Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Erkek evladım oldu :) new 1000 RR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Erkek evladım oldu :) new 1000 RR
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dragon70
Üye
Üye

Nereden: ALMANYA- krefeld karaman 70

MesajTarih: 13.05.2008 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirli olsun kazasiz sürüsler dilerim
Başa dön
dragon70 Çevrimdışı dragon70 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 13.05.2008 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Bravo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chopperlife
Üye
Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 13.05.2008 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güle güle kullanın
chopperlife Çevrimdışı chopperlife Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 13.05.2008 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayirli ugurlu olsun ..
Allah kazadan beladan korusun kardesim.. Bravo

Umarim kot pantalonla kullanmazsin bu aleti.. Göz kırpıyorum

Vazgec ,sakin deneme!!!! SiNORACER #8
Başa dön
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.05.2008 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino: bu adam donla biner herkesi deler... özelliği malesef bu. Ben Florya'dan yeşilköye kaskız binemiyorum (2 km) adam ortaköyden silivriye(80-90 km) kasksız gidip geliyo İstemiyorum
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 13.05.2008 - 06:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uleeee,bendemi dellensemde alsam buralarda bi 08 1000 rr,ama sari-siyah Gülümsüyorum biraz once fiyat aldim,10999 dolar,pesinatsiz 111 dolar taksit yapiyorlar birde,terbiyesizlige bak Çok gülüyorum ama sonraki hastane veya cenazemin turkiyeye gonderilme masrafi ne tutar,bide ona bakayim once Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

irfanim kuzenim,hayirli olsun,ugurlu olsun,ama en onemlisi kazasiz belasiz olsun insaallah..
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 13.05.2008 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyüklerimiz RR yarar.. RR son karar gibi özlü sözlerde bulunmuşlar zamanında.. e boşuna değil. Bu yeni kasanın görüntüsüne ısınamadım. Boğa gibi duruyo yavaştan ısınmaya çalışıyorum. Gülümsüyorum

Hayırlı olsun hocam doğru karaRR.. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
i_RR_Fun_BaYRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81, kuzen sağolasın özledim senide boolmm nerelerdesinn.
ryangt, kanka bizi şımartıp şımartıp en son biyere çıkarıcaksın sen bu gidişle Gülümsüyorum)
kadiRR_delisi, saygılar kadiRR im Gülümsüyorum gerçek hondacılardan kim kalmış Gülümsüyorum)
Başa dön
i_RR_Fun_BaYRaK Çevrimdışı i_RR_Fun_BaYRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
8. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal