Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bir sorum olucak

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bir sorum olucak

bir sorum olucak
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
meggy
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 23:11    Mesaj konusu: bir sorum olucak Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhabalar
Eğer gereksiz bir konu başlığı açtıysam şimdiden özür dilerim ama nereye yazacağımı bilemedim malummm ilk günüm bu sitede
bir sorum olucaktı bana bu konuda birileri yardım eder ve beni aydınlatırsa çok sevinirim.
Gruplar halinde yapmış olduğunuz tüm etkinliklere mutlaka motor sahibi olmak mı gerekiyor acaba katılabilmek için ?
yani motor sahibi olmadan da bizlere motorseverlere bu konuda bir misafirperverlik yapılabiliyor mu?
gerçi diyeceksiniz şimdi kızım motor yoksa neyle geleceksin diyeee:) e haklısınız ama bir yolu vardır belki sadece merak ettim
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
sevgiler..........
Başa dön
meggy Çevrimdışı meggy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 12.05.2008 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

artçı olursun sende bu kadar basit Dil çıkarıyorum
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.05.2008 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayır gerek yok. Bir çok bayan arkadaşın motoru yok zaten buluşmaya gelen.
Motorlu-motorsuz diye bir ayrım genelde yapılmıyor.
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hımmm güzelmiş
teşekkür ederim cevaplar için beyler...
Başa dön
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 12.05.2008 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öyle bi zorunluluk yok Bravo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 12.05.2008 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine testesteron kokuyor bu topic!! Gülümsüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
natknec
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir-güzelyalı

MesajTarih: 12.05.2008 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir erkek kokusu aldım sanki..
çok çalışman lazım daha çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hahahahaha
Başa dön
natknec Çevrimdışı natknec Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meggy
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben insan gibi bir soru sordum arkadaşım
hemen kötülük arma altında
önce biraz saygılı olmayı öğren ve herkesi aynı kefeye koyma
Srad-han
Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 12.05.2008 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

meggy, seni kast etmedim zaten henüz yenisin sitede zaman gecirdikçe beni daha net anlarsın!!! Gülümsüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
suleyman68
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: AKSARAY-KONYA

MesajTarih: 12.05.2008 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sakin olun arkadaşlar
meggy
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç sanmıyorum
ne kadar ayıp ya dakka bir gol bir daha bir saat olmadı ben bu siteye üye olalı
siz her yeni geleni böyle mi karşılayorsunuz ayrıca
size burda bayan olduğumu ispatlama niyetinde değilim olmayacam da burası sohbet ya da arkadaş sitesi değil ki neden erkek olup ta bayanmış gibi yapayım ne alaka yaniii
neyse
gerçekten sağolunnn harika bir karşılamaydı
anladım şimdiden aranız dışardan ne kadar insan aldığınızı ve misafrperver olduğunbuz
yazıkkk
bu arada modoratör arkadaşlar bu şekilde cevap yazdığım için özür dilerim
silebilrsinz.
Başa dön
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 12.05.2008 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw ne ara nasıl kızıştı bu topic yine kopmuş ortalık Şok oldum
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2008 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yine testesteron kokuyor bu topic!!

hiç gülecegim yoktu,aynen dedigin gibi hatta bu topic bi 5 sayfa olurmu acaba Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 12.05.2008 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

meggy, aramıza hoş geldin.

daha ilk topicten bütün md yi suçlama olur böyle şeyler sonuçta sanal bir ortam burası bizler çok misafir perverizdir eğer istanbuldansan çarşamba akşamı toplantımız var bize katılabilir ve insanları tanıyabilirsin. gelmek istersen bekleriz.

Barbarosum, organizatörüm,Amplifikatörüm Gülümsüyorum

En son barossatr tarafından 12.05.2008 - 23:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 12.05.2008 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle konuyu genele taşıdığımı belirtmek istedim;
Meggy , grup sürüşlerimizde motosikletli olmanız gerekmez motosiklet seven herkese açığız ister araba, ister motosiklet ister artçı olarak etkinliklermize elbette katılabilirsiniz.
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal