Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - PRORACİNG VE TOKATLI MOTORCULAR SİNAN SOFUOĞLU'NU YADETTİLER

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

PRORACİNG VE TOKATLI MOTORCULAR SİNAN SOFUOĞLU'NU YADETTİLER

PRORACİNG VE TOKATLI MOTORCULAR SİNAN SOFUOĞLU'NU YADETTİLER
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SpeedyMaho
Üye
Üye

Nereden: 's-Hertogenbosch - HOLLANDA

MesajTarih: 12.05.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yahama_60, biz tanisiyormuyuz? ben 2007 eylulunde Hollandadan ZX-10R ile Tokata gelmistim yesil kawa...
Başa dön
SpeedyMaho Çevrimdışı SpeedyMaho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi,
RüzGaR,
Ömer Bozkurt,
mesutnergiz,
ekamba,

arkadaşlar içten yorumlarınız için bende teşekkür ederim

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BEYŞEHİR otobanından

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kareler güzel resimler güzel insanlar içinizden bir kişi hariç süslü
Sinirlendim olum sen her gittigin yeri pisletmek zorundamısın len ulen memlekette iki hafta yoktun rahat ettik valla ne len senden çektigimiz o taraftaki, arkadaşlara bu mesajım kardeş ler arkadaşlar parasını verelimde göndermeyin şu pisligi bu tarafa ömür boyu kalsın cumartesi günü gelecegim dedi şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum bu adi gittigi her yeri karıştırır böyle Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
kawasaki_honda Çevrimdışı kawasaki_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 12.05.2008 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, mehmet ali kardeşim örnek kişiliğin vefalı dostluk örneğinden ötürü tebrik ediyorum. Bravo anlamlı bir günü paylaştığınız içinde teşekkürler ediyorum sizlere ve diğer arkadaşlara

bu vesileylede rahmetli sinan sofuoğlu kardeşimizede allahtan rahmet diliyorum tekrar tekrar ruhun şad olsun fatihan bol olsun Ağlıyorum Üzgünüm aminnn

Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BEYŞEHİR otobanından

MesajTarih: 12.05.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada sinan sofuoglu abimize allahtan rahmet dilerim mekanı cennet olsun ailesine allah dayanma gücü vesbır versim Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
kawasaki_honda Çevrimdışı kawasaki_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
reddragon6051
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 12.05.2008 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler güzel organizasyon içinproracing, mali bey
Başa dön
reddragon6051 Çevrimdışı reddragon6051 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jodardo
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.05.2008 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teyze oğlu yapmış oldugnuz etkinlikten dolayı canıı gönülden tebrik ederim. Mekanı cennet olsun tüm eş ve dostlarına yakınlarına sabır dilerim.
Başa dön
jodardo Çevrimdışı jodardo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.05.2008 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki_honda, akif ağzımı açtırma diyorum sana Öfkeliyim

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 13.05.2008 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taktıre deyicek bir etkinlik..
katılımcılara ve yorumda bulunan herkese sonsuz teşekkurler
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.05.2008 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, eyvallah dayı çok sağol

Başa dön
yamahaferhat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Tokat

MesajTarih: 13.05.2008 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu etkinliğe turhal ekibi olarak bizde katılacaktık yalnız kötü hava şartları el vermedi ne diyelim nasip değilmiş...
De?erin Kyymetin Bilinir Sanma
Başa dön
yamahaferhat Çevrimdışı yamahaferhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 13.05.2008 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, çok güzel bir etkinlik olmuş. bu düşünceli organizasyon için başta sana ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
tekrardan hepimizin başı sağolsun. sevenlerine sabırlar dilerim.
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.05.2008 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamahaferhat, tabiki herşey nasip
yağmur yağmasaydı güzel olacaktı
bir dahaki bayrağa ALLAH kerim Bravo

Başa dön
suzukilker
Üye
Üye

Nereden: SUZUKİSTAN/antalya

MesajTarih: 13.05.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamahaferhat, tanıştığımıza memnun oldum
inşallah görüşürüz tekrar Bravo
Başa dön
suzukilker Çevrimdışı suzukilker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.05.2008 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkanoptik, ben teşekkür ederim kardeşim
boynumuzun borcu Bravo

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
4. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal