Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kawasakı Z1000

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kawasakı Z1000
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 13.05.2008 - 09:14    Mesaj konusu: kawasakı Z1000 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar kullanan veya yorum yapıcaklar arkadasları beklıyorum sızce nasıl bır motor artırarı eksılerı nelerdır duyduklarınız veya okuduklarınız tecrubelerınız yazarmısınız?
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 13.05.2008 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sınıfının en iyilerinden biri Bravo
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 13.05.2008 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırdır alıcanmı Çok gülüyorum 750 yi kullanan arkadaşım var gayet memnun ama bu bir şey ifade edermi senin için bilemem..Ama satacaksan motorunu mutlaka bana haber ver isteyen var
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, Bravo
PaRiS-R1, kardeş motoru sattım dıyebılırım cuma ya nasıpse almaya gelıyor arkadas ızmırden ve daha beklıyenler var cuma bellı olucak ak kasık kara kaşık Dil çıkarıyorum bende bunlara bakmaya basladım bır hevez z1000 fz1 dıye varmı tavsıyen Gülümsüyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mehmet-MT-01, Dostum benim klasmanım olmasada ben olsam z1000i tercih ederdim..mt01 i ikinci elde zorlanmadan verdiysen z1000de seni yormaz diye düşünüyorum..CB 1000 F de düşünebilirsin aslında
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-R1, z1000 Gülümsüyorum vallahı her malın alıcısı cıkıyorda ben bu kadar cıkıcagını tahmın etmmemıstım fıyatımda makul oldugundan herhalde
cb100f demıısıın yenı modelı nı gormedım daha yokmu yoksa Dil çıkarıyorum 95 mıdeller var hangılerını kastettın
Başa dön
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 13.05.2008 - 10:43    Mesaj konusu: Re: kawasakı Z1000 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mehmet-MT-01 demiş ki:
arkadaslar kullanan veya yorum yapıcaklar arkadasları beklıyorum sızce nasıl bır motor artırarı eksılerı nelerdır duyduklarınız veya okuduklarınız tecrubelerınız yazarmısınız?

Bu aşagıdaki Motorla Yaklaşık 2 sene 40.000KM Yaptım ve hiç bir Problem Çıkarmadı, Fakat 1000 lik olmasına Ragmen
127HP oluşu beni daha sonra az bi rahatsız etmeye başlamıştı. 4000-6000 devirde Çekiş gücü zayıftı, defalarca
yarış pistine çıkmıştım. Tabiiki bu yeni Z1000 de bu hatayı giderdiler, artık aşşaa devirde Çekişi çok daha iyi.
virajlara Yüksek tempoyla girersen yani 220-230 la Çok fena sallıyor, bununda tek Çaresi Ön ve arka Armtisörü degişmek. Mesela Wilbers ÖN White POWER arka olması gerekli. Bunada 3000 € Masraf gerekli.
Ama yok ben Yarış Pistelerine Çıkmıyacagım dersen Normal bi Şekilde Kullanacagım dersen, Çok harika Bi Motor.
Zaten Sonuçta Yarış Motoruda Degil.
Lastiklerimde sürekli Michelin Pilot Power idi.

[img]http://[/img]

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoggyMania
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.05.2008 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha ne yapsın muhendis beyler Gülümsüyorum

0 rh (+)
Başa dön
DoggyMania Çevrimdışı DoggyMania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mehmet-MT-01, yok kardeşim yenisi ama TR de varmı hatta moto konseptmi onu bile bilmiyorum ama internette fotoları var bi araştır istersen Bravo
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, guzel acıklamıssın abı tecrubelı bırı olarak yazmıssın tesekkurler danısacagım konuları yazarım Gülümsüyorum bırde amatısor ısıne gerek kalıcagını zannetmem dedıgın hızla vırajı gırmeye veya pıstte cıkmayı dusunmuyorum 3000 euro da ıyı para bu arada Şok oldum
PaRiS-R1, su konseptı olan cb1000r olsa cok guzel olurda hayırlısı bakalım nasıl cıkıcak f dıkkatımı cekmemıstı kardeş

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

LEVO, bu arada benım ısıme yarıcak bılgılerın varsa yazarsan tesekkurler bırde forum acmaya gerek kalmasın dıye soruyorum fz1 nasıl z1000 kıyaslamada tecrubelerıne dayanarak Gülümsüyorum
Başa dön
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 13.05.2008 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@Mehmet-MT-01

Tabiikii, Herhangi bilmek istedigin soruların olursa sor yaz.

[b]Fazer Kullanmadıgım için malesef yorum yapamam, ama her ikiside kullanış açısından çok rahat.
Z1000 aynı Pisiklet gbi çok harika. Bravo FZ1 in 150 HP oluşu ve ayrıca ondada ABS Firen sistemi oluşu daha iyi olur diyorum,
Yinede tabiiki Zevk meselesi.
Benim Hoşuma Z1000 gidiyor. Bu devirde Motorların hemen hemen hepisi teknik açıdan
bakarsak aynı ufak defek ayrıntıları var ama oda işte Zevke bakıyor.

Selamlar...[/b]

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, evet bende fuarda ıkısınıde ınceledım z1000 benımde favorım ama fz1 de fena degıl ama ne kadarda olsa bırazda kasa onemlı dıyorum ve z1000 noktayı koyuyorum Gülümsüyorum bısıklet gıbı derken en cok ıstedıgımde bu bıraz rahat olsun dıyorum agır motor kullana kullana kas yaptım abı napayım Dil çıkarıyorum
Başa dön
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 13.05.2008 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motokeyf teki testine göre kötü bi motor hızını çok fazla gösteriyomuş frenler okadar iyi degil amortisorlerde . sesi güzelmiş motor on dergisinin testine göre o z750 testiydi .gsr600 ,cbf600 ,monster695,fz6 ya göre en kötü motor z750 seçildi .z1000 de aynı onun gibi dir. başka bişeye baksan iyi olur .mesala cbf100 katagorisinin en iyisi
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
seth777
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.05.2008 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Naked düşünüyorsan bir de K1200R a bakmanı tavsiye ederim.Hem güç hem güvenlik hem de malzeme kalitesi olarak saydıklarından bir gömlek üstün.Sıfırı biraz pahalı ama düşük kilometrede uygun 2. el bulmak mümkün.
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GN125, z1000 testı yokmu ben aratırıyorum ama bulamadım bıde z750 cok satan bır motor dıye bılıyorum ve nerde denk gelse herkez memnun kısıyemı hıtap edıyoryada beklentılermı farklı kardeş anlamadım
seth777, bmw de cok guzel ama fıyat olarak modellısı fıyatta fark var ve servıs yonunden beyenılmıyor dıye bılıyorum dusunurmucek bır motor ama sıfır taraftarıyım o fıyata bır motorda ve ona uygun butcem yok suan tesekkurler ama yınede degerlendırılmelı Bravo
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal