Tarih: 12.05.2008 - 23:11 Mesaj konusu: bir sorum olucak
Merhabalar
Eğer gereksiz bir konu başlığı açtıysam şimdiden özür dilerim ama nereye yazacağımı bilemedim malummm ilk günüm bu sitede
bir sorum olucaktı bana bu konuda birileri yardım eder ve beni aydınlatırsa çok sevinirim.
Gruplar halinde yapmış olduğunuz tüm etkinliklere mutlaka motor sahibi olmak mı gerekiyor acaba katılabilmek için ?
yani motor sahibi olmadan da bizlere motorseverlere bu konuda bir misafirperverlik yapılabiliyor mu?
gerçi diyeceksiniz şimdi kızım motor yoksa neyle geleceksin diyeee:) e haklısınız ama bir yolu vardır belki sadece merak ettim
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
sevgiler..........
Tarih: 12.05.2008 - 23:16 Mesaj konusu:
öyle bi zorunluluk yok _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 5961 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 12.05.2008 - 23:27 Mesaj konusu:
yine testesteron kokuyor bu topic!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez(T.İ.T)
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 5961 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 12.05.2008 - 23:38 Mesaj konusu:
meggy, seni kast etmedim zaten henüz yenisin sitede zaman gecirdikçe beni daha net anlarsın!!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez(T.İ.T)
hiç sanmıyorum
ne kadar ayıp ya dakka bir gol bir daha bir saat olmadı ben bu siteye üye olalı
siz her yeni geleni böyle mi karşılayorsunuz ayrıca
size burda bayan olduğumu ispatlama niyetinde değilim olmayacam da burası sohbet ya da arkadaş sitesi değil ki neden erkek olup ta bayanmış gibi yapayım ne alaka yaniii
neyse
gerçekten sağolunnn harika bir karşılamaydı
anladım şimdiden aranız dışardan ne kadar insan aldığınızı ve misafrperver olduğunbuz
yazıkkk
bu arada modoratör arkadaşlar bu şekilde cevap yazdığım için özür dilerim
silebilrsinz.
Tarih: 12.05.2008 - 23:46 Mesaj konusu:
yaw ne ara nasıl kızıştı bu topic yine kopmuş ortalık _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 444 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 12.05.2008 - 23:48 Mesaj konusu:
meggy, aramıza hoş geldin.
daha ilk topicten bütün md yi suçlama olur böyle şeyler sonuçta sanal bir ortam burası bizler çok misafir perverizdir eğer istanbuldansan çarşamba akşamı toplantımız var bize katılabilir ve insanları tanıyabilirsin. gelmek istersen bekleriz. _________________ Arkadas ve arkadaslik birbirini tamamlayan onemli iki kelime.Her zaman bir arkadasa gerek vardir.Bazen arkadaslarimizin yerine kimseleri koyamadigimizda onlarin degerini anliyoruz.
En son barossatr tarafından 12.05.2008 - 23:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız