııııı dallaslı arap nesen daım olsun Alkışlıyorum Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 13.05.2008 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ABİMİZ KENDİDE İSMİ GİBİ YAKIŞMIŞ İYİ VE BOL GEZMELER Gülümsüyorum
dragon70
Üye
Üye

Nereden: ALMANYA- krefeld karaman 70

MesajTarih: 13.05.2008 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mustafa abi her sey cok güzel ellerinize saglik mühtesem bir gezi olmus kutlrim Alkışlıyorum
Başa dön
dragon70 Çevrimdışı dragon70 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SpeedyMaho
Üye
Üye

Nereden: 's-Hertogenbosch - HOLLANDA

MesajTarih: 13.05.2008 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iste superbikeler le yapilmasi guc olan geziler super olmus Bravo
Başa dön
SpeedyMaho Çevrimdışı SpeedyMaho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 13.05.2008 - 02:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vallahi nediyeceğimi bilemiyorum artk ,tek kelimeyle mükemmel bir offroad olmuş Alkışlıyorum ,içlendim açıkçası bende çok arzulardım bu tip bir yolculuğu
eh artık sizler bu şekilde fotolarınızla bizlere yaşatmaya dewam edersiniz umarım . Çok güzel çok güzel çok güzel . Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal